Sucul de portocale proaspăt stors trezește vitalitatea și ameliorează perfect oboseala, în plus, este doar foarte gustos. Atașamentul Kenwood AT312 Citrus Press vă va ajuta să obțineți suc din citrice în fiecare zi. Îl puteți cumpăra pentru mașina dvs. de bucătărie din seria Chef, Major și Cooking Chef. Achiziționarea unei duze vă permite să nu cumpărați un dispozitiv separat de presare a citricelor, care va ocupa spațiu suplimentar.

Accesoriul presei pentru citrice are un design simplu. Acesta este un vas de plastic și un grătar metalic. Volumul bolului este de 600 ml, cu o astfel de capacitate puteți prepara mai multe porții de suc proaspăt la un moment dat. Sita este fabricată din oțel inoxidabil. Prețul duzei este o stoarcere convenabilă și ușoară din suc până la ultima picătură. Principiul de funcționare este simplu. Fructele trebuie pregătite în avans - tăiați-le în jumătăți, apoi așezați-le cu partea deschisă pe partea de lucru a duzei. Conul nervurat, datorită rotației sale, va stoarce lichidul din fruct. Oasele vor rămâne în sită, iar sucul pur va pătrunde în castron.

Vasul este echipat cu un bec și un mâner pentru o manipulare ușoară.

Accesoriul presei pentru citrice cântărește puțin peste un kilogram. Puteți pune acest accesoriu în dulap și îl puteți scoate dacă este necesar. Compactitatea, caracterul practic și prețul redus al duzei subliniază avantajul acesteia față de un dispozitiv separat pentru extragere.
Tei, grapefruit, lămâie, portocală - stoarcerea acestor fructe nu este dificilă folosind atașamentul propus. Un pahar de suc proaspăt de dimineață vă va da putere pentru întreaga zi. A cumpăra accesoriul Kenwood AT 312 înseamnă a savura băuturi delicioase și a profita la maximum de utilizarea lor.