NOU SISTEM LATTECREMA



Aparatul de cafea DeLonghi ECAM 44.660 B Eletta Cappuccino este echipat cu noul sistem LatteCrema, care vă permite să pregătiți un cappuccino la simpla apăsare a unui buton. Datorită setărilor, puteți schimba densitatea și splendoarea spumei. Producătorul de cappuccino bate automat laptele și apoi trebuie doar să vă bucurați de gustul delicat al cappuccino. Tehnologia LatteCrema System are un sistem de curățare automată, care este încorporat în mâner pentru a regla cantitatea de spumă. Cu prețul acestei funcții, puteți curăța ușor și convenabil toate componentele sistemului care intră în contact cu laptele. Recipientul pentru lapte poate fi depozitat la frigider. Unitatea de abur auxiliar poate fi utilizată pentru a distribui apă fierbinte în cazul în care doriți să preparați ceai.

PANOU DE CONTROL



Aparatul de cafea din partea superioară a părții frontale este echipat cu un panou de control cu ​​afișaj pe două linii și butoane tactile. În meniu, puteți alege una dintre cele 16 limbi prezentate pentru cea mai convenabilă și mai ușoară utilizare a dispozitivului.

MENIU LAPTE


Există un buton din meniul Lapte lângă butonul pentru cappuccino de pe panou. Vă permite să alegeți: lapte fierbinte, machiaj espresso sau funcția „My Milk” pentru programarea rețetei preferate de băutură. Puteți cumpăra DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660 B și vă puteți delecta cu cafeaua preferată.


CAFEA ESTE DE'LONGHI

VEZI TOATE MODELURILE

Scurtmetraj
cu un ambasador
- exclusiv pentru tine

O poveste despre gust, senzații excepționale și plăcere. Aceasta este o poveste Perfetto în care Brad se bucură de un moment de cafea de la DeLonghi.

Espresso

   Crema potrivita de crema de nuci

   Corp dens, rotunjit

Cheia momentului perfect de cafea

Gust și aromă de cafea proaspătă în casa ta - în orice moment al zilei sau al nopții. Rezultate perfecte într-o ceașcă - de la espresso la latte.

Băuturi din lapte

   Spumă de lapte groasă și delicată 

   Proporții ideale de cafea și lapte


CAFEA ESTE DE'LONGHI

vezi toate modelurile