Fotografie 1 Samsung ME83KRW-2/BW

Samsung ME83KRW-2/BW

Simplitate rafinată

Cuptorul cu microunde Samsung ME83KR-2 are un design clasic laconic: ușa cu o fereastră mare de vizualizare se deschide cu un buton, panoul lateral este ocupat de comenzi tactile și un afișaj digital mare. Aragazul va ocupa pe bună dreptate unul dintre locurile centrale din bucătărie și se va potrivi cu ușurință în orice interior.

Mărimea este aceeași - volumul este mai mare

Închis într-un corp compact, cuptorul cu microunde Samsung ME83KR-2 are practic aceeași dimensiune ca modelele de 20 de litri, în timp ce volumul său intern este de 23 de litri. Pregătiți mese copioase și nu vă faceți griji că rămâneți fără spațiu în bucătărie.

Foto 2 Samsung ME83KRW-2/BW
Foto 3 Samsung ME81KRW-1/BW

Curățenia perfectă a camerei

Interiorul camerei Samsung ME83KR-2 este acoperit cu un strat bio-ceramic antibacterian care previne răspândirea bacteriilor cu 99,9% și facilitează, de asemenea, curățarea. Acoperirea nu absoarbe grăsimea și funinginea, așa că după gătit, pur și simplu ștergeți camera cu o cârpă moale pentru a o aranja. Bio-ceramica este mai rezistentă la zgârieturi și așchii decât majoritatea straturilor de acoperire, are o conductivitate termică scăzută, ceea ce reduce timpul de gătire.

Sistem de distribuție triplă

Sistemul inovator de distribuție triplu cu microunde în interiorul camerei asigură încălzirea rapidă și de înaltă calitate a alimentelor pe tot volumul pentru un rezultat excelent, indiferent dacă reîncălziți prânzul de la frigider, dezghețați alimente convenabile sau gătiți.

Foto 4 Samsung ME83KRW-2/BW

Dezghețare corespunzătoare

În timpul decongelarii, produsele introduse în cameră sunt încălzite treptat și ușor; la sfârșitul procesului, își păstrează proprietățile nutritive, gustul proaspăt și structura și sunt complet gata pentru utilizare ulterioară.

Foto 5 Samsung ME83KRW-2/BW
Foto 6 Samsung ME83KRW-2/BW

39 de rețete încorporate

Cuptorul cu microunde Samsung ME83KR-2 vă va ajuta să gătiți incredibil de gustos și variat. Pregătiți legume, cereale, caserole, preparate din pește și carne și asigurați-vă că orice fel de mâncare va îndeplini pe deplin cele mai exigente cerințe. Pentru a obține un fel de mâncare gata, trebuie doar să îl selectați dintre rețetele disponibile și să apăsați butonul corespunzător de pe panoul de control.

Mod Eco

În modul Eco, cuptorul cu microunde Samsung ME83KR-2 reduce consumul de energie la minim și consumă cu 40% mai puține resurse în comparație cu modelele similare. Tehnologiile de economisire a energiei de la Samsung vă vor ajuta să economisiți facturile.

Foto 7 Samsung ME83KRW-2/BW