Foto 1 Samsung MC28H5013AK

Samsung MC28H5013AK/BW

Cuptorul cu microunde Samsung MC28H5013AK/BW este conceput pentru a vă ajuta să petreceți mai puțin timp în bucătărie, în timp ce vă bucurați de mese delicioase și sănătoase. O abordare delicata a fiecarui tip de produs, posibilitatea decongelarii, modul de convectie va pastra toata suculenta si prospetimea ingredientelor, combinandu-le cu pricepere intr-un preparat ideal special pentru tine. Design elegant, culori de bază și fără detalii inutile, această sobă va completa cu succes orice bucătărie.

Pentru toate formele

Soluția standard pentru toate cuptoarele cu microunde este o placă turnantă. Sistemul a fost îmbunătățit în Samsung MC28H5013AK/BW. Acum puteți dezactiva funcția de rotație și puteți utiliza eficient fiecare centimetru din volumul deja considerabil al camerei de 28 L. Gătiți și reîncălziți feluri de mâncare nu numai în farfuriile rotunde obișnuite pentru cuptorul cu microunde, ci și în vase dreptunghiulare mari.

Foto 2 Samsung MC28H5013AK
Foto 3 Samsung MC28H5013AK

Tehnologii inovatoare

Produsele lactate fermentate în conformitate cu toate etapele tehnologice reprezintă o sarcină dificilă pentru gazdă. Cuptorul cu microunde Samsung MC28H5013AK/BW preia, completând sarcina cu o nouă caracteristică de fermentare. Selectați modul, setați temperatura dorită și încărcați semifabricatele în cameră, după bip veți primi iaurt de înaltă calitate și complet sigur, chefir etc. În același mod, puteți pregăti aluat pentru pâine, plăcinte și alte produse de patiserie pe bază de drojdie sau aluat.

Netezime și curățenie

Uitați de zgârieturile accidentale și de deteriorarea mecanică. Acoperirea bioceramică din interiorul camerei este o soluție modernă și durabilă care prelungește durata de viață a dispozitivului. Un strat subțire nu absoarbe grăsimea; pentru a o curăța, este suficient să ștergeți suprafața cu un burete umed. Funcția de deodorizare va scăpa rapid de mirosurile neplăcute, chiar și după gătirea peștelui și a altor alimente parfumate.

Foto 4 Samsung MC28H5013AK