Foto 1 Samsung NA64H3030AK/WT

Elegant și confortabil

Plita pe gaz Samsung NA64H3030AK/WT este un exemplu de aparate electrocasnice fiabile pentru bucătărie, care vor oferi gătit de înaltă calitate fără niciun efort suplimentar. Aspectul modern și designul clasic de culoare vă vor permite să îl plasați în bucătărie în orice design. Un model complet incorporabil nu ocupa spatiu suplimentar, selecteaza patratul necesar pe blat si aseaza un dulap sau un cuptor sub plita.

Set optim de arzatoare

Utilizatorului i se oferă 4 arzătoare cu o putere totală de 10,1 kW - echipamentul maxim posibil pentru suprafețele de gătit de uz casnic astăzi. Un arzător economic de 1 kW încălzește cu ușurință o mâncare gata, ideal pentru tocană și sosuri de gătit lent. Două arzătoare de bază de putere medie la 2 kW vor fierbe rapid apa și vor găti mâncăruri de complexitate diferită.

Foto 2 Samsung NA64H3030AK/WT

putere triplă

Arzătorul WOK de mare putere de 3,8 kW cu un rând triplu de flacără garantează încălzirea intensă și gătirea mai rapidă a unor volume mari de feluri de mâncare. Flacăra de intensitate crescută contribuie la coacerea instantanee a crustei pe preparatele din carne, păstrând prospețimea și gustul legumelor. Un grătar rotund suplimentar asigură instalarea corectă a tigaii WOK și încălzirea uniformă a fundului.

Foto 3 Samsung NA64H3030AK/WT
Foto 4 Samsung NA64H3030AK/WT

Lucru sigur

La dezvoltarea plitei pe gaz Samsung NA64H3030AK/WT s-a acordat atenție siguranței. Controlul independent al gazului pe fiecare dintre cele 4 arzătoare va întrerupe alimentarea în cazul stingerii bruște a flăcării. Aprinderea electrică în mâner vă permite să nu vă gândiți să cumpărați chibrituri sau brichete, apăsați ușor mânerul, întoarceți-l și gătiți mâncărurile preferate cu intensitatea de încălzire selectată.

Ușurință de îngrijire

Datorita gratarelor compacte din fonta, plita Samsung NA64H3030AK/WT este usor de curatat. Dimensiunea lor redusă le permite să fie plasate ergonomic în mașina de spălat vase și spălate la temperaturi ridicate. Pentru a curăța suprafața de sticlă, pur și simplu ștergeți-o cu un burete umed și detergent neabraziv, scăpând chiar și de cea mai dură murdărie. Absența elementelor decorative simplifică întreținerea și împiedică pătrunderea murdăriei în locuri greu accesibile.

Foto 5 Samsung NA64H3030AK/WT
Foto 6 Samsung NA64H3030AK/WT

Materiale fiabile

Suprafața din sticlă călită perfect netedă este rezistentă la deteriorări mecanice. Grătarele independente din fontă rezistă greutății grele a oalelor și tigăilor pline, nu se deformează sub influența temperaturilor. Grilele masive sunt independente unele de altele, vă permit să ștergeți suprafața Samsung NA64H3030AK/WT chiar și în timpul funcționării. Designul convenabil vă permite să mutați vasele fără a le ridica deasupra suprafeței fără riscul de a se răsturna.