Foto 1 Samsung ME83KRW-1/BW

Samsung ME83KRW-1/BW

Aparate de bucătărie moderne

Cuptorul cu microunde Samsung ME83KR-1 are un interior mai mare, funcționare simplă și convenabilă, programe și funcții automate încorporate pentru a vă ajuta să gătiți mâncăruri delicioase și hrănitoare pentru întreaga familie. Acoperirea bio-ceramică unică a camerei previne dezvoltarea bacteriilor și asigură curățarea ușoară a suprafeței de contaminare.

Sistem de distribuție triplă

Pregătiți mâncăruri sănătoase și uimitor de delicioase rapid și într-o varietate de moduri. Sistemul de distribuție triplă a cuptorului cu microunde vă va ajuta în acest sens, care este responsabil pentru încălzirea uniformă a produselor pe tot volumul în timpul decongelarii, gătirii și încălzirii, păstrând în același timp proprietățile sănătoase și hrănitoare ale felurilor de mâncare. Microundele „penetrează” camera în toate direcțiile și afectează produsele din mai multe direcții, reducând timpul de gătire și asigurând rezultate excelente.

Foto 2 Samsung ME83KRW-1/BW
Foto 3 Samsung ME83KRW-1/BW

Dezghețare corespunzătoare

La decongelare, produsele se incalzesc usor si uniform din interior si in acelasi timp pastreaza un maxim de proprietati utile, structura si suculenta. Produsele decongelate nu diferă de cele proaspete, sunt complet gata pentru utilizare ulterioară.

Programe automate

Cuptorul cu microunde Samsung ME83KR-1 cu 39 de rețete încorporate va ajuta la diversificarea meniului de familie. Pentru a găti un fel de mâncare, nu mai trebuie să setați modul și să țineți evidența timpului, doar selectați rețeta dorită dintre cele disponibile și apăsați butonul de pe panoul de control.

Foto 4 Samsung ME83KRW-1/BW
Foto 5 Samsung ME83KRW-1/BW

Acoperire bio-ceramica

Învelișul bio-ceramic antibacterian menține suprafețele interne ale camerei perfect curate. Acoperirea previne răspândirea bacteriilor cu 99,9%, nu absoarbe grăsimea și funinginea, deci se curăță ușor de murdărie. Bio-ceramica este de câteva ori mai puternică decât alte acoperiri, este rezistentă la deteriorare și zgârieturi. Conductivitatea termică scăzută a materialului reduce timpul de gătire și duce la o reducere a pierderilor de căldură.

Volum crescut

Din punct de vedere al dimensiunilor, cuptorul cu microunde Samsung ME83KR-1 practic nu se deosebește de modelele cu un volum util de 20 de litri, în timp ce volumul camerei sale este de 23 de litri. Ai ocazia să gătești mese copioase și nu trebuie să-ți faci griji cu privire la lipsa spațiului din bucătărie.

Foto 6 Samsung ME83KRW-1/BW
Foto 7 Samsung ME83KRW-1/BW

Mod Eco

Samsung ME83KR-1 se ocupă de cheltuielile tale. Când utilizați modul Eco, cuptorul cu microunde minimizează consumul de energie în modul de așteptare. Acest lucru vă va ajuta să economisiți la facturile de energie electrică.