Fotografie 1 Samsung ME81KRW-2/BW

Samsung ME81KRW-2/BW

Tehnologii inovatoare de la Samsung

Cuptorul cu microunde Samsung ME81KRW-2 are putere mare de microunde și sistem de control precis, se poate descurca cu gătit și reîncălzirea alimentelor cu ușurință. Sistemul unic de distribuție triplă accelerează semnificativ procesul de gătit, garantând rezultate excelente în mod constant.

Acoperire bio-ceramica

Învelișul antibacterian unic al camerei bio-ceramice durabile previne răspândirea bacteriilor în interiorul cuptorului cu microunde. Acoperirea nu absoarbe grăsimea și funinginea, așa că nu va fi dificil să îndepărtați camera după gătit. Acoperirea bio-ceramică este rezistentă la formarea deteriorărilor mecanice și rezistă perfect la temperaturi ridicate. Chiar și după o utilizare prelungită, interiorul camerei va arăta ca nou.

Foto 2 Samsung ME81KRW-2/BW
Foto 3 Samsung ME81KRW-2/BW

Combinație de compactitate și spațiu

Din exterior, cuptorul cu microunde Samsung ME81KRW-2 arată compact și îngrijit și practic nu diferă ca dimensiune față de modelele de 20 de litri, în ciuda faptului că camera sa internă are un volum de 23 de litri.

Sistem unic de distribuție cu microunde

Sistemul de distribuție triplu proprietar cu trei puncte de distribuție pentru microunde oferă rezultate superioare, indiferent dacă gătiți sau reîncălziți. Distribuția cuptorului cu microunde în trei direcții le permite să afecteze uniform și precis vasul pe tot volumul, ceea ce reduce timpul de gătire, iar produsele păstrează proprietăți utile și hrănitoare maxime.

Foto 4 Samsung ME81KRW-2/BW