FUNCȚII UTILE ȘI CONTROLUL GRADULUI DE PRĂJIRE

DeLonghi CTOE 2103 BG are capacitatea de a regla gradul de prăjire în 6 moduri, ceea ce asigură un rezultat de înaltă calitate al fiecărei porțiuni individuale pentru toți membrii familiei. Cu funcția de dezghețare, puteți încălzi cu ușurință un croissant sau dezgheța o friptură. Există, de asemenea, o funcție pentru prăjirea pâinii congelate. Modul de rumenire unilaterală este util pentru iubitorii de burgeri. Și, desigur, există un buton pentru oprirea forțată a gătitului - „anulați”.

PROIECTARE - EFECT DE PIELE ȘI ELEMENTE DE CROM

Suprafața în relief asemănătoare cu piele cu inserții cromate și mate nu va lăsa prăjitorul DeLonghi CTOE 2103 BG nesupravegheat. Se potrivește perfect în aproape orice interior. De asemenea, acest model este echipat cu picioare mici din material antiderapant, iar o tavă retractabilă pentru firimituri vă va ajuta să păstrați locul în care este curat.

DOUĂ SLOTURI, DOUĂ MODURI

În DeLonghi CTOE 2103 BG puteți face două felii de pâine prăjită. Acesta va prăji pâinea uniform pe ambele părți, în modul standard, sau doar pe o parte. Pachetul include și o platformă pentru încălzirea și dezghețarea alimentelor. Cu ajutorul acestuia, puteți reîncălzi cu ușurință produsul dorit sau pur și simplu puneți un produs congelat pentru al dezgheța.