Fotografie 1 Samsung NA64H3010AK/WT

Esențial în bucătărie

Intră într-o nouă lume a gătitului confortabil cu plita pe gaz Samsung NA64H3010AK/WT. Capacul din sticlă securizată este rezistent la deteriorări mecanice și la uzură. Amplasarea clasică a elementelor de încălzire vă permite să folosiți toate arzătoarele în același timp, chiar și cu vase voluminoase. Designul elegant și absența detaliilor inutile vă vor permite să îl potriviți în orice interior, fie că este un design modern sau un set de bucătărie clasic.

Ușurință de control

Pentru a porni arzătorul, apăsați comutatorul și rotiți-l ușor. Fără chibrituri sau brichete, aprinderea automată independentă a fiecărui arzător funcționează aproape instantaneu. Marcajele de la comutatoarele rotative fac posibilă selectarea cu precizie a temperaturii de încălzire, respectând rețetele celor mai complexe feluri de mâncare și nu vă vor permite să faceți o greșeală atunci când alegeți un arzător.

Foto 2 Samsung NA64H3010AK/WT

Patru arzatoare

Capacitățile tehnice ale plitei Samsung NA64H3010AK/WT sunt reprezentate de patru arzătoare de diferite capacități. Un minim de 1 kW va face față funcțiilor de încălzire și stingere lentă. Gătirea cinei pentru întreaga familie, încălzirea rapidă și gătitul la putere mare va oferi două arzătoare de bază pentru 2 kW. Faceți procesul cât mai rapid și eficient posibil cu un arzător de mare putere de 3,3 kW.

Foto 3 Samsung NA64H3010AK/WT
Foto 4 Samsung NA64H3010AK/WT

Gătiți fără limite

Materialul pentru fabricarea gratarelor plitei Samsung NA64H3010AK/WT este fonta. Spre deosebire de oțel inoxidabil, nu se deformează sub influența greutății mari a tigăilor și nu se arde în timp. Tehnologia inovatoare de glisare vă permite să mutați vasele umplute fără a le ridica de la suprafață, ceea ce reduce la minimum riscul de a vărsa apă clocotită. Controlul cu gaz va opri alimentarea cu combustibil în cazul stingerii accidentale a flăcării de pe arzător.

WOK de mare putere

Gătitul de fripturi suculente sau mâncăruri asiatice a devenit mai ușor. Arzătorul WOK cu trei rânduri de flacără asigură încălzirea rapidă, coacerea instantanee a crustei, păstrarea suculentei și a gustului produselor. Folosiți o tigaie WOK special concepută și gătiți nu numai rapid, ci și eficient, cu o distribuție uniformă a căldurii pe toată suprafața.

Foto 5 Samsung NA64H3010AK/WT

Confort și ușurință de îngrijire

Toate zăbrelele sunt independente unele de altele. Chiar și în timpul funcționării unuia dintre arzătoare, grătarele deasupra restului pot fi ridicate pentru curățarea igienică în timp util. Un disc sferic special pentru tigaia WOK este instalat deasupra arzatorului de mare putere si asigura montarea corecta a tigaii rotunjite speciale. Toate grilajele sunt potrivite pentru spalare in masina de spalat vase la setarea maxima.

Foto 6 Samsung NA64H3010AK/WT