Fotografie 1 Samsung GE83KRW-1/BW

Samsung GE83KRW-1/BW

Gătiți delicios și rapid cu Samsung

Cuptorul cu microunde Samsung GE83KRW-1/BW te va ajuta sa hranesti intreaga familie cu o cina delicioasa, sa incalzesti rapid un vas de la frigider si sa dezgheti rapid si corect produsele semifabricate. Tehnologia inovatoare Triple Distribution System asigură încălzirea uniformă a produselor, volumul crescut al camerei vă permite să gătiți mese copioase pentru sărbătorile de familie, acoperirea bio-ceramică a camerei simplifică întreținerea echipamentelor.

Volum mai mare

Camera cuptorului cu microunde Samsung GE83KR-1 are un volum crescut de 23 de litri, in timp ce dimensiunile exterioare ale cuptorului cu microunde practic nu se deosebesc de modelele cu un volum intern de 20 de litri. Acum puteți găti mese voluminoase pentru o companie mare și nu vă faceți griji pentru lipsa spațiului din bucătărie pentru a găzdui aparatele electrocasnice.

Foto 2 Samsung GE83KRW-1/BW
Foto 3 Samsung GE83KRW-1/BW

Acoperire unică a camerei

Învelișul bio-ceramic aplicat pe suprafața interioară a camerei este extrem de rezistent la uzură. Bioceramica este de 10 ori mai rezistentă la zgârieturi și deteriorare decât oțelul inoxidabil. Suprafața durabilă și absolut netedă a camerei practic nu absoarbe grăsimea și funinginea, deci este ușor de curățat. Conductivitatea termică scăzută a bio-ceramicelor ajută la reducerea pierderilor de căldură și la scurtarea timpului de gătire. O altă proprietate utilă este că materialul previne dezvoltarea bacteriilor cu 99,9%, asigurând curățenia igienă în interiorul camerei.

Sistem de distribuție triplu cu microunde

Sistemul avansat de distribuție triplă a cuptorului cu microunde asigură că alimentele sunt încălzite uniform pe tot parcursul, rezultând rezultate de neegalat, indiferent dacă reîncălziți cina sau gătiți tocane de legume în straturi.

Foto 4 Samsung GE83KRW-1/BW

Dezghetare de calitate

Cuptorul cu microunde Samsung GE83KR-1 cu funcție de dezghețare rapidă afectează uniform alimentele congelate fără a părăsi zonele înghețate. Datorită acestui fapt, după decongelare, produsele își păstrează aspectul proaspăt și textura originală și sunt complet gata de gătit.

Foto 5 Samsung GE83KRW-1/BW
Foto 6 Samsung GE83KRW-1/BW

Blocare pentru copii

Cuptorul cu microunde Samsung GE83KR-1 este echipat cu un sistem de blocare care previne modificarea programului sau încălcarea regulilor de funcționare prin apăsarea accidentală a unui buton de pe panoul de control.