O soluție excelentă pentru bucătărie

Evoluțiile tehnologice moderne și mulți ani de experiență în producție s-au unit în plita cu gaz Samsung NA64H3000AK. Totul este gandit in ea pana la cel mai mic detaliu, de la amplasarea arzatoarelor, pana la controlul si miscarea in siguranta a vaselor. Suprafața din sticlă securizată este rezistentă la zgârieturi, ușor de curățat și rămâne mereu la vârf de stil.

Foto 1 Samsung NA64H3000AK
Foto 2 Samsung NA64H3000AK

Grile îmbunătățite

Grătarele din fontă sunt un indicator al fiabilității plitei. Metalul nu se uzează din cauza expunerii zilnice la temperaturi ridicate, nu este supus deformării la utilizarea recipientelor de volum mare. Diviziunile de pe fiecare grilă vor ajuta la centrarea vaselor, așezându-le exact în mijloc. Mutați tigaia de la un arzător puternic la unul mai economic, pur și simplu mutându-l cu tehnologia de alunecare lină.

Bună plasare

O plită complet incorporabilă este soluția perfectă pentru bucătărie. Montarea direct în blatul de lucru elimină formarea de goluri care pot dăuna muncii și pot deveni o sursă de poluare suplimentară. Locul de sub suprafață este complet liber, instalați un cuptor sau un dulap pentru depozitarea vaselor acolo. Butoanele de control de pe partea frontală a Samsung NA64H3000AK facilitează reglarea intensității flăcării.

Foto 3 Samsung NA64H3000AK

Puritate perfectă

Păstrarea unei zone de lucru curate nu este dificilă. Grătarele din fontă de deasupra fiecărui arzător Samsung NA64H3000AK sunt complet independente unele de altele. Ridicați unul pentru curățare fără a întrerupe procesul de gătit pe celelalte. Grătarele se pot spăla în mașina de spălat vase. Suprafața netedă din sticlă este ușor de curățat cu un burete umed și detergent neabraziv.

Foto 4 Samsung NA64H3000AK

Patru arzatoare din care sa alegi

Patru arzătoare de putere diferită sunt baza pentru gătirea rapidă și respectarea precisă a rețetei. Un arzător mic economic este potrivit pentru volume mici și încălzire. Arzatoarele medii sunt ideale pentru sarcinile de zi cu zi. Dacă trebuie să fierbeți rapid apă, să prăjiți carnea sau legumele la o temperatură ridicată, păstrând în același timp sucul din interior, acordați preferință celui mai puternic arzător mare.

Foto 5 Samsung NA64H3000AK
Foto 6 Samsung NA64H3000AK

Controlul confortului

Pornirea și selectarea temperaturii de gătit se efectuează cu ajutorul comutatoarelor rotative. Cântarul vă va ajuta să alegeți intensitatea gătirii, iar desemnarea accesoriilor nu vă va permite să faceți o greșeală cu arzătorul. Fiecare stilou este echipat cu un sistem de aprindere automată, nu mai este nevoie de chibrituri și brichete suplimentare. Controlul gazului pe arzatoare va proteja impotriva scurgerilor in cazul stingerii accidentale a flacarii.