Aparatele Samsung în bucătărie

Plita pe gaz Samsung NA64H3010 are un aspect modern si este perfect integrata in interiorul oricarei bucatarii. Datorită controlului convenabil și arzătoarelor de mare putere, puteți găti cu ușurință orice fel de mâncare. Suprafata din otel inoxidabil este usor de curatat prin simpla stergere cu o carpa moale.

Foto 1 Samsung NA64H3010
Foto 2 Samsung NA64H3010

Gătit rapid

Patru arzătoare într-un aranjament tradițional au o putere totală de 9,6 kW, care este unul dintre cele mai bune din clasa sa. Suprafața asigură o încălzire rapidă pentru preparatele care necesită gătit intens și rezultate excelente de gătit în cel mai scurt timp.

Abordare individuală a fiecărui fel de mâncare

Arzatoarele pe gaz au putere diferita si sunt proiectate pentru a indeplini sarcini diferite. Cel mai puternic arzător poate fi folosit pentru gătit rapid. Două arzătoare universale sunt potrivite pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi. Un arzător de putere redusă este potrivit pentru fierberea lentă sau tocănirea, pasteurizarea sau încălzirea treptată.

Foto 3 Samsung NA64H3010
Foto 4 Samsung NA64H3010

Usor de intretinut

Acum nu mai trebuie să depui efort pentru a curăța grătarele din fontă ale plitei Samsung NA64H3010. Dimensiunile compacte vă permit să le puneți în mașina de spălat vase pentru o curățare profundă.

Confort chiar și în lucrurile mici

Designul convenabil al grilelor face posibilă mutarea vaselor de la un arzător la altul și nu ridicarea acesteia pentru a schimba arzătorul. Acest lucru vă va scuti de posibilitatea de a vă arde și vă va permite să gătiți în mâncăruri generale: chiar și o oală mare poate fi mutată cu ușurință în arzătorul dorit.

Foto 5 Samsung NA64H3010