Bucătar all-in-one la tine acasă

Cuptorul cu microunde Samsung combină multe funcții și designul modern care vă vor însenina interiorul bucătăriei. Aparatul permite nu numai încălzirea, ci și pregătirea mâncărurilor din ingrediente proaspete în câteva minute. Acoperire interioară durabilă și ușor de întreținut, mod economic, distribuție uniformă a căldurii în timpul gătitului - noul model are toate condițiile pentru încălzire confortabilă și delicatese pentru gătit.

Foto 1 Samsung MS23F302TAS/BW

20 de moduri pentru gătit rapid

Acum puteți folosi cuptorul cu microunde nu numai pentru încălzire, ci și pentru a găti mâncăruri din ingrediente proaspete. Procesul de gătire durează câteva minute, așa că cuptorul este ideal pentru persoanele care se grăbesc constant undeva. Aparatul setează automat modul adecvat pentru gătirea unui anumit tip de mâncare, garantând un rezultat ridicat. Soluția ideală dacă trebuie să pregătiți rapid o masă sănătoasă și gustoasă.

Foto 2 Samsung MS23F302TAS/BW

Design elegant și concis

Stilul modern, eleganța și concizia întruchipează cuptorul cu microunde. Display-ul LED informativ este echipat cu iluminare de fundal albastră, în armonie cu corpul argintiu, regulatorul de putere și mânerul. Panoul frontal negru mat va adăuga rafinament interiorului bucătăriei tale.

Foto 3 Samsung MS23F302TAS/BW

Acoperire inovatoare

Fiabilitatea și durabilitatea cuptorului cu microunde oferă o nouă generație de acoperire. Bioceramica se caracterizează prin proprietăți antibacteriene și un grad ridicat de rezistență la zgârieturi și decolorare. Pregătiți mâncăruri delicioase, experimentați și nu vă faceți griji pentru întreținere - pereții camerei de gătit sunt ușor de curățat. Samsung - tehnologie inteligentă și materiale de înaltă calitate pentru performanțe de încredere.

Foto 4 Samsung MS23F302TAS/BW
Foto 5 Samsung MS23F302TAS/BW

Modul ECO

Puteți alege unul dintre cele șase moduri de putere, ajustând nu numai puterea de încălzire, ci și consumul de energie. Funcționarea mai economică și mai echilibrată a dispozitivului oferă modul ECO. O funcție specială vă permite să reduceți la minimum consumul de energie în modul de așteptare. Obțineți confort maxim în procesul de gătit și economisiți bani cu o singură atingere a unui buton de pe panoul de control.