Storcator Braun
J700

Cel mai bun ajutor din bucătăria ta!


Colecția de identitate. Storcatoare centrifuge
Intuitive. Rapid. Ajută la reaprovizionarea rapidă a rezervelor de energie.

Cu storcătoarele de înaltă performanță Braun, puteți obține rapid și ușor o doză de vitamine în fiecare dimineață în doar câteva secunde, deoarece nu este nevoie să tăiați legume sau fructe - deschiderea mare convenabilă găzduiește fructe întregi. Doar un pahar de suc.

Особенности


Sistemul de fructificare extrem de productiv ia cele mai bune fructe și legume. Durează doar 15 secunde pentru a prepara un pahar de suc proaspăt și sănătos.



Sistemul de siguranță în 4 trepte al Braun garantează o utilizare sigură - dacă cel puțin una dintre cele patru condiții de siguranță nu este îndeplinită, motorul storcătorului va înceta să funcționeze după 3 secunde.

Sistemul anti-picurare inovator Datorită sistemului anti-picurare, masa dvs. va rămâne întotdeauna curată. Doar apăsați butonul pentru a preveni scurgerile de suc.

Fără suc suplimentar, doar suc Se toarnă sucul și bucură-te! Combinația dintre un separator de spumă și o sită fină de pastă din oțel inoxidabil asigură faptul că se asigură doar stoarcerea fără spumă.

Gaura mare de 75 mm găzduiește fructe și legume întregi: pur și simplu puneți bucăți mari sau fructe întregi în ea și storcătorul le va transforma într-o băutură delicioasă. Nu ar putea fi mai convenabil!

Usor de curatat Storcatorul poate fi demontat rapid si usor, iar piesele detasabile pot fi plasate in masina de spalat vase