Ceainic Braun

Un ceainic rapid și fiabil, cu un design unic.

Sistem de fierbere rapidă

Sistemul de fierbere rapidă are nevoie doar de 35 de  secunde pentru a fierbe o ceașcă de ceai.

Fierbeți apa foarte repede: ceainicul electric WK500 va fierbe 200 ml de apă în doar 35 de secunde, iar WK300 / WK600 în 45 de secunde.

Особенности

ФИЛЬТР ОТ НАКИПИ
Фильтр от накипи снимается и моется.
СИСТЕМА БЫСТРОГО ЗАКИПАНИЯ
Система быстрого закипания кипятит воду за 45 секунд.
УДОБСТВО ИСПОЛЬЗОВАНИЯ

Кнопки включения/отключения и открытия крышки находятся под рукой, чайник Multiquick удобен как для левшей, так и для правшей. На нем имеются два симметричных индикатора уровня воды, а кувшин чайника можно поместить на нагревательный элемент с любой стороны: подставка вращается на 360°.

БЕЗОПАСНОСТЬ
Чайник отключается автоматически при закипании воды, при отсутствии воды в чайнике, при открытой крышке, а также, если чайник снят с основания.
Foarte ușor de umplut

Umplerea unui ceainic este la fel de ușoară ca turnarea apei într-o ceașcă.

Design inteligent.

Mâner confortabil.

Butonul de pornire / oprire și butonul de deschidere a capacului sunt întotdeauna la îndemână. Fierbătorul electric Braun este conceput atât pentru utilizatorii dreptaci, cât și pentru cei stângaci. Este echipat cu doi indicatori simetrici ai nivelului apei și poate fi instalat pe baza de încălzire de fiecare parte.

Apa fiartă este indispensabilă.

Este uimitor cât de des bucătăria are nevoie de apă clocotită sau apă fierbinte. De aceea ai nevoie de un ceainic electric Braun. Este construit pentru a rezista ani de zile și funcționează în mod fiabil zi de zi.

Fierbătorul Braun Multiquick 3 WK300 White este un decor funcțional pentru bucătărie!

Acest ceainic elegant, cu un mâner foarte confortabil și un design ergonomic, vă va fierbe apa cât mai repede posibil și vă puteți bucura imediat de o ceașcă de ceai aromat din Ceylon. Sau o cafea puternică, bogată. Fierbătorul Multiquick 3 WK300 White este foarte fiabil și confortabil,  realizat într-un design special conceput pentru dvs. de echipa Braun. Este absolut sigur să folosiți ceainicul - deoarece gura de scurgere a acestuia este special concepută pentru a reduce probabilitatea de a vă uda brusc.

Facem tot posibilul pentru a vă face și mai plăcut să fiți în bucătăria dvs. - atât singuri cu voi înșivă, cât și în compania altcuiva.

Adăugați o poftă de mâncare bucătăriei dvs. cu ceainicul elegant și ușor de utilizat Braun Multiquick 3 WK300 White,  care va adăuga și mai mult confort și simplitate vieții dvs. Nu este nimic mai frumos decât să-ți petreci serile în bucătărie cu membrii familiei tale! Pentru conversații interesante, glume, râsete și cești de ceai parfumat de casă.

Fă-ți viața și mai confortabilă și mai plăcută cu ceainicul Braun Multiquick 3 WK300 White! Începeți-vă dimineața cu o ceașcă parfumată de ceai - și apoi ziua dvs. va fi plină de noi victorii și realizări, despre care le puteți spune celor dragi peste o ceașcă de seară cu același ceai, cald și neobișnuit de gustos.

Ceainic electric  Braun Multiquick 5 WK300 Alb Este o combinație a celor mai bune caracteristici tehnice de la un cunoscut brand german:

  • încălzirea accelerată a apei  - de 2 ori mai rapidă decât alte modele;

  • filtru îmbunătățit în canal  - poate fi îndepărtat și spălat, scăpând de scară;

  • dispunerea ergonomică a butoanelor  - comutatorul este situat în partea superioară a mânerului, la fel ca butonul pentru deschiderea capacului.

Acest model este perfect atât pentru dreapta, cât și pentru stângaci. Un indicator special anunță etapele încălzirii apei.

Siguranța este pe primul loc pentru Brown. Prin urmare, fierbătorul MultiQuick se oprește în orice situație: dacă este scos din bază sau nu este umplut cu apă sau a început să fiarbă chiar și cu capacul deschis. Aparatele Braun sunt concepute pentru o viață confortabilă, iar ceainicul electric vă va oferi multe momente plăcute, ameliorând disconfortul!