CONTROL

Controlul prin butoanelor este destul de clar și simplu. Vă veți adapta rapid să lucrați cu cuptorul de pâine. Display-ul va afișa parametrii programului selectat. Fereastra de vizualizare vă permite să controlați procesul de gătit fără a fi nevoie să deschideți cuptorul de pâine. Jertvind cu funcția de timer, puteți amâna începutul gătitului cu până la 15 ore. Cumpărând cuptorul de pâine Kenwood BM 250 înseamnă să vă oferiți dvs. și celor dragi dvs. oportunitatea de a vă bucura de pîine proaspătă în fiecare zi.

COMPACTITATE

Cuptorul de pîine Kenwood BM250 are o dimensiune compactă. Puteți chiar să îl așezați într-o bucătărie mică. Greutatea maximă de coacere este de 1 kg, puteți coace pâinea în trei dimensiuni: 1 kg, 0.75 kg, 0.5 kg. Puterea dispozitivului este de 480 W, ceea ce este suficient pentru munca de înaltă calitate și, în același timp, pentru a economisi energie.

Doisprezece programe

Cuptorul de pâine are 12 programe automate care vă vor permite să diversificați tipurile de produse de patiserie pe care le gătiți. Funcția de preparare a gemului sau a brioșelor extinde foarte mult capacitățile dispozitivului. Cu programul de coacere expres, puteți coace pâinea în 58 de minute.