TASTATURĂ WIRELESS K270

Tastatură wireless de dimensiuni complete

PROIECTARE MĂRIME COMPLETĂ, FĂRĂ CÂNTARE

Tastatura fără fir K270 este complet personalizabilă, făcându-l ușor și convenabil de utilizat. Echipat cu o tastatură numerică și toate tastele dedicate de care aveți nevoie, acest model robust și de încredere va fi partenerul dvs. indispensabil în birou și acasă.

CARACTERISTICI CHEIE


COMODITATE ȘI EFICIENȚĂ

O tastatură mare cu opt taste de comandă rapidă ușor de utilizat și o tastatură numerică facilitează navigarea și introducerea datelor cât mai ușor posibil. Datorită acestuia, puteți deschide instantaneu un browser de Internet sau o fereastră de e-mail, puteți reda muzică și multe altele. Picioarele stabile vă permit să schimbați unghiul tastaturii pentru a se potrivi preferințelor dvs.

PROIECTAT PENTRU UTILIZARE PE TERMEN LUNG

Logitech este considerat cel mai mare producător mondial de tastaturi și șoareci. Toate dispozitivele sale sunt de înaltă calitate și fiabilitate, iar tastatura K270 nu face excepție. Dispozitivul are o durată de viață a bateriei de până la 24 de luni. Datorită acestui fapt, împreună cu un comutator de pornire / oprire convenabil și tehnologie de economisire a energiei, nu trebuie să schimbați frecvent bateriile.

FUNCȚIONEAZĂ ȘI NU SPARE

Garanție de trei ani, impermeabilă designul și simbolurile clare de pe taste asigură faptul că tastatura vă va încânta mulți ani, în ciuda posibilelor probleme minore în proces.

OBȚINE TEXTURILE CU PLĂCERE

Această tastatură robustă, cu taste înalte și recul, va aduce înapoi vechea voastră plăcere de tastare.

SIMPLU ȘI FĂRĂ SIRURI

Usurinta conexiunii si usurinta in utilizare. Conexiunea wireless stabilă și fiabilă cu o rază de acțiune de 10 m asigură o recepție stabilă a semnalului și fără întârzieri K270 vine cu un receptor USB Logitech Unifying care poate fi conectat la până la șase dispozitive Logitech compatibile. Astfel, puteți conecta nu numai o tastatură, ci și un mouse Logitech. Mai puține fire, mai puține probleme: profitați de capacitatea de a lucra cu mai multe dispozitive în același timp.