CUMPĂRĂ ACUM TASTATURĂ WIRELESS K360

Tastatură wireless compactă și subțire

TASTĂ COMPACTĂ

K360 este gata oricând. Această tastatură wireless compactă este ideală pentru locuri de muncă înguste și vă permite să lucrați chiar și în spații de lucru restrânse. Echipat cu taste numerice și 12 taste ușoare de accesat, puteți fi mai productiv - acasă sau la serviciu.

Design compact

Cu un design compact, K360 oferă toate tastele de care aveți nevoie, inclusiv un tastatură numerică și acces instantaneu la comenzile rapide FN - și este cu 20% mai mică decât o tastatură full-size. Perfect pentru spații de lucru restrânse sau cadre mai mici, astfel încât să puteți plasa mouse-ul mai aproape pentru o poziție mai mică și mai bună a corpului. În plus, este ușor să vă deplasați oriunde vă duce munca.

CONFORTABIL ȘI silentios

Tastele încadrate vă oferă o experiență  confortabilă, precisă și silențioasă, în timp ce designul strâns, modern, lucios, cu picioare reglabile pe înălțime, oferă configurației dvs. cantitatea potrivită de margine.

MAXIMIZAȚI PRODUCTIVITATEA

Douăsprezece taste F vă oferă acces ușor la funcțiile de care aveți cel mai mult nevoie - deschideți și închideți Windows ® , aplicații, e-mailuri și multe altele. Cele șase taste de acces rapid media vă permit să activați instantaneu muzică, să redați, să întrerupeți, să săriți, astfel încât să puteți rămâne în flux.

CONSTRUIT PENTRU A CONTINUA

K360 este construit cu aceleași standarde de înaltă calitate și fiabilitate care au făcut din Logitech liderul mondial la șoareci și tastaturi. Până la 36 de luni de viață a bateriei. elimină dificultățile de schimbări frecvente ale bateriei, cu un comutator de pornire / oprire la îndemână și tehnologie de economisire a energiei care menține durata de viață a bateriei.

PLUG AND PLAY WIRELESS

Uitați de abandon și întârzieri datorită unei conexiuni wireless puternice și fiabile cu o rază de acțiune de până la 10 m. K360 vine cu un receptor USB Logitech Unifying care vă permite să împerecheați până la șase instrumente Logitech compatibile, astfel încât să puteți adăuga mouse-ul Logitech la același receptor. Mai puține corzi, mai puțină bătaie de cap.