DESIGN

Fierbător electric Kenwood SJM 110 are un design discret. Corpul argintiu mat lucios este fabricat din metal. Aceasta înseamnă că dispozitivul, cu utilizare constantă, își va păstra aspectul original mult timp. Doi indicatori de apă vă permit să monitorizați nivelul acestuia. Cumpărarea unui ceainic de acest model înseamnă achiziționarea unui aparat de înaltă calitate, care va fierbe rapid apă datorită unei puteri de 2200 wați.

CONVENIENT DE UTILIZAT

Este foarte ușor să preparați ceai folosind acest ceainic. Se toarnă apă și se apasă butonul de alimentare iluminat. Sistemul ECOfill este un distribuitor convenabil cu o cană. Volumul fierbătorului este de 1,6 litri. Designul canalului permite umplerea și turnarea ușoară. Mânerul ergonomic vă permite să țineți confortabil dispozitivul în mână.

ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

În timpul procesului de preparare, tortul este îndepărtat automat. Recipientul pentru celuloză are un volum de 1,3 litri, iar recipientul pentru suc conține 1 litru de băutură. Pentru mai mult confort, storcătorul are o deschidere de umplere suficient de largă. Echipat cu un sistem anti-picurare, datorită prezenței picioarelor antiderapante, este fixat în siguranță pe suprafața mesei în timpul funcționării. Piesele detașabile sunt ușor de curățat manual la sfârșitul lucrului, de asemenea, în mașina de spălat vase. Prețul Kenwood JMP 600 WH este destul de acceptabil și corespunde pe deplin caracteristicilor sale excelente.