FIABIL ȘI PUTERNIC

Cu aparatul de pâine Kenwood BM450, vă puteți delecta familia cu produse de patiserie delicioase de casă în fiecare zi. Puterea acestui aparat de bucătărie este de 780 W. Datorită acestui fapt, coacerea chiflelor, pâinea parfumată, precum și tot felul de plăcinte vor dura un timp minim. În plus, prețul unui producător de pâine este că există un mod de coacere rapid, adică puteți crea pâine în doar 58 de minute. Corpul produsului este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce înseamnă că este rezistent la zgârieturi și deteriorări.


PROGRAME DE COCI

BM 450 are cincisprezece programe automate pentru coacerea diferitelor tipuri de pâine, pentru prepararea brioșelor, fără drojdie, fără gluten și produse de patiserie dulci. De asemenea, cu ajutorul unui astfel de producător de pâine, puteți găti gem. Când setați unul dintre moduri, dispozitivul selectează automat parametrii necesari de coacere. Și anume: timpul de frământare a aluatului, temperatura și durata de coacere.


SETĂRI


Cu acest model de filtru de pâine, puteți regla în mod independent gradul de coacere și greutatea produselor coapte. Aceasta înseamnă că greutatea produselor coapte este setată de la 500 de grame la un kilogram, iar culoarea crustei de pâine poate avea trei opțiuni: întunecată, roșiatică și deschisă.


FUNCȚII


Una dintre funcții este capacitatea de a întârzia includerea până la 15 ore. Există, de asemenea, funcția de a menține un produs deja finit timp de o oră. Temporizatorul încorporat vă permite să setați procesul de coacere la ora dorită, de exemplu, peste noapte. Și poți fi sigur că pâinea ta va fi încă caldă timp de 60 de minute. Nu trebuie să adăugați manual ingrediente suplimentare (nuci, stafide etc.), deoarece cuptorul are un dozator automat. Coacerea prin convecție asigură o distribuție uniformă a căldurii în cuptor, garantând un rezultat perfect.



COMODITATE DE UTILIZARE


Dacă ați decis deja să cumpărați un aparat de fabricat pâine din acest model, atunci nu veți avea probleme cu utilizarea acestuia. Trebuie doar să încărcați ingredientele în proporțiile corecte, să selectați programul de gătit folosind butoanele tactile și să porniți mașina de pâine. După ce dispozitivul termină coacerea, veți auzi un semnal care explică disponibilitatea produsului. După aceea, cuptorul trece la modul de păstrare a temperaturii. Pentru a controla procesul de coacere, sunt furnizate un mic afișaj retroiluminat și o fereastră de vizionare. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la arderea pâinii, deoarece vasul de copt are un strat antiaderent.