Performanța de care aveți nevoie

Sarcinile zilnice sunt gestionate rapid și cu ușurință cu ajutorul procesoarelor Intel® Core™ de generația a 13-a, combinate cu performanța lină a stocării SSD. Și cu o baterie de 41 sau 54 Whr, plus o încărcare de până la 80% într-o oră cu ajutorul ExpressCharge, știți că vă puteți baza pe dispozitivul dvs. pentru a trece peste zi.

Între timp, termicele adaptive optimizează puterea în funcție de locația dispozitivului, fie că se află pe o suprafață stabilă, cum ar fi un birou, sau pe o suprafață instabilă, cum ar fi poala. Utilizând algoritmi avansați și accelerometre, dispozitivul dvs. își adaptează în mod inteligent puterea și profilurile termice la situație, pentru a vă menține dispozitivul în stare de funcționare fără probleme.


Proiectat pentru productivitate confortabilă

Concentrează-te asupra lucrului la îndemână cu o margine îngustă cu 3 laturi. Touchpad-ul mare și tastatura de dimensiuni normale, împreună cu o balama de ridicare pentru unghiuri mai ergonomice ale încheieturii mâinii și un flux de aer sporit, toate contribuie la o utilizare mai relaxată. Dacă doriți să lucrați rapid, pad-ul numeric cu 10 taste și tasta calculatorului vă permit să începeți lucrul cu o singură atingere. O serie de porturi și sloturi înseamnă că vă puteți conecta la ceea ce aveți nevoie.În plus, acest laptop certificat TÜV Rheinland. cu tehnologia software Dell ComfortView ajută la reducerea emisiilor nocive de lumină albastră pentru a optimiza confortul ochilor în timpul petrecut pe ecran.

O tastatură rezistentă la scurgeri înseamnă mai puțin stres dacă se întâmplă un accident. Și, pentru o mai mare liniște sufletească, laptopul dvs. a trecut 14 teste MIL-810H, care includ o serie de teste dincolo de testele standard de fiabilitate Dell, astfel încât dispozitivul dvs. să poată rezista încercărilor zilei de lucru.

Rămâneți protejat

Trusted Platform Module 2.0 este un cip de securitate de nivel comercial instalat pe placa de bază care creează și stochează parole și chei de criptare. Acesta verifică dacă computerul nu a fost modificat înainte de pornire și vă protejează datele împotriva atacurilor software externe.

Pentru protecție suplimentară, o fantă de blocare în formă de pană oferă un nivel suplimentar de securitate.

Îmbunătățește-ți experiența

Capacul modernizat din aluminiu oferă o serie de opțiuni într-un design elegant.

Când sunteți în fața camerei, noua cameră web FHD echipată cu gamă dinamică largă și reducere a zgomotului temporal vă ajută să arătați cât mai bine. În plus, puteți auzi la fel de clar ca un apel telefonic cu microfonul dual încorporat și AI care reduce zgomotul de fond. De asemenea, sistemul audio bazat pe AI din cadrul MyDell optimizează sunetul, astfel încât să puteți auzi și să fiți auzit cu claritate.

For a little peace of mind, a mechanical shutter on the camera protects your privacy.

Accelerați succesul în afaceri cu Copilot și Windows 11 Pro

Inteligență artificială de top. Securitate cibernetică puternică. Concepută pentru afaceri.

Stăpânire multitasking bazată pe AI pentru un nou mod de lucru cu Windows 11 Pro. Cu funcții precum Copilot în Windows, obțineți răspunsuri mai bune, creșteți-vă abilitățile și optimizați fără efort fluxurile de lucru. Windows 11 Pro pe PC-urile Dell vine cu cele mai recente progrese în materie de securitate și inteligență artificială livrate convenabil pe desktop-ul dvs. Beneficiați astăzi de eficiența, performanța și securitatea îmbunătățite de AI și inovați pentru a face față noilor provocări de mâine.

Ports & Slots

  1. SD 3.0 card reader
  2. USB 2.0
  3. RJ-45
  4. Headset jack
  5. Kensington lock slot
  1. Power jack
  2. HDMI 1.4
  3. USB 3.2 Gen 1
  4. USB 3.2 Gen 1 Type C (Full function)

Dimensiuni și greutate

Aluminum Cover:
1. Înălțime (față): 0.61 in. (15.52 mm)
Înălțime (spate): 0.69 in. (17.5 mm)
2.Lățime: 14.11 in. (358.5 mm)
3. Adâncime: 9.25 in. (234.9 mm)
Greutate: 3.60 lb (1.63 kg)

Avem grijă de afacerea dvs.

ProSupport

Obțineți asistență proactivă, automată 24 de ore din 24, 7 zile pe zi, și servicii la fața locului atunci când aveți nevoie de ele cu Dell ProSupport. Lăsați echipa noastră să vă ofere timp prețios, astfel încât să vă puteți ocupa de afaceri.

Serviciul de daune accidentale

Se întâmplă accidente. Protejați-vă computerul de picături, vărsări și alte dezastre. Accidental Damage vă oferă un serviciu eficient de reparare sau înlocuire care reduce grijile și vă face să faceți ceea ce vă place, rapid.

ProSupport Plus

Obțineți oricând acces prioritar la asistență expertă cu analize predictive bazate pe inteligență artificială și Serviciu de daune accidentale pentru a vă proteja împotriva picăturilor, vărsărilor, supratensiunii și multe altele.