Performanța AI la îndemâna ta

Un nou mod de calcul: noul procesor Intel ® Core ™ Ultra oferă următoarea generație de arhitectură hibridă pentru calcul supraîncărcat cu o baterie care durează. Datorită unei unități de procesare cu trei niveluri, utilizatorii de afaceri pot gestiona sarcini complexe de lucru trimițând sarcina potrivită la motorul potrivit, la momentul potrivit. Un procesor gestionează sarcini AI ușoare cu latență scăzută, un GPU gestionează redarea AI media și vizuală, iar un NPU, un motor AI dedicat, gestionează descărcarea susținută de AI și AI.

Aplicații accelerate de inteligență artificială: un NPU ajută aplicațiile să ruleze rapid și fără probleme pentru eficiență:

  • Colaborare: utilizați cu până la 38% mai puțină energie atunci când utilizați instrumente de colaborare îmbunătățite de AI în timpul apelurilor Zoom
  • Creativitate: performanță cu 132% mai rapidă atunci când rulați editarea fotografiilor AI pe dispozitiv pe Adobe.
  • Securitate: detectează programele malware cu o utilizare a procesorului mai mică de 1% folosind CrowdStrike.

Copilot Hardware Key: Porniți-vă fără efort fluxul de lucru cu Copilot Hardware Key de pe dispozitiv, economisind timp, oferind acces rapid la instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă începe ziua de lucru.

Durată de viață excepțională a bateriei: Latitude 5550 cu Intel ® Core™ Ultra oferă o durată de viață a bateriei cu până la 32% mai mare în medie decât generația anterioară .

Colaborare inteligentă: utilizatorii se bucură de o colaborare mai fluidă cu AI-boosts care fac Windows Studio Effects și mai bune, cu funcții precum încadrarea inteligentă și suprimarea zgomotului care nu afectează performanța generală a sistemului.

Întotdeauna camera gata

Arată-ți cel mai bine la apelurile conferință datorită intervalului dinamic ridicat (HDR) cu expuneri multiple simultane. Disponibilă în configurațiile cu o cameră FHD sau FHD IR, tehnologia HDR realizează mai multe fotografii simultan și le îmbină pentru a capta cu precizie detaliile imaginii în condiții dificile de iluminare, cum ar fi birouri cu ferestre și săli de conferințe.

Securitate maximă pentru a lucra de oriunde

Securitate stratificată: Cele mai sigure PC-uri comerciale din industrie care oferă Dell SafeID, Dell SafeBIOS, cititoare de amprente, cip TPM și opțiuni pentru slot de blocare. Latitude 5450 oferă, de asemenea, opțiuni de securitate încorporate, cum ar fi cititoare de carduri inteligente cu contact/fără contact, Control Vault 3+, obturatoare de confidențialitate, cameră Windows Hello/IR și confidențialitate inteligentă.

Liniștea sufletească: caracteristicile inteligente de confidențialitate de la Dell Optimizer ajută la păstrarea confidențială a datelor sensibile. Detectarea privitorilor vă anunță când cineva vă privește pe ecran și vă va textura ecranul, iar Look Away Dim știe când vă concentrați în altă parte și se estompează pentru a proteja și mai mult confidențialitatea și a economisi durata de viață a bateriei. 

Fiți în siguranță de la prima pornire: controalele riguroase ale lanțului de aprovizionare și soluțiile opționale Dell SafeSupply Chain reduc riscul de modificare a produsului. Verificați integritatea dispozitivului cu verificarea componentelor securizate unică Dell. Asigurare suplimentară a lanțului de aprovizionare disponibilă cu ambalaj care nu poate fi falsificat și șervețele pentru hard disk.

Inovând cu durabilitate

Anul acesta, livrarea cu 50% cobalt reciclat în baterii . Proiectat cu o varietate de materiale durabile, inclusiv plastic reciclat post-consum, plastic legat de ocean, plastic pe bază de bio și fibră de carbon recuperată . Ambalaje 100% reciclate, regenerabile și reciclabile cu opțiuni de pachete multiple pentru și mai puține deșeuri . EPEAT Gold înregistrat la Climate+ .

Productivitate scalabilă

Rămâneți conectat toată ziua: Durată remarcabilă a bateriei și alegere de baterii cu durată lungă de viață de până la 54 WHr cu ExpressCharge .

Uimitor din punct de vedere vizual: opțiuni de afișare, inclusiv FHD Touch, precum și o opțiune de economisire a bateriei și ComfortView Plus pentru a maximiza performanța și a vă menține ochii confortabil.

Timp de răspuns rapid: Performanță îmbunătățită cu memorie DDR5 upgradabilă de până la 64 GB.

Audio clar de cristal: sunetul inteligent elimină zgomotul de fundal de la ambele capete ale apelului, în timp ce volumul dinamic reglează volumul difuzorului computerului, astfel încât să puteți auzi apelul în mod clar în cazul zgomotelor neașteptate.

Experimentați o conectivitate fără compromisuri

Conexiuni de mare viteză: opțiunile disponibile Wi-Fi 6E și 4G LTE sau 5G vă asigură că sunteți întotdeauna conectat la cele mai rapide viteze din industrie .

Productivitate oriunde: Optimizarea rețelei se alătură celei mai bune rețele disponibile, acordă prioritate aplicațiilor de conferințe și oferă descărcări rapide de date și videoclipuri cu prima conexiune simultană multi-rețea din lume .

Conectivitate convenabilă: Conectați-vă rapid la periferice cu o gamă largă de porturi, inclusiv Thunderbolt™ 4.0 USB-C, HDMI 2.1 și USB-A.

Dell Optimizer

Performanță personalizată care răspunde automat stilului dvs. de lucru, cu funcții avansate de confidențialitate și inteligență artificială încorporată care optimizează sunetul, conectivitatea, productivitatea și configurabilitatea, totul într-un singur software .

Accelerați succesul în afaceri cu Copilot și Windows 11 Pro

AI lider în industrie. Securitate cibernetică puternică. Conceput pentru afaceri.

Stăpânire multitasking alimentată de AI pentru un nou mod de lucru cu Windows 11 Pro. Cu funcții precum Copilot în Windows , obțineți răspunsuri mai bune, creșteți-vă abilitățile și optimizați fără efort fluxurile de lucru. Windows 11 Pro pe computerele Dell vine cu cele mai recente progrese în materie de securitate și AI livrate convenabil pe desktop. Beneficiați de eficiența, performanța și securitatea îmbunătățite de AI astăzi și inovează pentru a face față noilor provocări de mâine.

Soluții moderne pentru forța de muncă

Accelerați experiențele de lucru oriunde, modernizând modul în care implementați, gestionați și susțineți dispozitivele cu PC ca serviciu. Profitați atât de protecțiile încorporate ale celor mai sigure PC-uri comerciale din industrie, cât și de protecțiile software pentru amenințări avansate, pentru a asigura un spațiu de lucru de încredere la un preț previzibil pe lună.

Ports & Slots

  1. Slot pentru card MicroSD
  2. Port audio universal
  3. USB-A 3.2 Gen1
  4. USB-A 3.2 Gen1 cu PowerShare
  5. HDMI 2.1
  1. RJ-45
  2. Slot de blocare în formă de pană
  3. 2x Thunderbolt™ 4.0 USB-C cu Power Delivery & DisplayPort
  4. Cititor SmartCard contactat (opțional)

*Notă: Slot pentru card Nano-SIM (opțional) oferit, dar nu este afișat.

Dimensiuni & Greutate

Aluminum Cover:
1. Înălțime: 0,82 in. (20,80 mm)
2.Lățime: 14,09 in. (357,80 mm)
3. Adâncime: 9,19 in. (233,30 mm)
Greutate: 3,58 lbs. (1,62 kg)

Avem grijă de afacerea dvs.

ProSupport

Obțineți asistență proactivă, automată 24 de ore din 24, 7 zile pe zi, și servicii la fața locului atunci când aveți nevoie de ele cu Dell ProSupport. Lăsați echipa noastră să vă ofere timp prețios, astfel încât să vă puteți ocupa de afaceri.

ProSupport Plus

Obțineți oricând acces prioritar la asistență expertă cu analize predictive bazate pe inteligență artificială și Serviciu de daune accidentale pentru a vă proteja împotriva picăturilor, vărsărilor, supratensiunii și multe altele.