Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
Category Bannery KNW 03 1

Prospero Plus este robotul de bucătărie perfect dacă aveți un spațiu limitat în bucătărie sau sunteți la început de drum în bucătărie. Tehnologia avansată a sistemului planetar de amestecare oferă o eficiență mai mare. Aparatul de bucătărie este echipat cu 3 unități, ceea ce vă permite nu numai să amestecați, să biciuiți și să frământați, dar îl puteți folosi și ca robot de bucătărie, mașină de tocat carne, blender, storcător centrifugal sau chiar ca storcător de citrice. Iar cântarul încorporat face cântărirea ingredientelor ușoară și precisă.

Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
Встроенные весы с точностью до 1 г

Cântar integrat cu precizie de 1g

Мощный двигатель 1000 Вт

Motor puternic de 1000 W

Система планетарного смешивания

Sistem de amestecare planetar

Чаша 4,3 л

Bol 4.3 litri

Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
Cântar integrat cu precizie de 1g

Cântarul EasyWeigh integrat face cântărirea ușoară și precisă - cu o precizie de 1g. Cântăriți ingredientele direct în bol sau cu ajutorul unui accesoriu, cum ar fi un blender sau un robot de bucătărie.

Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
Bol 4.3 litri

Robotul de bucătărie Kenwood vine cu un bol mare de 4,6 litri, astfel încât utilizarea mai multor ingrediente nu mai este o problemă. Bolul este fabricat din oțel inoxidabil lustruit și are o margine și mânere confortabile. Pregătiți mese pentru întreaga familie sau pentru un grup mare de prieteni. Capacitatea bolului este suficient de mare pentru a bate 12 proteine în același timp sau pentru a frământa aproape 3 kg de aluat. Bolul are, de asemenea, un cântar de măsurare practic care facilitează măsurarea cantității corecte de ingrediente.

Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
Putere de până la 1000 W într-un utilaj compact

Cu motorul său de încredere de 1000 W, robotul de bucătărie planetar Kenwood este un aparat simplu și versatil. Un set de atașamente și funcții practice, cum ar fi șase setări de viteză, o funcție de puls și trei unități, vă permit să preparați o mare varietate de mâncăruri și deserturi.

Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
3 accesorii din oțel inoxidabil care pot fi spălate în mașina de spălat vase
  • Accesoriu K - forma sa proiectată este secretul pentru rezultate perfecte. Acesta vă permite să preparați prăjituri delicioase, cum ar fi sponge cakes și prăjituri, biscuiți, dulciuri, diverse umpluturi, piure de cartofi și multe alte feluri de mâncare.
  • Bătătorul este de neînlocuit în baterea smântânii și prepararea bezelei, sufleurilor, prăjiturilor, sosurilor și maionezei. Aerisește masele, conferindu-le o consistență ușoară și moale. Amestecul se frământă uniform, indiferent de numărul de ingrediente.
  • Cârlig pentru aluat - frământă aluatul rapid și eficient, de exemplu pentru paste de casă, pizza, pâine sau gogoși. Împiedică creșterea excesivă a aluatului.
Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
Tocător de carne

Datorită construcției metalice robuste a corpului, mașina de tocat carne macină cu ușurință carne, pește, brânză, fructe și legume. Vă va ajuta să preparați pateuri de casă, mousse-uri, cârnați și tot felul de umpluturi. Este echipat cu trei grile cu diametre ale găurilor de 3 mm, 4,5 mm și 8 mm și lame durabile din oțel.

Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
Storcător pentru citrice

Cu presa pentru citrice de 600 ml. puteți prepara rapid și ușor suc sănătos proaspăt stors din citrice precum portocale, mandarine, lămâi, lime, grapefruit sau pomelo.

Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
Storcătorul de fructe este inclus în set

Utilizați storcătorul pentru a face o porție zilnică de sucuri de fructe și legume proaspăt stoarse. Este foarte ușor de utilizat și de curățat. Recipientul separat pentru suc ajută la menținerea curățeniei aparatului.

Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
Blender din sticlă de 1,2 litri

Cu o capacitate de până la 1,2 litri și 4 lame din oțel inoxidabil, puteți prepara porții mari, inclusiv smoothie-uri răcoritoare sau suc de legume, smoothie-uri, piureuri, sosuri, supe, creme sau mâncare pentru bebeluși. De asemenea, blenderul sfărâmă gheața rapid și ușor. Fabricat din sticlă ThermoResist™, rezistentă la temperaturi ridicate și scăzute.

Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
Robot de bucătărie de 1,4 litri

Acest robot de bucătărie versatil va fi asistentul dvs. fidel în cele mai solicitante și consumatoare de timp sarcini din bucătărie. Puteți să tocați, să tocați mărunt sau să radeți rapid și ușor atât ingredientele tari, cât și cele moi. Robotul de bucătărie este echipat cu o lamă de tocat și un set de 3 discuri de tăiere din oțel inoxidabil pentru tocat și ras.

Kenwood Prospero+ KHC29A.R0SI
Protecție împotriva stropirii

Capacul anti-stropire fabricat din tritaniu rezistent la deteriorări și la tern se potrivește perfect peste bolul și capul robotului de bucătărie, prevenind stropirea. Fereastra integrată vă permite să adăugați convenabil ingredientele în timp ce lucrați.