Congelatorul compact Liebherr FNe 1404 este un ajutor fiabil și spațios în bucătăria dumneavoastră. În ciuda dimensiunilor sale mici, volumul util al compartimentului congelatorului este de peste 100 de litri. Patru recipiente din plastic și trei rafturi din sticlă vă permit să organizați convenabil depozitarea diferitelor tipuri de produse. Una dintre caracteristicile distinctive ale modelului este blatul de lucru robust. Pentru blatul de lucru este utilizată o placă de lemn furniruit, nu doar plastic. Această soluție permite ca congelatorul să fie utilizat ca o extensie a blatului de lucru din bucătărie. 

Uitați de dezghețare. Congelatorul Liebherr FNe 1404 este echipat cu tehnologia NoFrost. Înghețarea produselor are loc cu ajutorul circulației aerului rece, iar excesul de umiditate este îndepărtat din cameră. Gheața nu se formează în congelator, iar alimentele depozitate nu sunt acoperite cu îngheț. Tehnologia profesională Liebherr garantează o depozitare sigură și convenabilă. 

FrostProtect este o invenție a inginerilor Liebherr care permite congelatoarelor să funcționeze în cele mai dure condiții. Clasa climatică a congelatorului FNe 1404 este SN-T, ceea ce înseamnă că intervalul de temperatură ambientală recomandat este de la +10°C la +43°C. Dar FrostProtect extinde această gamă considerabil și permite unității să funcționeze la temperaturi ambientale sub zero grade, până la -15°C. Acest lucru înseamnă că oriunde ați amplasa aparatul: în garaj, pe balcon, în cabana de vară sau pe verandă, este garantată conservarea produselor dvs. preferate pe tot parcursul anului, în căldura verii și în frigul iernii.

Unitatea de iluminare cu LED este situată în partea superioară a unității. Când deschideți sertarele compartimentului de congelare Liebherr FNe 1404, veți fi încântat nu numai de conținut, ci și de iluminarea elegantă. Acest efect este obținut datorită LED-urilor puternice, durabile și economice. Acestea nu numai că facilitează vederea produselor, dar servesc și ca element de design original. Iluminarea cu LED-uri este, de asemenea, utilizată pentru a semnala o alarmă în caz de anomalii în cameră.

Dispozitivul este controlat de un buton tactil și indicatori LED. Reglați temperatura, schimbați setările rapid și ușor cu câteva atingeri. Următoarele niveluri sunt disponibile pentru ajustarea temperaturii: -16, -18, -20, -28°C. Dacă este necesar, panoul poate fi blocat pentru a evita modificarea accidentală a temperaturii sau oprirea aparatului.

Mânerul elegant cu împingător integrat combină construcția robustă cu ușurința de a deschide ușa. Chiar dacă trebuie să deschideți ușa de mai multe ori la rând, acest lucru nu va fi o problemă. Cu mecanismul integrat, acest lucru se poate face cu un efort minim.

Funcția de congelare rapidă SuperFrost permite congelarea alimentelor cu conservarea maximă a vitaminelor și a elementelor benefice. Se recomandă activarea funcției cu cel puțin 6 ore înainte de plasarea alimentelor în compartiment. După 65 de ore de la activare, funcția se va dezactiva singură și aparatul va reveni la modul de funcționare standard. Activarea SuperFrost este semnalată de simbolul corespunzător de pe panoul de comandă.

Sigiliu al ușii poate fi îndepărtat în câțiva pași simpli și unul nou poate fi instalat la fel de ușor. Nu sunt necesare unelte sau abilități speciale, o puteți face singuri. Această soluție vă permite să mențineți curățenia și igiena.

Absența plăcilor de evaporare în interiorul compartimentului de congelare permite utilizarea mai eficientă a aparatului. VarioSpace este un sistem de organizare a spațiului intern care asigură că toate recipientele și rafturile pot fi îndepărtate cu ușurință. Acest lucru permite compartimentului congelatorului să găzduiască produse voluminoase de forme și dimensiuni non-standard.