DETALII DESPRE PRODUS

Bucurați-vă de condiții ideale la domiciliu cu ChillFlex Pro: un aparat de aer condiționat mobil care combină eficiența și eleganța. Vă menține casa la temperatura potrivită - răcoare și prospețime atunci când afară este cald.

AER CURAT, LINIȘTE ȘI CONFORT

Aparatul de aer condiționat portabil Comfort 6000 cu conectivitate vă menține răcoarea în casă într-un mod silențios și eficient. Kitul pentru ferestre este ușor de instalat.

SOLUȚIE DURABILĂ

Unitatea mobilă de aer condiționat utilizează refrigerantul durabil R290. Acesta reduce potențialul de încălzire globală (GWP) cu 99,8 % față de R410a. Pentru o temperatură optimă fără a face compromisuri în ceea ce privește protecția mediului.

CONSUM REDUS DE ENERGIE

Beneficiați de eficiență energetică și de performanțe superioare de răcire cu aparatele noastre de aer condiționat portabile. Kitul Premium Window Kit¹ vă permite să economisiți cu până la 28% mai multă energie². ¹Kit-ul de ferestre Premium se vinde separat

²T° de mediu de 26 °C și T° setată la 20 °C: economii de energie de până la 28% cu kitul de ferestre Premium până la atingerea temperaturii setate. Test intern într-un spațiu de 14 m², cu o umiditate relativă de 60 % și T° exterioară de 30 °C în 4 h 30 min.

NIVEL REDUS DE ZGOMOT

Oferă un flux plăcut de aer proaspăt, cu un nivel de zgomot redus de 64 dB(A)³.

³Conform standardului de testare a zgomotului: EN 12102-2013

CAPACITATE DE RĂCIRE SUPERIOARĂ

Capacitatea superioară de răcire permite atingerea mai rapidă a temperaturii specificate. Kitul Premium Window Kit¹ vă permite să răciți o cameră în 60 la sută mai puțin timp². ¹Kit-ul de ferestre Premium se vinde separat.

²T° ambiantă de 26 °C și T° de setare de 24 °C: T° de setare este atinsă în 18 min cu kitul de ferestre Premium și, într-un spațiu fără kit de ferestre, în 22 min. Test în interior într-un spațiu de 14 m², cu o umiditate relativă de 60 % și o T° exterioară de 30 °C.

O SOLUȚIE MAI DURABILĂ

O soluție mai sustenabilă: Refrigerantul utilizat este gazul sustenabil R290, care reduce potențialul de încălzire globală (GWP) al aparatului de aer condiționat portabil cu 99,8 % în comparație cu aparatele de aer condiționat portabile care utilizează gazul R410a.