DETALII DESPRE PRODUS

Aparat de aer condiționat portabil cu funcții de răcire, încălzire, dezumidificare și ventilație, nivel maxim de zgomot de 61 dB (A), temporizator pe 24 de ore și agent frigorific ecologic sustenabil R290; clasa A+ pentru răcire și clasa A+++ pentru încălzire.

CONFORT PE TOT PARCURSUL ANULUI

Aparatul de aer condiționat portabil conectat Comfort 6000 vă menține casa răcoroasă pe tot parcursul anului, în mod silențios și eficient. Kitul de ferestre Premium ușor de instalat îmbunătățește eficiența energetică.

SOLUȚIE DURABILĂ

Unitatea mobilă de aer condiționat utilizează refrigerantul durabil R290. Acesta reduce potențialul de încălzire globală (GWP) cu 99,8 % față de R410a. Pentru o temperatură optimă fără a face compromisuri în ceea ce privește protecția mediului.

CONSUM REDUS DE ENERGIE

Beneficiați de eficiență energetică și de performanțe superioare de răcire cu aparatele noastre de aer condiționat portabile. Kitul de ferestre Premium vă permite să economisiți cu până la 23 % mai multă energie¹.

¹T° ambiantă de 26 °C și T° setată de 20 °C: economii de energie de până la 23 % cu kitul de ferestre Premium până la atingerea temperaturii setate. Test intern într-un spațiu de 14 m², cu o umiditate relativă de 60 % și o T° exterioară de 30 °C în 4 h 30 min.

MEDIU RĂCOROS, CU UN NIVEL DE ZGOMOT REDUS

Mediu ultra-silențios, cu un nivel de zgomot de 61 dB(A)³: bucurați-vă de un flux puternic de aer proaspăt în liniște.

³Conform standardului de testare a zgomotului: EN 12102-2013

CAPACITATE DE RĂCIRE SUPERIOARĂ

Capacitatea superioară de răcire permite atingerea mai rapidă a temperaturii specificate. Kitul Premium Window Kit¹ vă permite să răciți o încăpere în 66% mai puțin timp². ¹Kit-ul de ferestre Premium se vinde separat.

²T° ambiantă de 26 °C și T° de setare de 24 °C: T° de setare este atinsă în 18 min cu kitul de ferestre Premium și, într-un spațiu fără kit de ferestre, în 22 min. Test în interior într-un spațiu de 14 m², cu o umiditate relativă de 60 % și o T° exterioară de 30 °C.

O SOLUȚIE MAI DURABILĂ

O soluție mai sustenabilă: Refrigerantul utilizat este gazul sustenabil R290, care reduce potențialul de încălzire globală (GWP) al aparatului de aer condiționat portabil cu 99,8 % în comparație cu aparatele de aer condiționat portabile care utilizează gazul R410a.