Optica spre legendă

Obiectiv Leica Summilux

Teleobiectiv de 75 mm și
periscop de 120 mm

Leica 1-inch main camera

diafragmă variabilă

Sistem Leica cu patru camere

Patru lentile, șase distanțe focale

Display fluid de jur împrejur

Design plăcut și rafinat, vizionare captivantă

WQHD+ dynamic 1-120Hz AMOLED

Receptivitate foarte uniformă, detalii incredibile

Snapdragon® 8 Gen 3

Receptivitate foarte uniformă, detalii incredibile

DESIGN

Design legendar
Flagship imaging

Camera-like design

Designul lentilei circulare
Capacitate puternică de imagistică

Structura Xiaomi Guardian

Solid ca piatra, cu o durabilitate dublă

Xiaomi 14 Ultra dispune de o ramă de aluminiu de înaltă rezistență 6M42 nou-nouță, de sticlă Xiaomi Shield Glass și de o piele vegană nanotehnologică Xiaomi de ultimă generație. Protecția triplă asigură durabilitate și fiabilitate.

Carcasă din aluminiu
de înaltă rezistență

Xiaomi 14 Ultra adoptă un material nou-nouț pentru rama din aluminiu de înaltă rezistență integrat 6M42, cu rama metalică care se extinde până la partea din spate a corpului, dublând rigiditatea în comparație cu Xiaomi 13 Pro. Corpul fiabil asigură o utilizare fără griji.

1.38x*

Rezistență îmbunătățită a carcasei

Xiaomi Shield Glass

Panoul de sticlă al ecranului de pe Xiaomi 14 Ultra este confecționat din Xiaomi Shield Glass. Această sticlă încorporează materiale complet noi, formând o structură de interconectare prin sinterizare la temperaturi înalte. Păstrând în același timp transparența, aceasta depășește sticla obișnuită în ceea ce privește rezistența, lăudându-se cu o îmbunătățire de 10 ori a rezistenței la căderi*. Acest lucru asigură faptul că sticla ecranului rămâne clară, transparentă, robustă și rezistentă la uzură, oferind un sentiment consistent de siguranță.

10x

Rezistență îmbunătățită la căzături

Noua piele vegană Xiaomi nano-tech
Rezistent la uzură, la murdărie și mai durabil

Xiaomi 14 Ultra dispune de cea mai recentă generație de piele vegană de ultimă generație nanotehnologie, care se mândrește cu atribute precum rezistența la pete, proprietăți antibacteriene și respectarea mediului. În plus, încorporează o formulă nou dezvoltată, foarte rezistentă la uzură, care crește densitatea grupărilor funcționale reactive ramificate. Acest lucru îmbunătățește reticulația intermoleculară și structura de interconectare, rezultând o construcție generală mai strânsă și mai robustă și o rezistență îmbunătățită la uzură.

6x

Rezistență îmbunătățită la uzură

Două culori clasice
O moștenire de eleganță

Onorează clasicul centenar LEICA M10-P, în timp ce se integrează perfect cu măiestria modernă pentru a oferi o capodoperă rafinată.

Display flagship legendar
Imagini uimitoare

Display lichid de jur împrejur
O experiență vizuală și tactilă de neegalat

Prin intermediul unor procese inovatoare, am optimizat panoul cu mai multe straturi de stres pentru a-i spori flexibilitatea. Acest lucru permite o îndoire profundă în jurul tuturor celor patru laturi și colțuri, creând o formă curbată elegantă și fără cusur. Aderența remarcabilă oferă o senzație tactilă supremă, oferind o experiență vizuală excepțională.

Xiaomi-custom C8 display

Professional WQHD+ ultra-clear display

Xiaomi 14 Ultra dispune de un panou de afișare C8 personalizat de Xiaomi cu rezoluție WQHD+ și tehnologie LTPO 1-120Hz, oferind o eficiență luminoasă mai mare și un consum de energie mai mic. Acest lucru are ca rezultat o experiență de vizualizare mai rafinată și excelentă pentru utilizarea zilnică.

WQHD+

522 ppi

3000 nits*

Peak brightness

1~120Hz LTPO

Dynamic refresh rate

DCI-P3

Color gamut

12-bit

color depth


CAMERA

Imagini legendare
Xiaomi 14

Apogeul opticii mobile

Xiaomi și Leica
Lentile optice de ultimă generație proiectate în comun

Obiectivul optic Leica Summilux al Xiaomi 14 Ultra are o deschidere mare și performanțe optice excelente. Acesta nu numai că surprinde detalii frumoase în medii cu iluminare slabă, dar oferă, de asemenea, o reproducere remarcabilă a culorilor, contrast și rezoluție.

8P

Aspherical high-
transmittance lens

Filtru de lumină infraroșie

Cyclic olefin copolymer material

Lens edge ink coating technology


Anti-glare lens coating

Aportul de lumină a crescut cu 36%*

Capturați fotografii strălucitoare chiar și în medii întunecate

Recepția îmbunătățită a luminii permite camerei să capteze detalii mai complexe și să reducă zgomotul de imagine în setări cu iluminare slabă, pentru imagini nocturne incredibil de clare.

O capodoperă cu fiecare lovitură
Efect bokeh de calitate optică

Diafragma mare oferă un blur optic mai autentic, captând subiectele cu o profunzime uimitoare și scoțând în evidență narațiunea din fiecare imagine. Viteza stimulată a obturatorului permite camerei să obțină aceeași luminozitate a imaginii în mai puțin timp, transformând instantaneele în capodopere.

Următoarea generație
Senzor de imagine de 1 inch

Captați cu ușurință frumusețea evazivă a nopții

Noul senzor LYT-900 de la Sony are o dimensiune a senzorului de 1 inch și un Super Pixel 4 în 1 de 3,2 µm, oferind performanțe remarcabile în condiții de iluminare slabă. Împreună cu tehnologia Dual Native ISO Fusion Max, acesta atinge o gamă dinamică excepțional de ridicată, capturând nuanțe fără precedent ale detaliilor de lumină și umbră.

14EV

HDR

3.2μm

Super Pixel

-43%

Power consumption

Deschidere variabilă de la ƒ/1.63 la ƒ/4.0
Control fără trepte al luminii

Camera principală a lui Xiaomi 14 Ultra se mândrește cu o tehnologie optică de vârf care permite un control precis al luminii. Încorporează un sistem de ultimă generație de control continuu al luminii, alimentat de o diafragmă variabilă continuă F1.63-F4.0.

PI blades

Material rezistent la temperaturi ridicate

100%

Tehnologie a stratului de carbon ce blochează lumina

12-bit

Actuator de înaltă precizie

ƒ/1.63Diafragmă mare
Un efect bokeh de adâncime a câmpului mai natural

Capturați momente perfecte în orașul plin de viață, îmbinând mișcarea și liniștea pentru a crea opere de artă uimitoare, cu mai multe straturi, care spun fiecare o poveste unică.

ƒ/4.0Apertură
Scoateți în evidență claritatea fiecărui detaliu

Realizați fotografii clare, clare și plăcute din punct de vedere estetic cu obiecte statice, peisaje sau grupuri de persoane.

Starburst foto
Iluminați sursele de lumină punctuale cu farmec

Datorită designului cu 6 lamele, puteți crea efecte de difracție orbitoare pentru a produce modele naturale, dar izbitoare, de explozie a stelelor.

Sistem Leica cu patru camere
Îmbunătățire completă a imaginii

Patru obiective, șase distanțe focale

Fotografii uimitoare de la orice distanță

Sistemul de camere Leica quad acoperă distanțe focale de la 12 mm la 240 mm în șase intervale focale. Fie că surprindeți detalii de la distanță sau de aproape, toate cele patru obiective oferă o calitate comparabilă cu cea a fotografiilor realizate de camerele profesionale.

Fotografia macro pe trei distanțe focale
Experimentați priveliști macro impresionante

12mm ultra-wide angle

5cm macro

75mm telephoto

10cm macro

120mm periscope

30cm macro

Fotografie urbană
Experiență Leica îmbunătățită

Fotografia de stradă la toate distanțele focale

Fotografia de stradă pe Xiaomi 14 Ultra a fost recent actualizată, acoperind cele 6 distanțe focale de la 23mm la 135mm. Acesta include un vizor cu telemetru adăugat și suportă parametrii personalizabili pentru fotografia de stradă. Convenabil pentru capturarea momentelor în mișcare, permite documentarea ușoară a fiecărui moment frumos întâlnit.

Distanțe focale extinse

Extensibil la 23mm, 28mm, 35mm, 50mm, 85mm și 135mm

Viteză rapidă de captură 0,7 s

Faceți fotografii mai rapid și creați-vă capodopera oricând și oriunde.

Suportă vizorul extins

A fost adăugată o nouă ramă telemetrică pentru o fotografiere mai predictivă.

Setări predefinite

Răspundeți nevoilor personalizate de fotografiere stradală în diferite scenarii cu ajutorul parametrilor prestabiliți.

Xiaomi AISP

Prima platformă de fotografie computațională AI LM de până acum

Puterea de calcul puternică de 60 TOPS nu numai că oferă capacități de calcul pentru modelele mari de calcul al fotografiei, ci și capacități de procesare ultra-înaltă pentru întregul sistem de imagistică. Chiar și atunci când se realizează instantanee continue, este posibil să se atribuie un algoritm complet fiecărei fotografii.

FusionLM

Alinierea complet liniară a luminozității și fuziunea a până la 8 imagini RAW în date brute uriașe de până la 21 de biți îi permite să acopere o gamă dinamică de peste 16EV*.

ToneLM

Acesta realizează o hartă a tonurilor pentru datele brute de luminozitate și asigură cu strictețe relația liniară dintre tonuri, ceea ce face ca imaginea compozită să fie mai puțin predispusă la artefacte.

ColorLM

Analizează cu acuratețe informațiile de culoare ale fiecărui pixel din datele RAW brute și, în combinație cu gama de culori foarte largă a sistemului de camere foto, restabilește culorile pixelilor într-un mod care se potrivește cu percepția ochiului uman pentru a face imaginile mai realiste.

PortraitLM

Iluminarea și punerea în valoare a subiecților portretelor. Modelează și simulează traseul luminii și forma bokeh a obiectivului fizic pe fundalul portretului, imitând metodele de operare ale retușatorilor profesioniști la post-editare și oferind o reconstrucție sistematică a fotografiei de portret.

Master Portrait

Urmăriți exprimarea profesională creativă

VIDEO

Ultra Videografie
Experiența creației cinematografice

Adam Bernstein

Regizor premiat cu Emmy

Explorați împreună noi dimensiuni ale expresiei vizuale.

Cinema-level 14EV
HDR

Xiaomi 14 Ultra adoptă un nou senzor LYT-900 de 1 inch de dimensiuni mari, cu un proces de ultimă generație pe 22nm care reduce consumul de energie cu 43%*. Cu suportul Dual Native ISO Fusion Max, acesta atinge o gamă dinamică de 14EV la nivel cinematografic. Indiferent dacă capturați fotografii sau clipuri video, nu sunt supraexpuse punctele luminoase, iar detaliile din umbră sunt păstrate, asigurând o reproducere excelentă a fiecărui rezultat imagistic.

MasterCinema
Master Videography

MasterCinema de la Xiaomi 14 Ultra înregistrează videoclipuri cu gamă dinamică ridicată în standardul Rec.2020 pe 10 biți. Acesta captează mai multe detalii atât în lumini cât și în umbre, prezentându-le pe ecrane HDR cu o gamă dinamică care seamănă foarte mult cu viziunea umană. Cu un singur clic, puteți produce videoclipuri magistrale cu tonuri cinematografice și o gamă de griuri sofisticată, ridicând crearea de conținut la un nivel profesional.

4-MIC Array
Capturați o lume a sunetului în 360°.

Xiaomi 14 Ultra a fost îmbunătățit la nivel hardware cu o matrice de 4 microfoane. Această configurație de microfoane tridimensionale, cu sunet surround, îmbunătățește capacitățile de captură audio, reproducând fidel experiența auditivă imersivă la fața locului. În plus, suportă înregistrarea audio direcțională și Audio Zoom, obținând efecte de înregistrare la calitate de studio chiar pe smartphone-ul dvs.

Înregistrarea sunetului direcțional

Înregistrați sunetul din față, din spate sau din toate direcțiile simultan, reducând în același timp în mod semnificativ zgomotul nedorit pentru a face înregistrările clare și clare.

Înregistrare cu sunet surround

Patru microfoane de 68dB asigură o înregistrare simultană pentru un sunet dimensional captivant care reproduce fidel volumul, calitatea sunetului și direcționalitatea. Elementele vizuale și auditive sunt combinate în timpul redării pentru a reproduce scena cu o acuratețe incredibilă.

Audio Zoom

Atunci când filmați videoclipuri, sursa audio se schimbă odată cu focalizarea scenei, asigurând o sincronizare perfectă între sunetul și imaginile vizuale.

Specificații video profesionale
Abordarea diverselor cerințe creative

Hardware-ul puternic și puterea de calcul îi permit lui Xiaomi 14 Ultra să ofere o varietate de moduri de înregistrare profesionale, asigurând performanțe video excepționale în orice scenariu.

8K video

Filmare

4K 120fps

Filmare

Create in Dolby Vision

HDR video recording

10-bit LOG

Înregistrare video

PERFORMANCE

Performanță excepțională
Un mare salt înainte

Snapdragon® 8 Gen 3
Performanță și eficiență energetică de top

Noua arhitectură 1+5+2 îmbunătățește performanța CPU cu 32%*, performanța GPU se îmbunătățește cu 34%*, performanța grafică atinge noi niveluri, în timp ce consumul de energie s-a îmbunătățit semnificativ datorită noilor optimizări. Indiferent dacă utilizați Xiaomi 14 Ultra pentru sarcinile zilnice, pentru jocuri intensive sau pentru creativitate profesională, veți avea parte de o experiență uimitoare.

+32%

CPU performance

+34%

GPU performance

+98%

AI performance

Sistem IceLoop cu două canale Xiaomi
Sistem independent de răcire a camerei

Xiaomi 14 Ultra introduce un sistem de răcire cu lichid complet nou, care susține experiența globală de răcire a dispozitivului, adăugând în același timp o buclă termică dedicată pentru cameră. Acest design eficient asigură performanțe termice optime pentru utilizarea zilnică și pentru nevoile de fotografiere profesională, oferind o experiență de răcire globală.

Noul HyperCharge wireless de 80W
Reîncarcă instantaneu energia

Boost mode
80W wireless
HyperCharge*

46 min

încărcare la 100%.

Boost mode
90W HyperCharge

33 min

încărcare la 100%.

Sistemul de gestionare a bateriei Xiaomi Surge

Cele două chipseturi lucrează în tandem pentru a vă oferi o experiență de încărcare inteligentă mai rapidă. Chipset-ul de încărcare Xiaomi Surge P2 îmbunătățește eficiența încărcării și reduce pierderile de energie. Chipset-ul de gestionare a bateriei Xiaomi Surge G1 asigură o îngrijire completă a celulelor bateriei, cu o funcție de reparare inteligentă pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Lentila spre legendă

Obiectiv Leica Summilux

Teleobiectiv de 75 mm și
periscop de 120 mm


Leica 1-inch main camera

F1.63-F4.0 diafragmă variabilă

Sistem Leica cu patru camere

Patru lentile, șase distanțe focale

Display fluid de jur împrejur

Design plăcut și rafinat, vizionare captivantă

WQHD+ dynamic 1-120Hz AMOLED

Receptivitate foarte uniformă, detalii incredibile

Snapdragon® 8 Gen 3

Receptivitate foarte uniformă, detalii incredibile

DESIGN

Design legendar
Flagship imaging

Camera-like design

Designul lentilei circulare
Capacitate puternică de imagistică

Structura Xiaomi Guardian

Solid ca piatra, cu o durabilitate dublă

Xiaomi 14 Ultra dispune de o ramă de aluminiu de înaltă rezistență 6M42 nou-nouță, de sticlă Xiaomi Shield Glass și de o piele vegană nanotehnologică Xiaomi de ultimă generație. Protecția triplă asigură durabilitate și fiabilitate.

Carcasă din aluminiu
de înaltă rezistență

Xiaomi 14 Ultra adoptă un material nou-nouț pentru rama din aluminiu de înaltă rezistență integrat 6M42, cu rama metalică care se extinde până la partea din spate a corpului, dublând rigiditatea în comparație cu Xiaomi 13 Pro. Corpul fiabil asigură o utilizare fără griji.

1.38x*

Rezistență îmbunătățită a carcasei

Xiaomi Shield Glass
Luminos și clar, solid și rezistent la uzură

Panoul de sticlă al ecranului de pe Xiaomi 14 Ultra este confecționat din Xiaomi Shield Glass. Această sticlă încorporează materiale complet noi, formând o structură de interconectare prin sinterizare la temperaturi înalte. Păstrând în același timp transparența, aceasta depășește sticla obișnuită în ceea ce privește rezistența, lăudându-se cu o îmbunătățire de 10 ori a rezistenței la căderi*. Acest lucru asigură faptul că sticla ecranului rămâne clară, transparentă, robustă și rezistentă la uzură, oferind un sentiment consistent de siguranță.

10x

Rezistență îmbunătățită la căzături

Noua piele vegană Xiaomi nano-tech
Rezistent la uzură, la murdărie și mai durabil

Xiaomi 14 Ultra dispune de cea mai recentă generație de piele vegană de ultimă generație nanotehnologie, care se mândrește cu atribute precum rezistența la pete, proprietăți antibacteriene și respectarea mediului. În plus, încorporează o formulă nou dezvoltată, foarte rezistentă la uzură, care crește densitatea grupărilor funcționale reactive ramificate. Acest lucru îmbunătățește reticulația intermoleculară și structura de interconectare, rezultând o construcție generală mai strânsă și mai robustă și o rezistență îmbunătățită la uzură.

6x

Rezistență îmbunătățită la uzură

Două culori clasice
O moștenire de eleganță

Onorează clasicul centenar LEICA M10-P, în timp ce se integrează perfect cu măiestria modernă pentru a oferi o capodoperă rafinată.

Display flagship legendar
Imagini uimitoare

Display lichid de jur împrejur

O experiență vizuală și tactilă de neegalat

Prin intermediul unor procese inovatoare, am optimizat panoul cu mai multe straturi de stres pentru a-i spori flexibilitatea. Acest lucru permite o îndoire profundă în jurul tuturor celor patru laturi și colțuri, creând o formă curbată elegantă și fără cusur. Aderența remarcabilă oferă o senzație tactilă supremă, oferind o experiență vizuală excepțională.

Xiaomi-custom C8 display

Professional WQHD+ ultra-clear display

Xiaomi 14 Ultra dispune de un panou de afișare C8 personalizat de Xiaomi cu rezoluție WQHD+ și tehnologie LTPO 1-120Hz, oferind o eficiență luminoasă mai mare și un consum de energie mai mic. Acest lucru are ca rezultat o experiență de vizualizare mai rafinată și excelentă pentru utilizarea zilnică.

WQHD+

522 ppi

3000 nits*

Peak brightness

1~120Hz LTPO

Dynamic refresh rate

DCI-P3

Color gamut

12-bit

color depth


CAMERA

Imagini legendare
Xiaomi 14

Apogeul opticii mobile

Xiaomi și Leica
Lentile optice de ultimă generație proiectate în comun

Obiectivul optic Leica Summilux al Xiaomi 14 Ultra are o deschidere mare și performanțe optice excelente. Acesta nu numai că surprinde detalii frumoase în medii cu iluminare slabă, dar oferă, de asemenea, o reproducere remarcabilă a culorilor, contrast și rezoluție.

8P

Aspherical high-
transmittance lens

Filtru de lumină
infraroșie

Cyclic olefin
copolymer material

Lens edge ink
coating technology

Anti-glare lens coating

Aportul de lumină a crescut cu 36%*

Capturați fotografii strălucitoare chiar și în medii întunecate

Recepția îmbunătățită a luminii permite camerei să capteze detalii mai complexe și să reducă zgomotul de imagine în setări cu iluminare slabă, pentru imagini nocturne incredibil de clare.

O capodoperă cu fiecare lovitură
Efect bokeh de calitate optică

Diafragma mare oferă un blur optic mai autentic, captând subiectele cu o profunzime uimitoare și scoțând în evidență narațiunea din fiecare imagine. Viteza stimulată a obturatorului permite camerei să obțină aceeași luminozitate a imaginii în mai puțin timp, transformând instantaneele în capodopere.

Următoarea generație
Senzor de imagine de 1 inch

Captați cu ușurință frumusețea evazivă a nopții

Noul senzor LYT-900 de la Sony are o dimensiune a senzorului de 1 inch și un Super Pixel 4 în 1 de 3,2 µm, oferind performanțe remarcabile în condiții de iluminare slabă. Împreună cu tehnologia Dual Native ISO Fusion Max, acesta atinge o gamă dinamică excepțional de ridicată, capturând nuanțe fără precedent ale detaliilor de lumină și umbră.

14EV

HDR

3.2μm

Super Pixel

-43%*

Power consumption

Deschidere variabilă de la ƒ/1.63 la ƒ/4.0
Control fără trepte al luminii


Основная камера Xiaomi 14 Ultra оснащена передовой оптической технологией, позволяющей точно управлять светом. В ней реализована современная система бесступенчатого управления светом с бесступенчатой переменной диафрагмой F1.63-F4.0.

PI blades

Material rezistent la temperaturi ridicate

100%

Tehnologie a stratului de carbon ce blochează lumina

12-bit

Actuator de înaltă precizie

ƒ/1.63Diafragmă mare
Un efect bokeh de adâncime a câmpului mai natural

Capturați momente perfecte în orașul plin de viață, îmbinând mișcarea și liniștea pentru a crea opere de artă uimitoare, cu mai multe straturi, care spun fiecare o poveste unică.

ƒ/4.0Apertură
Scoateți în evidență claritatea fiecărui detaliu

Realizați fotografii clare, clare și plăcute din punct de vedere estetic cu obiecte statice, peisaje sau grupuri de persoane.

Starburst foto
Iluminați sursele de lumină punctuale cu farmec

Datorită designului cu 6 lamele, puteți crea efecte de difracție orbitoare pentru a produce modele naturale, dar izbitoare, de explozie a stelelor.

Sistem Leica cu patru camere
Îmbunătățire completă a imaginii

Patru obiective, șase distanțe focale

Fotografii uimitoare de la orice distanță

Sistemul de camere Leica quad acoperă distanțe focale de la 12 mm la 240 mm în șase intervale focale. Fie că surprindeți detalii de la distanță sau de aproape, toate cele patru obiective oferă o calitate comparabilă cu cea a fotografiilor realizate de camerele profesionale.

Fotografia macro pe trei distanțe focale
Experimentați priveliști macro impresionante

12mm ultra-wide angle

5cm macro

75mm telephoto

10cm macro

120mm periscope

30cm macro

Fotografie urbană
Experiență Leica îmbunătățită

Fotografia de stradă la toate distanțele focale

Fotografia de stradă pe Xiaomi 14 Ultra a fost recent actualizată, acoperind cele 6 distanțe focale de la 23mm la 135mm. Acesta include un vizor cu telemetru adăugat și suportă parametrii personalizabili pentru fotografia de stradă. Convenabil pentru capturarea momentelor în mișcare, permite documentarea ușoară a fiecărui moment frumos întâlnit.

Distanțe focale extinse

Extensibil la 23mm, 28mm, 35mm, 50mm, 85mm și 135mm

Viteză rapidă de captură 0,7 s

Faceți fotografii mai rapid și creați-vă capodopera oricând și oriunde.

Suportă vizorul extins

A fost adăugată o nouă ramă telemetrică pentru o fotografiere mai predictivă.

Setări predefinite

Răspundeți nevoilor personalizate de fotografiere stradală în diferite scenarii cu ajutorul parametrilor prestabiliți.

Xiaomi AISP

Prima platformă de fotografie computațională AI LM de până acum

Puterea de calcul puternică de 60 TOPS nu numai că oferă capacități de calcul pentru modelele mari de calcul al fotografiei, ci și capacități de procesare ultra-înaltă pentru întregul sistem de imagistică. Chiar și atunci când se realizează instantanee continue, este posibil să se atribuie un algoritm complet fiecărei fotografii.

FusionLM

Alinierea complet liniară a luminozității și fuziunea a până la 8 imagini RAW în date brute uriașe de până la 21 de biți îi permite să acopere o gamă dinamică de peste 16EV*.

ToneLM

Acesta realizează o hartă a tonurilor pentru datele brute de luminozitate și asigură cu strictețe relația liniară dintre tonuri, ceea ce face ca imaginea compozită să fie mai puțin predispusă la artefacte.

ColorLM

Analizează cu acuratețe informațiile de culoare ale fiecărui pixel din datele RAW brute și, în combinație cu gama de culori foarte largă a sistemului de camere foto, restabilește culorile pixelilor într-un mod care se potrivește cu percepția ochiului uman pentru a face imaginile mai realiste.

PortraitLM

Iluminarea și punerea în valoare a subiecților portretelor. Modelează și simulează traseul luminii și forma bokeh a obiectivului fizic pe fundalul portretului, imitând metodele de operare ale retușatorilor profesioniști la post-editare și oferind o reconstrucție sistematică a fotografiei de portret.

Master Portrait

Urmăriți exprimarea profesională creativă

VIDEO

Ultra Videografie
Experiența creației cinematografice

Adam Bernstein

Regizor premiat cu Emmy

Explorați împreună noi dimensiuni ale expresiei vizuale.

Filmat pe Xiaomi 14 Ultra

Cinema-level 14EV
HDR

Xiaomi 14 Ultra adoptă un nou senzor LYT-900 de 1 inch de dimensiuni mari, cu un proces de ultimă generație pe 22nm care reduce consumul de energie cu 43%*. Cu suportul Dual Native ISO Fusion Max, acesta atinge o gamă dinamică de 14EV la nivel cinematografic. Indiferent dacă capturați fotografii sau clipuri video, nu sunt supraexpuse punctele luminoase, iar detaliile din umbră sunt păstrate, asigurând o reproducere excelentă a fiecărui rezultat imagistic.

MasterCinema
Master Videography

MasterCinema de la Xiaomi 14 Ultra înregistrează videoclipuri cu gamă dinamică ridicată în standardul Rec.2020 pe 10 biți. Acesta captează mai multe detalii atât în lumini cât și în umbre, prezentându-le pe ecrane HDR cu o gamă dinamică care seamănă foarte mult cu viziunea umană. Cu un singur clic, puteți produce videoclipuri magistrale cu tonuri cinematografice și o gamă de griuri sofisticată, ridicând crearea de conținut la un nivel profesional.

4-MIC Array
Capturați o lume a sunetului în 360°.

Xiaomi 14 Ultra a fost îmbunătățit la nivel hardware cu o matrice de 4 microfoane. Această configurație de microfoane tridimensionale, cu sunet surround, îmbunătățește capacitățile de captură audio, reproducând fidel experiența auditivă imersivă la fața locului. În plus, suportă înregistrarea audio direcțională și Audio Zoom, obținând efecte de înregistrare la calitate de studio chiar pe smartphone-ul dvs.

Înregistrarea sunetului direcțional

Înregistrați sunetul din față, din spate sau din toate direcțiile simultan, reducând în același timp în mod semnificativ zgomotul nedorit pentru a face înregistrările clare și clare.

Înregistrare cu sunet surround

Patru microfoane de 68dB asigură o înregistrare simultană pentru un sunet dimensional captivant care reproduce fidel volumul, calitatea sunetului și direcționalitatea. Elementele vizuale și auditive sunt combinate în timpul redării pentru a reproduce scena cu o acuratețe incredibilă.

Audio Zoom

Atunci când filmați videoclipuri, sursa audio se schimbă odată cu focalizarea scenei, asigurând o sincronizare perfectă între sunetul și imaginile vizuale.

Specificații video profesionale
Abordarea diverselor cerințe creative

Hardware-ul puternic și puterea de calcul îi permit lui Xiaomi 14 Ultra să ofere o varietate de moduri de înregistrare profesionale, asigurând performanțe video excepționale în orice scenariu.

8K video

Filmare

4K 120fps

Filmare

Create in Dolby Vision

HDR video recording

10-bit LOG

Înregistrare video

PERFORMANCE

Performanță excepțională
Un mare salt înainte

Snapdragon® 8 Gen 3
Performanță și eficiență energetică de top

Noua arhitectură 1+5+2 îmbunătățește performanța CPU cu 32%*, performanța GPU se îmbunătățește cu 34%*, performanța grafică atinge noi niveluri, în timp ce consumul de energie s-a îmbunătățit semnificativ datorită noilor optimizări. Indiferent dacă utilizați Xiaomi 14 Ultra pentru sarcinile zilnice, pentru jocuri intensive sau pentru creativitate profesională, veți avea parte de o experiență uimitoare.

+32%

CPU performance

+34%

GPU performance

+98%

AI performance

Sistem IceLoop cu două canale Xiaomi
Sistem independent de răcire a camerei

Xiaomi 14 Ultra introduce un sistem de răcire cu lichid complet nou, care susține experiența globală de răcire a dispozitivului, adăugând în același timp o buclă termică dedicată pentru cameră. Acest design eficient asigură performanțe termice optime pentru utilizarea zilnică și pentru nevoile de fotografiere profesională, oferind o experiență de răcire globală.

Noul HyperCharge wireless de 80W
Reîncarcă instantaneu energia

Boost mode
80W wireless
HyperCharge*
Boost mode
90W HyperCharge

46 min

încărcare la 100%.

33 min

încărcare la 100%.

Sistemul de gestionare a bateriei Xiaomi Surge

Cele două chipseturi lucrează în tandem pentru a vă oferi o experiență de încărcare inteligentă mai rapidă. Chipset-ul de încărcare Xiaomi Surge P2 îmbunătățește eficiența încărcării și reduce pierderile de energie. Chipset-ul de gestionare a bateriei Xiaomi Surge G1 asigură o îngrijire completă a celulelor bateriei, cu o funcție de reparare inteligentă pentru a prelungi durata de viață a bateriei.

Baterie cu densitate energetică ridicată de 5000 mAh*
Durată lungă de viață a bateriei dincolo de imaginația ta

14,5 ore

Utilizare continuă

IP68
Rezistență la praf și apă*

Ingineria sofisticată oferă rezistență la apă și praf IP68, permițându-vă să creați în deplină libertate.

Dolby Atmos®
Stereo speakers

Experimentați cea mai bună calitate audio cu difuzoarele noastre stereo emblematice. Cufundați-vă într-un sunet bogat, plin de substanță și o claritate audio excepțională.

USB-C 3.2 Gen 2
Atingeți niveluri fără egal al vitezei de transmisie.

Bucurați-vă de o viteză fulgerătoare de acces la date, indiferent dacă transferați fișiere sau vă folosiți smartphone-ul pe post de hard disk portabil.

10Gbps*

Rata maximă de transmisie

Wi-Fi ultra-rapid 7
Fiți cu un pas înainte

Accelerare de mare viteză și eficientă din punct de vedere energetic, fără întreruperi. Se poate atinge o rată de vârf teoretică de până la 5,8 Gbps* pentru colaborarea între rețele.