Dual UHD

Ecran curbat 1000R

Quantum Matrix

240Hz rată de reîmprospătare

Sfidează realitatea. Cucerește totul.

Top 3 caracteristici

Primul monitor dublu UHD din lume

Ia parte la jocuri ce par mai reale ca lumea exterioară. Primul monitor dublu UHD din lume te înconjoară cu un ecran foarte lat, de 57 inci și cu o curbură de 1000R.

Calitate vizuală impecabilă

Puterea Quantum Mini-LED și HDR 1000 oferă niveluri uimitoare de acuratețe vizuală, definiție și luminozitate. Chiar și cele mai mici detalii par reale.

Viteză electrizantă

Un singur pas greșit poate face diferența dintre victorie și înfrângere. Cu o rată de reîmprospătare de 240 Hz, timp de răspuns de 1 ms și FreeSync Premium Pro, pregătește-te să câștigi.

* Pentru suport complet DUHD și 240Hz, placa grafică utilizată trebuie să accepte DP 2.1 (UHBR 13.5 și ulterior) sau HDMI 2.1 (FRL 12Gbps). Specificațiile reale și suportul pot varia în funcție de placa grafică.

O experiență vizuală inovatoare

Primul monitor dublu, UHD, din lume

Universul jocurilor devine mai real. Rezoluția DUHD de 57 inci îți oferă un afișaj cu imagini incredibil de detaliate, clare și cu un câmp vizual larg. Ai parte de mai multă acțiune și reacționezi cu convingere, știind că nu vei rata nimic.

Înconjoară-te cu
aventuri

Ecran curbat 1000R

Scenele intense te înconjoară și mai mult. Experimentează următorul nivel de joc palpitant, cu și mai multă intensitate. Ecranul 1000R de 57 inci, super ultra-lat, îți captează vederea periferică și te transpune în personaj.

Apogeul imaginilor video

Tehnologia Quantum Matrix

O experiență vizuală de neegalat. Tehnologia revoluționară Quantum Matrix, cu LED-uri Quantum Mini, creează luminozitate controlată și contrast îmbunătățit, pentru o definiție rafinată. 2.392 de zone locale de estompare se combină cu cele mai înalte niveluri de negru, de 12 biți, pentru a crea o calitate de neegalat a imaginii.

Surprinde detaliile, învinge-ți dușmanii

VESA DisplayHDR 1000

Vezi fiecare detaliu, în toată splendoarea lui. De la umbre sumbre până la scene luminate puternic de soare, luminozitatea maximă de 1.000 nit și raportul de contrast de 1.000.000:1 permit o expresie și o profunzime îmbunătățite a culorii. Obții un avantaj competitiv, observând inamicii care încearcă să se ascundă în colțurile întunecate.

Noi niveluri de viteză,
în avantajul tău

240 Hz și 1 ms

Cucerește fiecare inamic cu o viteză extremă. O rată de reîmprospătare de 240 Hz reduce decalajul, pentru o acțiune ultra-lină. Joci cu precizie, cu un timp de răspuns de 1 ms, mai puține neclarități și imagini secundare minime. Noul suport DisplayPort 2.1 oferă aceeași performanță uluitoare în DUHD, cu rate de reîmprospătare variabile.

* Pentru primul suport complet DUHD din lume și 240Hz de performanță foarte ridicată, placa grafică utilizată trebuie să accepte DP 2.1 (UHBR 13.5 și ulterior) sau HDMI 2.1 (FRL 12Gbps). Specificațiile reale și suportul pot varia în funcție de placa grafică. Te rugăm să consulți specificațiile plăcii grafice pentru mai multe detalii.
* Timpul real de răspuns poate varia, în funcție de conținut și de setările monitorului.

Acțiune fluentă, fără întreruperi

AMD FreeSync Premium Pro

Acțiune super-rapidă, fără întreruperi. Scenele de joc complexe și cu mișcare rapidă sunt proiectate fără probleme și fără tremur, cu AMD FreeSync Premium Pro, pentru a-ți spori avantajul competitiv.

* Imagine simulată în scopuri ilustrative.
* AMD FreeSync Premium Pro este acceptat de plăcile grafice Radeon Rx 200 și de modelele ulterioare.

Stația ta, direcția ta

Conceput pentru a-ți mări senzația de cufundare

CoreSync & Core Lighting+

Îmbunătățește-ți spațiul din jurul ecranului tău. Cu tehnologia CoreSync, culorile jocului de pe ecran sunt proiectate în lumea reală, pentru a te integra și mai mult în decor. Cu noul Core Lighting+, adaugi culoare uimitoare configurației tale, pentru o schimbare instantanee a stării de bine.

Extinde-ți șansele câștigătoare, în confort

Suport ergonomic

Găsește-ți poziția câștigătoare. Rotești, înclini și reglezi înălțimea, până când ești pregătit(ă) pentru victorie. Complet compatibil cu suportul standard VESA, ecranul poate fi mutat fără efort în poziția ideală.