MacBook Air

Lean. Mean. M3 machine.

MacBook Air este perfect pentru muncă și distracție - iar cipul M3 aduce capacități și mai mari celui mai popular laptop din lume. Cu o autonomie a bateriei de până la 18 ore, puteți lua MacBook Air superportabil oriunde și puteți să vă bucurați de tot ceea ce vă interesează.

DESIGN PORTABIL

Conceput pentru a ajunge departe.

Superușor și cu o grosime mai mică de jumătate de inch, MacBook Air se integrează cu ușurință în viața ta și este construit cu gândul la planetă. MacBook Air cu M3 este fabricat din materiale reciclate în proporție de 50% - o premieră Apple. Și toate laptopurile MacBook Air au o carcasă durabilă din aluminiu reciclat.

13”

display

15”

display

Două dimensiuni complet portabile. Modelul de 13 inchi este laptopul de ultimă generație pentru deplasări, iar modelul de 15 inchi vă oferă mai mult spațiu pe ecran pentru multitasking.

Patru culori deosebite. Opțiunile tale sunt de nebănuit - și fiecare dintre ele vine cu un cablu de încărcare MagSafe asortat.

PERFORMANȚA ȘI DURATA DE VIAȚĂ A BATERIEI

O grămadă de putere.

Până la

1.6x

mai rapid ca MacBook Air (M1)

Până la

13x

mai rapid ca MacBook Air pr baza Intel.

Până la

18 hrs

autonomie

În momentul în care deschizi MacBook Air, acesta este pregătit pentru orice ai avea de făcut. Și, indiferent cât de intensă este sarcina de lucru, rămâne silențios datorită designului fără ventilator. Fie că faci multitasking între aplicații, editezi videoclipuri în iMovie sau joci Baldur's Gate 3 în modul Joc, cipul M3 aduce mai multă viteză și fluiditate în tot ceea ce faci.

MacBook Air cu M3 valorifică performanța incredibilă de inteligență artificială a "Neural Engine" pentru a oferi funcții macOS inteligente care sporesc productivitatea și creativitatea, inclusiv funcții puternice ale camerei, funcția de traducere a textului în timp real și capacitatea de înțelegere vizuală.

Și cu acces la un ecosistem larg de aplicații care oferă funcții avansate de inteligență artificială, utilizatorii pot face orice, de la verificarea temelor cu AI Math Assistance în Goodnotes, la îmbunătățirea automată a fotografiilor în Pixelmator Pro și până la eliminarea zgomotului de fond dintr-un videoclip cu ajutorul CapCut.

O baterie care ține toată ziua. Atât MacBook Air cu M2, cât și MacBook Air cu M3 oferă o autonomie de până la 18 ore, astfel încât puteți lăsa adaptorul de alimentare acasă.

Un MacBook Air pentru toți.

MacBook Air 13”
M2 chip

Până la 1,4 ori mai rapid
decât MacBook Air
cu cipul M1

Suportă un
display extern

Suport pentru Wi-Fi 6

MacBook Air 13” și 15”
M3 chip

Până la 1,6 ori mai rapid
decât MacBook Air
cu cipul M1

Suport pentru până la
două display-uri externe
(cu capacul laptopului închis)

Suport pentru Wi-Fi 6E,
de până la 2 ori mai
rapid ca Wi-Fi 6

Aplicațiile dvs. preferate
pe macOS.

Ești nou pe Mac?

Dacă vă place iPhone, vă va plăcea Mac. Mac este conceput pentru a fi la fel de ușor de învățat ca și iPhone. Și indiferent dacă copiați text de pe telefon pentru a-l lipi pe Mac, discutați cu prietenii în Mesaje sau localizați dispozitive cu Find My - atunci când folosiți Mac cu iPhone, acestea funcționează perfect împreună.

Setarea este foarte ușoară. Transferați cu ușurință fișiere, aplicații și multe altele de pe vechiul PC sau Mac cu ajutorul Asistentului de migrare. Iar dacă aveți nevoie de ajutor, asistența Apple este întotdeauna la doar un chat online, un apel telefonic sau o programare în magazin.

Accesați fișierele de oriunde cu iCloud. iCloud vă permite să vă stocați toate fotografiile, contactele și documentele, astfel încât acestea să fie disponibile pe toate dispozitivele dvs. Începeți o listă de lucruri de făcut pe iPhone și bifați elementele de pe MacBook Air - și multe altele.

Aplicații puternice încorporate. Mac este dotat cu aplicații precum FaceTime, Freeform, Photos și Keynote, care vă permit să vă apucați de treabă, creând și colaborând la următoarea dvs. idee măreață.

Mac este construit pentru a fi durabil. Realizate cu carcase din aluminiu reciclat durabil, laptopurile Mac sunt pregătite pentru orice. Iar actualizările gratuite ale software-ului macOS pot face ca Mac-ul dvs. să funcționeze fără probleme și în condiții de siguranță pentru mulți ani de acum încolo.

Easy

Powerful

Amazing

Mac does that.

Da, Mac face asta. Nu este vorba doar de MacBook Air. Fiecare Mac este proiectat pentru a fi atât de ușor, puternic și uimitor.

DISPLAY, CAMERA, ȘI AUDIO

Să fie clar.
Este genial.

Ecranul Liquid Retina de pe MacBook Air este un spectacol de admirat, cu suport pentru 1 miliard de culori și o rezoluție de până la 2 ori mai mare decât cea a laptopurilor PC comparabile. Fotografiile și clipurile video se remarcă printr-un contrast bogat și detalii clare, iar textul apare foarte clar pentru o citire ușoară.

Cameră de înaltă definiție. Arătați cel mai bine cu camera FaceTime HD 1080p, fie că vă întâlniți cu prietenii și familia, fie că colaborați cu colegii de muncă din întreaga lume.

Sistem de sunet imersiv. Difuzoarele de pe MacBook Air acceptă Spatial Audio împreună cu Dolby Atmos, astfel încât vă puteți bucura de scene sonore tridimensionale pentru muzică și filme.

PORTURI ȘI CONECTIVITATE

Conexiuni expuse în întregime.

Cablul de încărcare MagSafe se atașează și se detașează cu ușurință cu ajutorul unor magneți, prevenind orice zbor neintenționat. Două porturi Thunderbolt vă permit să conectați accesorii de mare viteză și să vă încărcați Mac-ul. Iar mufa pentru căști acceptă căști cu impedanță ridicată. Cu modelul M3, puteți accesa Wi-Fi 6E, care are un debit de până la 2 ori mai rapid comparativ cu Wi-Fi 6.

Modelele cu M3 acceptă până la două ecrane externe cu capacul laptopului închis.

MAGIC KEYBOARD CU TOUCH ID

Deblocați totul prin atingerea
degetului.

Touch ID

Tastatura Magic Keyboard, confortabilă și silențioasă, cu iluminare din spate, este prevăzută cu taste funcționale de înălțime maximă și Touch ID, care vă oferă o modalitate rapidă, ușoară și sigură de a vă debloca Mac-ul și de a vă conecta la aplicații și site-uri - totul printr-o simplă atingere a unui deget.

Noul MacBook Air cu M3 vă oferă:

Până la

13x

performanță

Până la 6 ore de autonomie
(până la 18 ore în total)

Un display mai
luminos și mai
spațios

Камера с удвоенным разрешением

Utilizați AR pentru a vedea
MacBook Air în spațiul dvs. de lucru.

Deschideți această pagină folosind Safari pe iPhone sau iPad.