Top 4 caracteristici

Design simplu

Metal, cu design plat

Nightography în culori vii

Captează culori vibrante și detalii în lumină redusă

Octa-core îmbunătățit

Multitasking, jocuri și streaming neîntrerupt

Samsung Knox Vault

Creat pentru a-ți păstra informațiile în siguranță

Metalul se îmbină cu sticla, awesome

Fă cunoștință cu Galaxy A55 5G. Seria Galaxy A simplă, dar îmbunătățită, vine cu un design emblematic, pe un format cu 3 camere foto într-un cadru metalic plat, pentru o manevrare ușoară și intuitivă. În plus, este construit cu Corning® Gorilla® Glass Victus®+, făcându-l mai dur și mai rezistent la daune.

Oferit în culori încântătoare

Are culori la modă, pentru a se potrivi stilului tău. Awesome Iceblue, Awesome Liliac, Awesome Lemon și Awesome Navy.

Surprinde fotografii și videoclipuri mai bune

Fotografii awesome, chiar și în condiții de lumină redusă

Camera foto cu pixeli mari absoarbe mai multă lumină, pentru culori strălucitoare, clare și precise, cu zgomot redus al imaginii pe timp de noapte, pentru a-ți oferi awesome Nightography.

50 MP de culori vibrante și detalii

Obține fotografii clare și detaliate folosind camera foto cu unghi larg și rezoluție ridicată de 50 MP. Surprinde detalii minuscule și culori dinamice, pentru o nouă experiență vizuală. Perfect pentru a surprinde toate momentele demne de împărtășit.

Surprinde-ți cel mai bun unghi

Camera foto selfie de 32 MP îți permite să faci selfie-uri de înaltă calitate, cu opțiuni pentru a alege tonuri calde sau naturale. Utilizează Portrait Mode pentru a-ți îmbunătăți imaginile, accentuând focalizarea asupra subiectului, cu efecte precise de bokeh și de estompare a fundalului.

Videoclipuri Super HDR, chiar și în condiții dificile de iluminare

Surprinde lumea în Super HDR, cu videoclipuri care strălucesc în diferite condiții de iluminare, datorită culorii și contrastului optimizate. Înregistrează mișcare precisă și lină cu stabilizarea OIS și VDIS în 4K.

Editează fotografii cu o atingere

Du-ți fotografiile la nivelul următor cu Edit Suggestion, printr-o apăsare de buton. Combină elemente din diferite fotografii, într-un mod distractiv, cu Image Clipper.

Eliberează puterea Octa-core

Profită de procesorul Octa-core îmbunătățit pentru multitasking, jocuri și streaming. Împreună cu capabilități 5G și opțiuni de stocare internă de 128 GB sau 256 GB, extensibile prin intermediul unui card microSD de până la 1 TB. GPU, NPU îmbunătățite și sistemul de răcire integrat sunt concepute pentru a-ți ușura ziua.

Ecran captivant și clar

Ecranul FHD+ Super AMOLED de 6,6 inci oferă o experiență captivantă. Vision Booster îmbunătățește vizibilitatea, optimizând culoarea și contrastul în lumina soarelui. Obții un afișaj intens, cu 1.000 niți. Și o rată de reîmprospătare adaptivă de până la 120 Hz, pentru o reacție rapidă a ecranului.

Îmbunătățește-ți ziua cu bateria pentru 2 zile

Putere nelimitată la îndemână cu bateria noastră de 5.000 mAh (tipică) și Super Fast Charging. Rămâi conectat mai mult timp, încarci mai repede și trăiești viața așa cum vrei.

Rezistent împotriva prafului și apei

Rezistența la praf și apă IP67 nu este doar o caracteristică. Poate fi scutul dispozitivului tău împotriva elementelor naturii. Rămâi conectat(ă), surprinzi amintiri și explorezi cu încredere, știind că dispozitivul tău este proiectat pentru a fi protejat împotriva pătrunderii prafului și apei.

Îți păstrăm informațiile în siguranță

Samsung Knox Vault, certificat EAL5+, este conceput pentru a-ți proteja informațiile sensibile, cum ar fi codul PIN, parola și modelul. Datele tale criptate pot fi transferate în siguranță în spațiul de stocare Samsung Knox Vault, care este complet izolat și separat de sistemul de operare principal.

Din grijă pentru telefonul tău

Actualizările sistemului de operare și întreținerea securității sunt în configurația standard Galaxy A35 5G. Vei primi până la 4 generații de actualizări ale sistemului de operare și până la 5 ani de actualizări de securitate, pentru a-ți păstra telefonul și datele personale în siguranță.

Samsung Galaxy Experience

Smart Switch

Transferă cu ușurință date pe noul tău Samsung Galaxy de pe diferite dispozitive.

Quick Share

Partajarea fișierelor este simplă cu Quick Share. Este rapid, ușor și sigur.

One UI

One UI 6 îți permite să lucrezi fără efort, așa cum îți place. Totul se referă la personalizarea experiențelor tale de zi cu zi.