Top 4 caracteristici

Design premium

Carcasă plată, intuitivă și sticlă elegantă pe spate

Fotografii și videoclipuri clare și detaliate

Culori vibrante și detalii fine, ziua sau noaptea

Ecran reproiectat

Ecran Infinity-O îmbunătățit, cu Super AMOLED

Samsung Knox Vault

Creat pentru a-ți păstra informațiile în siguranță

Awesome la interior și la exterior

O combinație încântătoare de simplitate și distracție. Designul emblematic Galaxy A35 5G are un aspect liniar al camerei foto, acoperit cu o parte din spate elegantă, din sticlă și un cadru lateral plat, pentru un aspect armonios.

Culori la modă, care arată uimitor

Evidențiază-ți stilul unic cu patru culori la modă. Awesome Iceblue, Awesome Liliac, Awesome Lemon și Awesome Navy.

Triplează distracția

Frumusețea se află în detalii

Realizează fotografii frumoase folosind camera foto cu unghi larg, de înaltă rezoluție, de 50 MP. Detaliile și culorile intense îți vor oferi fotografii uimitoare, care merită distribuite.

Fotografii uimitoare, chiar și în întuneric

Nightography tocmai a devenit distractiv. Galaxy A35 5G vine cu un NPU îmbunătățit și un senzor actualizat, care realizează fotografii clare, cu detalii, chiar și pe întuneric. De la peisaje nocturne la portrete nocturne, vei obține mai multe detalii în fiecare fotografie.

Înregistrează videoclipuri clare și stabile

Cu Super HDR poți obține culori bogate, videoclipuri clare și o vizibilitate mai bună, într-o varietate de condiții de iluminare. Împreună cu OIS și VDIS obții videoclipuri fluide, în timp ce filmezi aflându-te în mișcare.

Editează fotografiile fără efort

Du-ți fotografiile la nivelul următor prin a îmbunătăți imaginile cu sugestii de editare, precum Background Blur, Remaster, Erase Shadows și multe altele.

Ecran luminos și vibrant

Fă cunoștință cu ecranul strălucitor FHD+ Super AMOLED Infinity-O de 6,6 inci, cu o rată de reîmprospătare ridicată, de 120 Hz și 1.000 niți de luminozitate. Vision Booster îți poate oferi o vizibilitate clară în aer liber, chiar și în lumina directă a soarelui.

Puterea este în mâinile tale

Descoperă puterea procesorului Octa-core cu GPU și NPU îmbunătățite, ce îți permit să faci multitasking, streaming și să te joci fără întreruperi. Galaxy A35 5G are un sistem mare de răcire, cu cameră de vapori, care este gata să gestioneze aproape orice sarcină. Are stocare internă de 128 GB sau de 256 GB și acceptă un slot pentru card microSD de până la 1 TB.

Durată de viață a bateriei de 2 zile

Obții mai multă mobilitate cu bateria de 5.000 mAh (tipică), concepută pentru a te menține conectat(ă) timp de 2 zile și pentru a o reîncărca cu Super Fast Charging.

Oferă rezistență la deteriorări cauzate de picături și lichide vărsate

Telefonul tău este rezistent la praf și apă, având un grad de protecție IP67. În plus, afișajul este fabricat dintr-un rezistent Corning® Gorilla® Glass Victus®+, pentru a-ți oferi mai multă relaxare.

Îți păstrăm informațiile în siguranță

Samsung Knox Vault, certificat EAL5+, este conceput pentru a-ți proteja informațiile sensibile, cum ar fi codul PIN, parola și modelul. Datele tale criptate pot fi transferate în siguranță în spațiul de stocare Samsung Knox Vault, care este complet izolat și separat de sistemul de operare principal.

Din grijă pentru telefonul tău

Actualizările sistemului de operare și întreținerea securității sunt în configurația standard Galaxy A35 5G. Vei primi până la 4 generații de actualizări ale sistemului de operare și până la 5 ani de actualizări de securitate, pentru a-ți păstra telefonul și datele personale în siguranță.

Samsung Galaxy Experience

Smart Switch

Transferă cu ușurință date pe noul tău Samsung Galaxy de pe diferite dispozitive.

Quick Share

Partajarea fișierelor este simplă cu Quick Share. Este rapid, ușor și sigur.

One UI

One UI 6 îți permite să lucrezi fără efort, așa cum îți place. Totul se referă la personalizarea experiențelor tale de zi cu zi.