Ceva albastru, design inelul de aur

Uscătorul de păr Dyson SupersonicTM în ediție limitată în albastru și aur de 23,75 carate

Uscătorul de păr Dyson Supersonic™ în albastru și aur de 23,75 carate revine în magazinele MAXIMUM în acest sezon al nunților. Finisat în albastru intens cu o deschidere circulară prelucrată manual cu foițe de aur, aparatul face analogie la simbolurile tradiționale ale căsătoriei.

Disponibilă exclusiv în magazinele Dyson Demo și pe Dyson.com, deschizătura de aur circulară a aparatului este aurită manual în 23,75 carate, folosind o tehnică tradițională de meșteșugărit, o aluzie la meșteșugul și aurul folosit în cadrul verighetelor. Culoarea în ediție limitată este prezentată într-o carcasă roșie, care poate fi personalizată cu inițiale.

Placarea cu foaie de aur

Cu o frunză de aur cu o grosime de aproximativ 333 de atomi - 1/6 din diametrul unui fir de păr uman - James Dyson i-a provocat pe ingineri să găsească o modalitate de a aplica frunza de aur pe uscătorul de păr Supersonic™.

În timp ce arta auritului a fost înregistrată pentru prima dată acum peste 4.000 de ani, procesul implică încă aplicarea unor foi și folii subțiri de metale prețioase pe o suprafață, dându-i aspectul unui metal solid sau încrustat. În trecut, această practică a fost folosită pentru a ilustra manuscrise, statui, clădiri, sculpturi și opere de artă.

Inginerii de design și creatorii de machete Dyson au învățat mai întâi să aurim sub îndrumarea unui maestru aurar, explorând procesul și tehnicile utilizate pentru a aplica foița de aur pe un obiect. Fiecare strat trebuie aplicat manual peste o suprafață colorată. Sub frunza de aur se află o buclă roșie, care a fost asortată la aceeași culoare întâlnită pe operele de artă, sculpturi și alte artefacte pentru a onora metoda tradițională de aurire. La fel ca alte piese cu foiță de aur, bucla roșie de pe produs își va dezvălui o parte din culoare în timp, conferind fiecărui uscător de păr Dyson Supersonic™ din aur de 23,75 karate o patină distinctă și unică. James Dyson a ales puritatea aurului de 23,75 karate pentru culoarea, strălucirea și calitatea sa.

În timpul dezvoltării, inginerii Dyson au aflat că anumite aspecte ale procesului de aurire pot fi facilitate de tehnologie. Prin montarea unui braț robotizat de vopsire, echipa a programat mașina pentru a aplica cu grijă un adeziv numit "size" pe suprafața buclei roșii. Brațul robotizat a asigurat consistența atunci când adezivul a fost aplicat în mod repetat pe fiecare uscător de păr Dyson Supersonic™, creând un strat nepătat care putea fi aurit. Odată pulverizat, două straturi de foiță de aur de 23,75k din Florența, Italia, sunt aplicate manual și periate cu grijă pentru a forma un finisaj neted și uniform.

Cel mai rapid uscător de păr, proiectat pentru diferite tipuri de păr

Uscătorul de păr Dyson SupersonicTM este cel mai rapid uscător de păr, alimentat de motorul digital Dyson V9, mic, dar puternic, care se învârte cu până la 110.000 rpm - de până la șase ori mai rapid decât alte motoare de uscătoare de păr. Dimensiunea motorului digital Dyson V9 a permis inginerilor să repoziționeze motorul pe mâner pentru un echilibru optim în mână. Controlul inteligent al căldurii măsoară temperatura aerului de peste 40 de ori pe secundă și reglează căldura. Acest lucru previne deteriorarea extremă a căldurii, pentru a ajuta la protejarea strălucirii părului tău. Tehnologia Air MultiplierTM amplifică aerul de trei ori pentru a produce un jet de aer controlat de înaltă presiune și mare viteză, pentru uscare rapidă și coafare de precizie.

Inginerul întâlnește artizanul

Proiectat de James Dyson, acest aparat Dyson Supersonic™ a fost placat cu foiță de aur, folosind metode tradiționale. Fiecare față este aurită manual în aur de 23,75K și lustruită individual pentru a obține o patină unică.

Accesorii de styling

Styling concentrator

Proiectat pentru a crea o lamă de aer de mare viteză, perfectă pentru coafare. Și pentru că aerul este concentrat, puteți coafa o secțiune la un moment dat - fără a deranja restul.

Flyaway attachment

Instrumentul de finisare ideal pentru stiluri elegante și drepte. Ascunde firele de păr rebel sub părul mai lung pentru a vă oferi un finisaj neted și strălucitor¹. Doar cu aer.

Diffuser

Proiectat pentru a dispersa aerul mai uniform în jurul buclelor, difuzorul simulează uscarea naturală, ajutând la reducerea încrețirii și la definirea buclelor și a valurilor. Dinții mai lungi vă permit să coafați mai mult păr cu un control mai mare - și să ajungeți mai adânc în păr.

Gentle air attachment

Conceput pentru a fi mai blând cu părul fin și cu scalpurile sensibile, accesoriul Gentle air difuzează aerul, creând un flux de aer blând și mai rece - în timp ce usucă părul rapid.

Магнитные насадки

Фен Dyson Supersonic™ оснащен вращающимися магнитными насадками. Вы можете быстро включать и выключать их во время укладки.

Wide-tooth comb

Uscătorul de păr Dyson Supersonic™ este dotat cu accesorii magnetice rotative. Astfel, le puteți activa și dezactiva rapid cu un clic în timpul coafării.


Controale principale

3 setări precise de viteză

Înaltă - pentru uscare și coafare rapidă
Mediu - pentru uscare regulată
Low - pentru difuzie

4 setări precise ale temperaturii

100°C - de uscare rapidă și styling
80°C - uscare normală
60°C - uscare delicată
28°C - frig constant

Cold Shot

28°C lovitură la rece, pentru a vă fixa părul după coafare.

Tehnologie

Dyson digital motor V9

Se învârte până la 110.000 rpm, propulsând 13 litri de aer către amplificator în fiecare secundă.

Air Multiplier™ technology

Fluxul de aer este amplificat pentru a produce un jet de aer controlat, de mare viteză, pentru o uscare rapidă.

Control inteligent al căldurii

Măsoară temperatura fluxului de aer de peste 40 de ori pentru a preveni deteriorarea termică extremă.