Capturați momentul exact așa cum vi-l imaginați

Fie că este vorba de vlogging, de filmarea unui videoclip sau pur și simplu de înregistrarea peisajelor și sunetelor care te inspiră, vei avea tot ce ai nevoie cu kitul EOS R50 Content Creator. Aparatul foto EOS R50 face ca fotografia să fie distractivă, simplă și convenabilă, cu funcții foto intuitive care captează automat imagini frumoase, exact așa cum vi le imaginați. O serie de funcții video, cum ar fi captura 6K supraeșantionată 4K 30p și Dual Pixel CMOS AF II, fac din EOS R50 o cameră excelentă și pentru înregistrarea de filme și vlogging. Senzorul de imagine APS-C CMOS de 24,2 megapixeli și procesorul de imagine DIGIC X asigură o calitate ridicată a imaginii într-un format compact și ușor. RF-S18-45mm F4.5-6.3 IS STM este un obiectiv mic, ușor și versatil, conceput pentru a se potrivi în viața dvs. fără a ocupa întreaga geantă a aparatului foto. De asemenea, în acest kit este inclusă mânerul ușor pentru trepied Canon HG-100BTR, astfel încât să puteți stabiliza camera EOS R50 pe o masă, un blat sau o altă suprafață pentru a vă ajuta să obțineți fotografii sau clipuri video clare și stabile, precum și o telecomandă detașabilă cu Bluetooth® pentru a opera camera de la distanță sau pentru a vă permite să fiți parte din scenă. Pentru a completa calitatea video bogată, puteți obține un sunet clar folosind microfonul stereo Canon DM-E100 inclus în pachet, în interior și chiar și în exterior cu ajutorul parbrizului inclus.

Exemple de imagini

Caracteristici

Senzor CMOS de 24,2 megapixeli (APS-C)

Echipată cu un senzor de imagine CMOS (APS-C) de 24,2 milioane de pixeli și cu procesorul de imagine DIGIC X, camera EOS R50 poate capta imagini și clipuri video cu zgomot redus, oferind rezultate clare și detaliate chiar și în condiții de iluminare slabă. Imaginile arată frumos chiar și atunci când sunt mărite, cu un bokeh natural pe care smartphone-urile nu îl pot oferi.

Dual Pixel CMOS AF II

Urmăriți cu ușurință subiectul cu ajutorul Dual Pixel CMOS AF II - un sistem extrem de receptiv care acoperă până la aproximativ 100% x 100% din zona imaginii, împărțind imaginea în până la 651 de zone AF selectate automat în timpul AF pe toată suprafața. Acest lucru permite o acoperire impresionantă a focalizării automate pe aparatul foto EOS R50, care vă ajută să obțineți fotografia dorită chiar în momentul în care se întâmplă.

Detectarea și urmărirea automată a subiectului

Atunci când subiectul este găsit pe ecran, camera EOS R50 poate selecta și urmări automat subiectul, permițând fotografierea care îl păstrează cu ușurință în focus. Dezvoltată cu ajutorul tehnologiei Deep Learning, subiecții precum oamenii, animalele, inclusiv câinii, pisicile și păsările, și vehiculele, cum ar fi mașinile și motocicletele - în special în mediul sporturilor cu motor - sunt detectabile.

Continuous Shooting

Capturați acele momente care nu pot lipsi cu o fotografiere continuă de până la 12 cadre pe secundă folosind modul de declanșare Electronic First Curtain și de până la 15 cadre pe secundă cu modul Electronic Shutter. Electronic First Curtain permite fotografierea cu mai puțină distorsiune, chiar și pentru subiecții cu mișcări semnificative. Obturatorul electronic nu generează niciun zgomot de declanșare, ceea ce îl face util atunci când fotografiați copii care dorm, concerte, recitaluri de dans și alte situații în care este necesară liniștea.

Advanced A+ Assist

Experimentați bucuria fotografiei creative cu o gamă extinsă de scene compatibile cu funcția automată. Asistența avansată A+ Assist de pe aparatul foto EOS R50 permite obținerea unor imagini excelente chiar și în setări dificile, cum ar fi vederile nocturne și scenariile cu iluminare din spate. Supraexpunerea este redusă automat, astfel încât să puteți surprinde scene dinamice sau portrete luminoase, iar mai multe fotografii continue sunt realizate pentru a crea imagini nocturne frumoase sau fotografii macro cu o adâncime de câmp mai mare.

Înregistrare continuă a filmelor care depășește 30 de minute

The EOS R50 camera can continuously record video for up to 1 hour, allowing you to set up your video and keep your vlog, podcast, or other video project rolling without worrying about it stopping.

Vlogging făcut simplu și convenabil

Cu funcții de înregistrare video, cum ar fi filmul 4K 6K supraeșantionat și necuprins la o viteză de până la 30 fps, înregistrarea de filme Full-HD cu rată de cadre ridicată la o viteză de până la 120 fps, urmărirea Dual Pixel CMOS AF și film pentru modul demonstrativ Close-up, camera EOS R50 face ca vlogging-ul și crearea de conținut video să fie simple și convenabile.

Film pentru modul Close-Up Demos

Asigurați-vă că subiectul corect este focalizat cu modul Film pentru demonstrații de prim-plan de pe aparatul foto EOS R50. Acest mod comută rapid focalizarea de la subiectul din cameră la un obiect care este prezentat spre obiectivul camerei, ideal pentru filmele în care este necesară prezentarea unui produs spectatorilor, cum ar fi în demonstrațiile de machiaj sau în videoclipurile de gătit.

Modul film vertical și markeri de aspect

Informațiile privind rotația filmului pot fi setate în timpul sau după înregistrarea filmului, permițând redarea videoclipurilor în compoziție verticală la vizualizarea pe un smartphone. Funcția Aspect Markers (Marcatori de aspect) afișează markeri vizuali pentru diferite rapoarte de aspect care pot fi dorite pentru postarea aceluiași fișier pe diferite site-uri de socializare. Acest afișaj oferă considerații pentru o compoziție adecvată pentru diferitele fișiere livrabile care pot fi create la editare.

UVC Livestreaming

Compatibilitatea UVC/UAC permite utilizarea camerei EOS R50 ca o cameră web pentru a transmite video live în Full HD 30 fps fix, fără software suplimentar, către aplicații precum Zoom™, Microsoft Teams™, Skype™ și alte programe similare de conferințe web online.

Vari-Angle Touchscreen LCD

Cu un ecran LCD tactil cu unghiuri variate Clear View LCD II de 3,0 inchi și 1,62 milioane de puncte, EOS R50 facilitează compunerea și fotografierea din aproape orice unghi. Cu funcționalitatea EOS R8 Touch and Drag AF, puteți muta intuitiv și rapid punctul de autofocus pe ecranul LCD tactil.

Vizor electronic exact

Aparatul foto EOS R50 este echipat cu un EVF OLED (diodă organică emițătoare de lumină) de înaltă precizie, de 0,39 inchi, cu aproximativ 2,36 milioane de puncte și un eyepoint de 22 mm, care afișează o imagine luminoasă și informații ample despre fotografiere. EVF-ul suportă o rată de reîmprospătare de până la 120 fps și a fost proiectat pentru a oferi o vizualizare 100% luminoasă, clară și colorată a subiectului pe care îl aveți la îndemână. Există, de asemenea, o setare de simulare a vizorului optic (OVF), care oferă o imagine de vizor cu o gamă dinamică mai mare pentru o vizualizare remarcabilă în situații de iluminare dură și contrastantă.

Comunicații prin cablu și fără fir

Aparatul foto EOS R50 acceptă conexiuni cu fir și wireless la smartphone-ul dvs. prin intermediul portului USB Type-C, al tehnologiei Wi-Fi® încorporate și Bluetooth®, facilitând încărcarea și partajarea filmelor și fotografiilor pe rețelele sociale preferate.

Se conectează ușor la smartphone-uri prin Bluetooth®.

Capacitate Bluetooth® încorporată

Împerecherea Bluetooth® vă ajută să conectați aparatul foto la dispozitive inteligente compatibile cu ajutorul aplicației gratuite Canon Camera Connect. Această conexiune wireless cu consum redus de energie ajută la păstrarea duratei de viață a bateriei, oferind în același timp controlul de la distanță al aparatului foto. De asemenea, trimite date de localizare GPS actualizate în permanență de pe telefon, permițându-vă să geoetichetați ceea ce ați capturat, astfel încât să știți cu exactitate unde ați realizat fotografia.

Treceți pur și simplu la o conexiune Wi-Fi pentru a vizualiza și transfera imagini

Capacități Wi-Fi încorporate

Activați funcțiile wireless, cum ar fi vizualizarea live de la distanță, vizualizarea și transferul de fișiere, prin conectarea rapidă și fără probleme la Wi-Fi. Utilizând aplicația Canon Camera Connect, puteți, de asemenea, să transferați fișiere pe dispozitivul dvs. mobil pentru a le răsfoi și a le partaja pe rețelele sociale.

Conexiune USB-C

Camera EOS R50 poate fi conectată la un computer sau la un smartphone prin USB-C. Toate funcțiile aplicației Canon Camera Connect care pot fi utilizate cu Wi-Fi sunt acum disponibile atunci când aparatul foto și smartphone-ul sunt conectate prin USB, utilizând un cablu compatibil pentru dispozitivul dvs.

Obiectiv compact și ușor, cu o gamă versatilă de zoom de 18-45 mm

RF-S18-45mm F4.5-6.3 IS STM vă oferă flexibilitatea pe care o doriți, fără a vă ocupa întreaga geantă a aparatului foto.

Obțineți un sunet impresionant

Capturați sunet clar cu microfonul stereo DM-E100. Cu un design ușor pentru portabilitate și o montură hot-shoe pentru o fixare sigură, veți obține un sunet de înaltă calitate în timp ce capturați conținut.

Combination Tripod Grip and Remote Included

Tripod Grip HG-100TBR este conceput pentru a vă ajuta să surprindeți cu ușurință selfie-uri amuzante și perfecte din unghiuri înalte și joase, precum și pentru a vă oferi o bază stabilă pentru videoclipuri fără tremurături, chiar și atunci când este setat în poziție verticală în timp ce este utilizat ca trepied sau dacă este ținut în mână. Designul său ușor și compact îl face ideal pentru a fi luat cu dvs. pentru aproape orice activitate planificată.