Galaxy S24 Ultra

Galaxy AI is here

Bun venit în noua eră AI. Cu Galaxy S24 Ultra poți descoperi o nouă lume a creativității și productivității începând cu cel mai important dispozitiv din viața ta. Telefonul tău.

Circle to Search

Live Translate

Note Assist

Photo Assist

Elegant. Puternic. Uimitor

Fă cunoștință cu Galaxy S24 Ultra. Aceeași formă, însă cu un exterior din titan și un ecran plat, de 6,8 inci. Este o minune absolută a designului.

Protejat cu titan

Verifică upgrade-ul — un scut rezistent din titan, încorporat chiar în cadru. Puterea titanului îți este acum la îndemână.

Corning® Gorilla® Armor te ajută să-ți protejezi ecranul de zgârieturi, pentru a păstra aspectul frumos al dispozitivului tău.

Nu lăsa apa să-ți afecteze entuziasmul. Galaxy S24 Ultra are rezistanță IP68 la apă și praf - așa că ești pregătit pentru orice aventură.

Culori noi. Mineral șic

Inspirată de frumusețea elementelor pământului, fiecare culoare are un finisaj satinat pentru a oferi senzația unei pietre prețioase.

S Pen-ul încorporat scrie un capitol cu totul nou

Moștenirea Galaxy Note este prezentă și bine integrată. Scrii, apeși și navighezi cu precizie ridicată.

Galaxy AI

NPU și cameră foto de top. Acum cu AI

200 MP
Surprinde detalii care concurează cu realitatea

Cu cei mai mulți megapixeli pe un smartphone și procesare AI, Galaxy S24 Ultra stabilește standardul în industrie pentru calitatea imaginii, de fiecare dată când apeși declanșatorul. În plus, noul motor ProVisual recunoaște obiectele — îmbunătățind tonul de culoare, reducând zgomotul și scoțând în evidență detaliile.

Motorul ProVisual filmează noaptea, cu detalii clare

Space Zoom te plasează direct în mijlocul acțiunii, chiar și noaptea. Cu pixeli de 1,6 ori mai mari și cu un Tele OIS mai larg, fotografiile și videoclipurile sunt mai luminoase și mai stabile, făcând chiar și subiectele îndepărtate uimitor de clare.

Cel mai puternic zoom Quad Tele de până acum

Nu lăsa distanțele mari să îți strice planurile. Acum poți obține prim-plan de 2x, 3x, 5x și chiar 10x cu zoom optic sau zoom de calitate optică. În plus, noul Tele OIS, mai puternic și mai larg, ajută la stabilizarea fotografiei si reducerea blur-ului produs de zoom.

Zoom-ul digital îl apropie, AI-ul îl amplifică

Treci de la imagini panoramice la detalii datorită AI Zoom bazat pe memorare profundă. Folosești zoom de la 1x până la zoom 100x, în timp ce AI amplifică detaliile în toate punctele intermediare.

Super HDR de la previzualizare la postare cu ajutorul AI

Cu cea mai recentă actualizare Super HDR, previzualizările camerei foto sunt afișate in format Super HDR. Poți vedea imediat cum vor arăta fotografiile și videoclipurile tale super-intense, chiar înainte de a le realiza. În plus, funcționează chiar și atunci când înregistrezi cu aplicațiile pentru camere foto ale rețelelor sociale.

Redimensionează și retușează. Pur si simplu

Vrei să schimbi poziția unui element? Doar mută-l în cadru. Noile opțiuni de editare bazate pe AI îți permit să obții fotografia dorită, cum ar fi relocarea obiectelor și completarea inteligentă a spațiului pe care l-au lăsat în urmă.

Încercuiește-l, găsește-l. Pur si simplu

Ai parte de un nou mod de a căuta cu Circle to Search. În timp ce dai scroll prin rețeaua socială preferată, utilizează S Pen sau degetul pentru a încercui ceva și a obține rezultate Google Search.

Ai gasit o fotografie cu o plantă atât de frumoasă încât trebuie să știi neapărat ce specie e? Încercuiește‑o și imediat vei obține rezultate Google Search. Acum poți obține rapid un răspuns, fără a părăsi pagina principală.

Live Translate. Самый простой способ общения

Datorită funcției Live Translate, acum poți obține o traducere în timp real, în timp ce ești la telefon. Înlătură barierele lingvistice, chiar și prin mesagerie. Răspunzi într-o limbă cunoscută – iar pentru interlocutor răspunsul va fi tradus.

Alege formularea potrivită pentru mesajul tău cu funcția Chat Assist

Добавьте целый новый слой выражения в свои сообщения с помощью Chat Assist. Он работает как в электронной почте, так и в социальных сетях, что делает общение быстрым и легким!

Sumarizează notele într-o clipă cu AI

Indiferent dacă scrii în grabă sau notezi ceva, Note Assist îți poate scurta povestea. Pur și simplu începi să scrii și obții un rezumat clar, ușor de revizuit mai târziu.

Și atunci când cauți o notă veche, noile coperți prezintă rezumate simple - păstrând aspectul organizat al ecranului, astfel încât să poți găsi lucruri cu ușurință.

Experiență de joc super realistă

Dogs - before, unprocessed image

Victoria poate fi a ta cu noul Snapdragon® 8 Gen 3 pentru Galaxy. Procesarea mai rapidă îți oferă puterea de care ai nevoie pentru jocul dorit. Apoi, redai efectele grafice în timp real, cu ray tracing pentru umbre și reflexii hiper-realiste.

Si ghici ce? Aproape am dublat dimensiunea Vapor Chamber a Galaxy S24 Ultra pentru a îmbunătăți disiparea căldurii și pentru a-ți oferi experiența grafică cursivă.

NPU

41%

funcționare îmbunătățită cu AI

GPU

30%

Grafică și performanță mai puternice

CPU

20%

Procesare mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere energetic

Baterie pentru toată ziua, pentru a continua să te joci

Cu o capacitate și o eficiență energetică mai mare, bateria de pe Galaxy S24 Ultra îți oferă o viață suplimentară, atunci când contează cel mai mult - știi tu, ca atunci când ai o confruntare memorabilă, pentru care te-ai pregătit îndelung.

Vizionează videoclipuri până la

30 ore

Ascultă muzică până la

95 ore

Original baltic seashore
Baltic seashore - processed image Warmsphere preset

Afișaj de 2600 niți. Ecran cu vizibilitate crescută chiar și în condiții de lumină puternică

Ecranul nostru cel mai captivant vine cu câteva îmbunătățiri majore de vizibilitate. Corning® Gorilla® Armor reduce reflexiile și îmbunătățește claritatea vizuală, chiar și în lumina directă a soarelui. Apoi, un Vision Booster optimizat îmbunătățește contrastul și culoarea, pentru o experiență clar excepțională.

De ce să treci de la iOS la Galaxy?

Fă switch fără efort de la iOS

Păstrează-ți fotografiile, clipurile video, contactele, calendarul și aplicațiile cu Smart Switch - chiar dacă treci de la iOS.

Fii primul care descoperă Galaxy AI

Fă-ți ziua mai ușoară cu Galaxy, datorită noii ere mobile AI.

Uită de barierele dintre dispozitive

Treci la Galaxy pentru a descoperi modalități perfecte de a lucra, de a te juca și de a-ți monitoriza sănătatea, folosind dispozitivele tale.

Partajează fișiere pe loc

Trimite fără efort fotografii și videoclipuri cu Quick Share, chiar și către utilizatorii din afara ecosistemului Galaxy. O metodă gândită inițial exclusiv pentru dispozitivele Galaxy, acum funcționează și cu alte sisteme Android din apropiere.

Quick Share în afara ecosistemului tău

Nu ești limitat la telefoanele Galaxy. Folosește codurile QR și contactele salvate pentru a partaja cu utilizatori iOS sau cu familia și prietenii aflați departe.

Securizat de Samsung Knox

Nu ai nicio grijă cu protecția noastră mobilă de neegalat, fortificată de impenetrabilul Knox Vault, precum și cu Knox Matrix, viziunea Samsung pentru o securitate destinată mai multor dispozitive.

Schimbările încep cu pași mici

Ne îndreptăm către un viitor durabil, pas cu pas. Credem în construirea unei călătorii durabile, prin mici schimbări care ar putea face o mare diferență. Este plăcut să faci bine.

Schimbă și economisește

Schimbă-ți vechiul telefon, economisind pentru noul tău Galaxy S24 Ultra.

Până la 1 TB de stocare

Salvează totul cu opțiunile de 256 GB, 512 GB și 1 TB.