Galaxy S24 | S24+

Galaxy AI is here

Bun venit în noua eră AI. Cu Galaxy S24 | S24+ poți o nouă lume a creativității și productivității începând cu cel mai important dispozitiv din viața ta. Telefonul tău.

Circle to Search

Live Translate

Transcript Assist

Photo Assist

Design nou care te va cuceri instant

Cu designul lor unitar și finisajul satinat, Galaxy S24 și S24+ sunt gândite să îmbunătățească experiența de utilizare.

Tot ce îți place, acum îmbunătățit

Sunt actualizări pe care le-ai așteptat. Mai mult ecran. Mai multă baterie. Mai multă putere de procesare. Sunt doar o parte dintre motivele pentru care să îndrăgești Galaxy S24 și S24+. Mai ales acum, când Galaxy S24+ vine cu cea mai mare rezoluție a ecranului pe un dispozitiv Galaxy: QHD+.

Culori inspirate din cristale

Datorită acestui aluminiu folosit în industria spațială dispozitivul tău este durabil și pregătit pentru aventură. Mai ușor decât oțelul inoxidabil, noul Armor Aluminium îți menține dispozitivul protejat. Și, cu rezistență IP68 la praf și apă, nu ai nicio grijă.

Inspirate de cele mai prețioase minerale ale Pământului, aceste culori izbitoare dezvăluie puterea naturii. Fiecare culoare — Cobalt Violet, Amber Yellow, Onyx Black și Marble Gray — lasă o impresie puternică.

Galaxy AI

Potrivește detaliile cu motorul ProVisual

50MP. Mega Mega Pixeli

Te vei bucura un timp îndelungat de fotografii de înaltă rezoluție.

Fotografiază de la distanță. Chiar și în întuneric

Obține fotografii luminoase, colorate și clare, chiar și în întuneric, cu AI ISP. În sfârșit, portretele la care ai visat. Mărește imaginea cu zoom 2x sau 3x - chiar nu contează. O imagine poate fi la fel de clară ca ziua la orice distanță, chiar dacă, din punct de vedere tehnic, este noapte.

Mai multe detalii cu fiecare zoom

Continuă să-ți folosești degetele. Treci de la 1x la 2x sau chiar 3x. AI păstrează calitatea imaginilor: precise, clare și foarte limpezi - fără a pierde prea multe detalii.

Pregătește-te pentru AI Zoom

Realizează fotografii clare și detaliate din mijlocul acțiunii, indiferent de distanță6 cu noua funcție AI Zoom.

Pre-vizualizări
Super HDR. Acum îmbunătățite cu AI

Cu cea mai recentă actualizare Super HDR poți face fotografii intense, așa cum le vezi, de la pre-vizualizare până la postare. Și funcționează chiar și atunci când fotografiezi cu Instagram.

Vezi o pre-vizualizare Super HDR, chiar înainte de a apăsa declanșatorul. Păstreaz-o în Galerie sau încarc-o pe pagina profilului tău - în orice caz, vei observa aceeași calitate HDR, uimitoare.

Redimensionează, retușează. Pur si simplu

Deblochează magia editării fotografiilor bazate pe inteligență artificială. Acum, îți poți perfecționa fotografiile fără efort, asigurându-te că fiecare imagine este minunată. Dar asta nu este tot. Cu Generative Edit, chiar dacă nu ai putut surprinde fotografia dorită, acum poți să completezi fundalurile și să faci obiectele nedorite să dispară brusc.

Rotește-ți fotografia și lasă funcția de transformare generativă să completeze colțurile lipsă, pentru a se potrivi în cadru.

Selectează și mută un obiect din fotografia ta, iar AI va umple spațiul pe care îl lasă în urmă, ca și cum nu a fost niciodată acolo.

Încercuiește-l, găsește-l. Pur si simplu

Caută ca niciodată cu Circle to Search. Pur și simplu încercuiești un obiect, pentru a obține rezultate în Google Search. Este o nouă modalitate vizuală de a găsi ceea ce cauți.

Live Translate. Cel mai simplu mod de a comunica

Obții o traducere rapidă a discuției la următorul apel telefonic. Exact, AI te ajută să comunici în timp real, într-o limbă pe care nu o știi, atunci când vorbești la telefon. Mai mult decât atât, funcționează chiar și pentru mesagerie.

Tot ce ai nevoie, oricând la îndemână

Personalizează-ți experiența zilnică cu gadgeturi de pe ecranul blocat și Always On Display. De la mementouri importante până la calitatea aerului, obții dintr-o privire informațiile de care ai nevoie.

Alege formularea potrivită pentru mesajul tău cu funcția Chat Assist

Explorează noi moduri de formulare a mesajelor tale prin Chat Assist. Funcționează chiar și în cadrul rețelelor sociale și e-mail, pentru o conversație rapidă și ușoară!

Vapor Chamber mai puternică. Jocul a început

Sistemul nou și îmbunătățit de disipare a căldurii te ajută să menții jocul la o performanță optimă. Acum mai mare și integrează un lichid termic pentru eficientizarea răcirii.

Vapor Chamber

peste 1.5x
mai mare

Ecran cu vizibilitate crescută chiar și în condiții de lumină puternică

Ai acum un ecran mai mare pentru a te bucura de jocul preferat, datorită dimensiunii crescute a afișajului și ramelor ultra-subțiri. Galaxy S24 are ecran FHD+ de 6,2 inci și Galaxy S24+ vine cu afișaj QHD+ de 6,7 inci pentru a-ți oferi cea mai captivantă experiență de vizionare. În plus, te poți bucura de culori și contrast optime, cu Vision Booster.

Bateria pentru întreaga zi, mai inteligentă ca oricând

Galaxy S24 și S24+ au o baterie care îți oferă mai mult timp pentru joc, vizionare și pentru tine.

Vizionează videoclipuri până la

29ore

Galaxy S24

31ore

Galaxy S24+

Ascultă muzică până la

78ore

Galaxy S24

92ore

Galaxy S24+

De ce să treci de la iOS la Galaxy?

Fă switch fără efort de la iOS

Păstrează-ți fotografiile, clipurile video, contactele, calendarul și aplicațiile cu Smart Switch - chiar dacă treci de la iOS.

Fii primul care descoperă Galaxy AI

Fă-ți ziua mai ușoară cu Galaxy, datorită noii ere mobile AI.

Uită de barierele dintre dispozitive

Treci la Galaxy pentru a descoperi modalități perfecte de a lucra, de a te juca și de a-ți monitoriza sănătatea, folosind dispozitivele tale.

Transmite fișiere instant

Trimite fără efort fotografii și videoclipuri cu Quick Share, chiar și către utilizatorii din afara ecosistemului Galaxy. O metodă gândită inițial exclusiv pentru dispozitivele Galaxy, acum funcționează și cu alte sisteme Android din apropiere.

Quick Share în afara ecosistemului tău

Nu ești limitat la telefoanele Galaxy. Folosește codurile QR și contactele salvate pentru a partaja cu utilizatori iOS sau cu familia și prietenii aflați departe.

Securizat de Samsung Knox

Nu ai nicio grijă cu protecția noastră mobilă de neegalat, fortificată de impenetrabilul Knox Vault, precum și cu Knox Matrix, viziunea Samsung pentru o securitate destinată mai multor dispozitive.

Schimbările încep cu pași mici

Ne îndreptăm către un viitor durabil, pas cu pas. Credem în construirea unei călătorii durabile, prin mici schimbări care ar putea face o mare diferență. Este plăcut să faci bine.

Schimbă și economisește

Schimbă-ți vechiul telefon, economisind pentru noul tău Galaxy S24 sau Galaxy S24+.

Până la 512 GB de stocare

Stochează totul cu opțiuni de 256 GB și 512 GB. Sau alege 128 GB pentru Galaxy S24.