Caracteristici

Performanta inalta de aspirare

Putere de aspirare de pana la 200 Air Watts (in mod boost), autonomie pana la 1 ora si 10 min (folosind aspiratorul de mana in mod Eco), filtrare avansata de pana 99.9% a prafului si alergenilor.

Ajustare automata a puterii de aspirare

Modul Auto ajusteaza automat puterea de aspirare in functie de tipul de podea pentru rezultate optime de fiecare data.

Agilitate sporita

Sesiunile de curatenie vor fi acum mai usoare datorita capului de aspirare dotat cu tehnologie Power LED, pentru vizibilitate maxima si a tubului flexibil Flex – care iti va permite sa aspiri chiar si sub piesele joase de mobilier, fara sa te apleci.

Smart Control Display

Panoul de control digital Smart Control Display afiseaza informatii in timp real despre autonomia ramasa. Ajusteaza cele 5 trepte de putere in functie de nevoile tale pentru a obtine sesiuni de curatare eficiente in intreaga locuinta.

Ideal pentru proprietarii de animale de companie

Aspira fiecare centimetru din locuinta ta, nu numai podelele, datorita accesoriilor dedicate si a periei speciale Animal Turbo pentru aspirarea parului animaleleor de companie.

Usor de intretinut

Aspiratorul beneficiaza de un recipient pentru colectarea prafului cu o capacitate de 0.9 l. Acesta este usor detasabil si poate fi spalat cu usurinta.

Posiblitati nelimitate

Aspiratorul ideal pentru a aspira intreaga locuinta cu usurinta, nu doar podelele. Datorita accesoriilor variate si a functiilor avansata, vei putea aspira fiecare colt al casei tale.

15 ani reparabilitate

  • Conceput pentru a fi usor de reparat
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 15 ani
  • 6200 de unitati service autorizate in intreaga lume

Reparabil la un preț accesibil - 15 ani

  • Conceput pentru a fi usor de reparat
  • Livrare rapida si costuri mici ale pieselor de schimb, timp de minim 15 ani
  • 6200 de unitati service autorizate in intreaga lume