DOAR PERETELE LIMITEAZĂ

Ecranul complet fără margini vă oferă o plăcere nelimitată de vizionare

UHD RESOLUTION

Blaupunkt oferă un ecran cu rezoluție ultra-înaltă, rezoluția fizică fiind de 3840*2160 (4K*2K) cu decodare prin intermediul cipului 4K UHD, rezoluția fiind de peste 4 ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD 1080P. Imaginea este mai concepută pentru o experiență de vizionare mai rafinată.

DOLBY VISION

Cea mai recentă tehnologie High Dynamic Range (HDR), care oferă luminozitate, culoare, contrast, detalii și dimensionalitate incredibile filmelor produse în acest format. Acum nu mai există compromisuri.

DOLBY ATMOS

Dolby Atmos duce sunetul surround la un alt nivel, oferind o experiență audio 3D adevărată. Dolby Atmos devine o caracteristică indispensabilă pentru fanii serioși ai filmelor. Dolby Atmos este un format audio patentat, conceput pentru a aduce în livingul dvs. același sunet captivant, la 360 de grade, pe care îl obțineți în sala de cinema. Pregătiți-vă pentru o nouă experiență cu noul televizor Blaupunkt.

ANDROID TV 11

Cel mai nou sistem de operare se află deja pe televizorul Blaupunkt. Mai multe îmbunătățiri în ceea ce privește performanța și confidențialitatea și o mulțime de funcții noi adaptate pentru televizor.

GOOGLE ASSISTANT

Găsiți și redați rapid emisiunile dvs. preferate, obțineți răspunsuri și controlați-vă casa. Asistentul dvs. este acum gata să vă ajute pe dispozitivele Android TV eligibile. Cu permisiunea dvs., primiți ajutor cu lucruri precum rezumatul zilnic, informațiile despre zbor sau drumul spre serviciu. Verificați cele mai recente informații despre vreme și trafic din zona dvs.

CHROMECAST BUILT-IN

Aplicația încorporată chromecast transmite divertismentul pe care îl îndrăgești de pe telefon, tabletă sau laptop pe televizor. Emisiuni TV, muzică, răsfoiți filme și chiar Live TV în funcție de gen din mai multe aplicații și surse, toate deodată, apoi redați emisiunea pe ecranul mare. Cu Chromecast încorporat puteți difuza din peste 1000 de aplicații activate, cum ar fi Netflix, Youtube, Google Play și altele.

BLUETOOTH 5.0 ȘI FĂRĂ CABLURI!

Pentru conectarea căștilor sau a consolelor de jocuri, utilizând dispozitive compatibile cu tehnologia Bluetooth și alte accesorii.

MEDIA PLAYER

Vă puteți bucura de fotografiile/muzica/filmele stocate pe un dispozitiv USB pe ecranul televizorului.

TELECOMANDĂ NOUĂ

Acum doar butoanele de care aveți cu adevărat nevoie. Netflix, Youtube, Amazon Prime Video cu un singur clic, nu pierdeți timp pentru a găsi ceea ce aveți nevoie.

LAN WIFI 2.4/5 GHZ

Conectare la Wi-Fi. Ce poate fi mai ușor? Chiar și un copil poate face acest lucru. Trebuie doar să introduceți parola pentru a obține acces la Wi-Fi.