Calitate excepțională a detaliilor 4K pentru conținutul favorit

Urmăriți emisiunile preferate, vizionați cele mai recente filme sau prindeți emoțiile fiecărui moment al celor mai tari jocuri. Răsfățați-vă cu un televizor Hisense 4K care vă aduce chiar în centrul acțiunii.

Calitate excepțională a detaliilor 4K pentru conținutul favorit

Urmăriți emisiunile preferate, vizionați cele mai recente filme sau prindeți emoțiile fiecărui moment al celor mai tari jocuri. Răsfățați-vă cu un televizor Hisense 4K care vă aduce chiar în centrul acțiunii.

Straturile definesc imaginea

O experiență de vizionare mai dramatică, cu un sentiment bine definit al distanței. Cu AI Adaptive Depth, acum puteți vedea un drum bătut de vânt, care vă duce până la un munte acoperit de zăpadă, cu creste și vârfuri clar definite.

Reglarea fină a fiecărui pixel

Reglarea rezoluției (Pixel Tuning) îmbunătățește dinamic imaginile pentru detalii mai clare și straturi mai intense de culoare, atât pentru culorile întunecate, cât și deschise.

Vizualizați conținutul fără a rata niciun detaliu

Datorită Dolby Vision, a decodării HDR 10+ și HLG, indiferent dacă doriți să vizualizați cel mai recent conținut sau pur și simplu să petreceți ceva timp jucând jocurile dvs. captivante preferate, acest televizor vă oferă conținut original cu nuanțe mai bune își accente mai strălucitoare.

Cea mai pură expresie a culorii

Datorită algoritmilor încorporați, reproduce, de asemenea, culori mai exacte, naturale.

Imagine uniformă, fără neclarități

Divertisment uimitor datorită sunetului imersiv

Sunetul pare să vină de la orice te înconjoară, fără a fi nevoie de o configurație cu mai multe difuzoare. Veți recunoaște un bas mai bogat, veți observa dialoguri mai clare și veți fi uimit de modul în care se transformă experiența dvs. atunci când vizionați filme, ascultați muzică și jucați jocuri.

Îmbunătățiți-vă jocul

Jucați în cel mai bun mod cu ajutorul modului Game Mode Plus, o colecție de tehnologii-- 60Hz VRR & ALLM pentru o experiență de joc plăcută și fără stres.

Optimizare specială a scenariului, în timp real, de IA

Veți avea acasă propriul expert tehnic TV în timp real, pentru a valorifica la maxim conținutul dvs.

Experiența prezenței pe stadion chiar la dvs. acasă!

AI Sports Mode asigură cea mai bună calitate a imaginii și a sunetului pentru cea mai fină experiență de vizionare pe care ați avut-o vreodată. Stadionul nu a fost niciodată atât de verde! Sunetul captivant și învăluitor depășește limitele experienței de vizionare a meciurilor!

Control deplin în mâinile dvs.

Cu Hisense Voice Remote, controlați televizorul dvs. prin atingerea unui singur buton. Puneți pe pauză, redare, stop, derulare înapoi, derulare înainte, navigare între conținuturi, interacționați cu asistenții dvs. virtuali favoriți și efectuați mai multe acțiuni cu ajutorul unui singur dispozitiv.

ASCULTAȚI AUDIO ÎN ORICE MOD DORIȚI

Pur și simplu puneți căștile Bluetooth preferate în modul de împerechere și conectați-le la televizorul Hisense. Bucurați-vă de emisiunea TV sau de filmele preferate fără a-i deranja pe ceilalți care preferă o atmosferă mai puțin zgomotoasă.

Savurați vizualizarea pe un ecran mai mare

Partajați conținutul video de pe telefonul mobil cu televizorul, și bucurați-vă de mai mult conținut pe un ecran mai mare.

ACHIZIȚIILE TALE CONTEAZĂ, DAR SĂNĂTATEA TA ÎNSEAMNĂ ȘI MAI MULT

Certificat TUV Rheinland pentru lumină albastră redusă. TUV a certificat lumina albastră redusă din soluția software de către organizația de renume internațional de testare și certificare a produselor.

Raportul dintre intensitatea albastră și cea a iluminării

În secțiunea de frecvență de +-20 nm, în apropierea vârfului albastru, se permite emiterea a maximum 20% din puterea întregului spectru.

Raportul dintre lungimea de undă a culorii albastre și alte lungimi de undă

Vârful lungimii de undă albastre nu poate fi mai mare de două ori decât cel mai înalt vârf din alte game de culori.

UN PIC DE AJUTOR
ÎN JURUL CASEI

Televizorul Hisense este pregătit să se conecteze la multe soluții inteligente pentru casă, inclusiv Google Home, Apple AirPlay și Amazon Alexa. Utilizând orice dispozitiv extern compatibil pentru case inteligente, puteți controla televizorul Hisense și numeroasele sale funcții, folosind vocea.

Cu Apple AirPlay, puteți transmite filme, muzică, jocuri și fotografii pe televizor direct de pe iPhone, iPad sau Mac. Și pentru că televizorul tău este compatibil cu Apple Home, îl poți controla de pe iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod mini sau Mac folosind tehnologia Apple Homekit.