BRAVIA XR A95L SERIES

Our best color ever.
Definitive contrast.

Aspecte principale

Cea mai bună imagine colorată, oferită de cel mai puternic procesor oferit de noi


Cea mai luminoasă și mai largă gamă de nuanțe și nuanțe, completată de un negru pur, toate acestea fiind afișate frumos pe un ecran QD-OLED alimentat de Cognitive Processor XRTM.

Ecranul este difuzorul pentru imagine și sunet în armonie perfectă


Ascultați un sunet cinematografic cu adevărat captivant, cu sunet produs de pe întregul ecran, oferind o scenă sonoră ridicată și dialoguri clare.

Divertismentul pe care îl îndrăgiți. Cu ajutor de la Google


Google TVTM vă aduce contentul preferat din toate aplicațiile și abonamentele deținute și îl organizează doar pentru dumneavoastră.

Ora jocului. Fii invincibil.


Televizoarele noastre BRAVIA XR surprind grafica și peisajele sonore impresionante ale jocurilor actuale. Asociați-le cu PlayStation®5 pentru o experiență absolută.

Frumos proiectat pentru a vă completa experiența de vizionare


Concentrează-te pe imaginea de ansamblu cu designul nostru minimalist, care reunește ecranul și carcasa într-o singură piesă.

Proiectat ținând cont de protejarea mediului înconjurător


Televizoarele Sony sunt proiectate pentru a oferi un design uimitor, având în considerare mediul înconjurător.

Toate funcțiile

Imagine

Culori incomparabile.
Fenomenal de vibrante.

Vedeți culori proaspete, luminoase și negru pur. Cognitive Processor XR™ maximizează puterea expresivă a QD-OLED, umplând scenele cu un realism fără precedent.

Extinderea volumului de culori pentru cea mai
largă paletă de culori de până acum

Milioane de pixeli individuali, cu iluminare proprie. Miliarde de culori din lumea reală. XR Triluminos Max™ oferă nuanțe și nuanțe largi, chiar și în scenele luminoase.

Culori mai vii și texturi mai realiste la toate nivelurile de luminozitate

Negru pur. Luminozitate absolută. Contrast suprem.


Cel mai luminos OLED al nostru. Cu un senzor de temperatură, un panou cu luminozitate ridicată și o foaie de difuzie a căldurii pentru disiparea căldurii, acest televizor detectează temperatura ecranului și controlează cu precizie lumina pentru a oferi o luminozitate cu 200% mai mare decât cea a predecesorului său.

[1] Placă de difuzie a căldurii [2] Panou cu luminozitate ridicată [3] Cartografiere a distribuției temperaturii

Mai puțin zgomot. Mai puțină neclaritate.
Mai multă claritate în fiecare imagine.

XR Clear Image reduce zgomotul prin utilizarea diviziunii pe zone și a analizei dinamice a cadrelor și minimizează neclaritățile.

Zgomotul este redus, ceea ce face ca videoclipurile difuzate și cele online să fie mult mai clare și mai ușor de vizualizat.

Neclaritatea este redusă la minimum, astfel încât acțiunea să rămână lină

Totul este redimensionat aproape de calitatea 4K

Indiferent de conținut sau de sursă, imaginile sunt redimensionate aproape de 4K. XR 4K Upscaling accesează o bază de date vastă pentru a recrea în mod inteligent textura și detaliile pierdute.

Procesare inteligentă a mișcărilor pentru o acțiune lină, cu mișcare rapidă

XR OLED Motion combate neclaritatea prin detectarea și scanarea comparativă a elementelor vizuale cheie pe cadre succesive. Creează și adaugă cadre suplimentare între cele originale pentru o acțiune mai fluidă și mai clară.

Culori frumoase. Orice unghi.

Vizionarea televizorului din lateral este cu adevărat satisfăcătoare. Panoul nostru QD-OLED de pe A95L menține constantă luminozitatea pentru culori consistente în toate unghiurile de vizualizare.

Mai puțină lumină orbitoare. Mai puține reflexii. Asta înseamnă imersiune.

Panoul nostru QD-OLED reduce efectele de orbire și reflexie ale luminii de zi și ale luminii din încăpere, astfel încât să puteți vedea clar imaginile chiar și în scenele întunecate.

Sunet

Sunetul de pe ecran, cu adevărat captivant

Ecranul vibrează, transformând fiecare parte a acestuia într-un difuzor pentru o acustică puternică, care se potrivește perfect cu imaginea.

Sunet din centrul ecranului, care se potrivește perfect cu acțiunea

Cu Acoustic Surface Audio +™, sunetul vine direct din locul potrivit din scenă. Mult mai imersiv decât televizoarele convenționale, unde sunetul vine de sub ecran.

Toată distracția dvs. este amplificată cu sunet surround 3D

XR Surround creează practic un sunet surround folosind doar difuzoarele televizorului pentru sunet 3D, fără difuzoare încorporate în tavan sau orientate în sus. Televizoarele noastre BRAVIA XR™ sunt, de asemenea, compatibile cu Dolby Atmos®.

Clear Voice. Precise dialogue.

Voice Zoom 2™ detects voices, analyzes them and improves their clarity. With enhanced filtering, ambient elements are suppressed so you can hear even faint TV dialogue clearly.

BRAVIA și Sony Audio,
echipa de vis

Descoperiți mai mult divertisment, asociind televizorul BRAVIA XR™ cu echipamentul audio Sony. Veți descoperi o experiență audio-vizuală de neegalat, cu o calitate excepțională a imaginii și a sunetului XR.

Acoustic Center Sync

Cu Acoustic Center Sync, puteți transforma atât sistemul BRAVIA™ compatibil, cât și soundbar-ul într-un difuzor central. Potrivirea precisă a ceea ce auziți cu ceea ce vedeți pe ecran vă cufundă și mai mult în divertismentul de acasă.

Gata pentru 360 Spatial Sound Personalizer

Personalizați-vă experiența Dolby Atmos® prin combinarea difuzorului nostru portabil SRS-NS7 cu BRAVIA XR™ pentru sunet surround. Cu unele căști Sony, puteți obține, de asemenea, surround-ul simulat de 360 Spatial Sound.

Controlați sistemul audio Sony fără efort

Cu o interfață integrată, setările de sunet a soundbar-ului apar automat în meniul BRAVIA Quick Settings. Controlați cu ușurință caracteristici precum câmpul sonor și volumul cu ajutorul telecomenzii televizorului, fără a fi nevoie să treceți la telecomanda audio.

Smart

Ce doriți să vizionați, totul într-un singur loc

Răsfoiți peste 700.000 de filme și emisiuni TV din toate serviciile de streaming, toate într-un singur loc și organizate pe subiecte și genuri în funcție de ceea ce vă interesează.

Peste 10.000 de aplicații și jocuri, direct pe televizor

Aduceți experiența cinematografică acasă, bucurați-vă de filmele incluse cu BRAVIA


Explorați filmele de top ale zilei, instantaneu. Cu BRAVIA CORE™, puteți obține până la 10 filme și le puteți viziona timp de până la 24 de luni. Serviciul nostru exclusiv de conținut cinematografic cu Pure Stream™ și IMAX® Enhanced oferă imagini uimitoare și sunet expresiv.

Divertisment de calitate de studio, exact așa cum a intenționat creatorul

Cu o gamă de moduri calibrate de Creator, IMAX Enhanced și Dolby Vision®, acest televizor păstrează intenția regizorului. Și cum este Calman Ready, creatorii îl pot calibra profesional pentru a fi utilizat în montajele de producție.

Urmăriți Netflix la calitate de studio, automat optimizat

Modul Netflix Adaptive Calibrated Mode funcționează împreună cu optimizarea luminii ambientale a BRAVIA XR, ajustând luminozitatea imaginii emisiunilor tale preferate de pe Netflix la condițiile de iluminare din cameră.

Optimizarea imaginilor pentru toate preferințele dvs.

With BRAVIA CORE™ Calibrated Mode, all movies including IMAX Enhanced™ titles automatically adjust to the optimal picture settings for an outstanding home movie experience.

Conectați-vă. Transmiteți. Controlați.

Folosește-ți doar vocea pentru a-ți controla televizorul cu ajutorul Google

Televizorul dvs. este mai util ca niciodată. Rugați Google să găsească filme, să difuzeze aplicații, să redea muzică și să controleze televizorul - toate acestea cu ajutorul vocii dvs. Obțineți chiar și răspunsuri, controlați dispozitive inteligente pentru casă și multe altele. Spuneți doar "Hei, Google" pentru a începe.

Controlează-ți casa inteligentă cu ajutorul Google

Folosiți-vă vocea pentru a crea un mediu de vizionare perfect. Controlați dispozitivele casnice inteligente din toată casa dvs. Reglați temperatura camerei, iluminatul, vedeți cine este la ușa din față și multe altele.

Conectați-vă cu Alexa

Conectați-vă dispozitivele compatibile cu Alexa pentru un control hands-free fără efort al BRAVIA™. Cu Alexa, puteți să vă porniți televizorul, să schimbați canalele, să controlați volumul și multe altele.

Chromecast încorporat™

Transmiteți de pe dispozitivul dvs. cu ușurință filme, emisiuni, fotografii și multe altele de pe telefon direct pe televizor.

Compatibil cu Apple AirPlay

Transmiteți fără efort la televizor de pe iPhone, iPad sau Mac. Urmăriți filme din aplicații sau din Safari. Partajați fotografii cu prietenii din cameră.

Controlează-ți televizorul cu Siri

Cu Apple Home, puteți controla cu ușurință și în siguranță un televizor Sony cu ajutorul aplicației Home și a lui Siri de pe dispozitivul Apple, utilizând tehnologia HomeKit. Configurează-ți televizorul în câțiva pași simpli și controlează-l cu o atingere sau solicitându-i lui Siri.

Pentru toată lumea

Kids Profile

Cu Kids Profile, dumneavoastră decideți. Această funcție specială vă ajută să ghidați copiii către conținut adecvat vârstei lor, într-un spațiu care le aparține. Setați filtre adaptate copiilor pentru aplicații, filme și emisiuni. Limitați durata de vizionare și stabiliți cu ușurință orele de culcare.

Stay tuned. Stay calm.

Vedeți totul într-o lumină mai confortabilă pentru a fi liniștit. Setarea Imagine calmă este un mod de calitate a imaginii care reduce luminozitatea și utilizează culori și contrast mai blânde.

Simple Premium Remote

Elegant și simplu. Telecomandă iluminată.

Design compact din aluminiu, telecomanda noastră premium este ușor de utilizat, cu butoane simple și iluminate, astfel încât să puteți vedea totul, chiar și pe întuneric.

Ușor de șters, rămâne mereu curat

Say goodbye to dirt and dust. With a flush surface featuring lower buttons and a special polyurethane coating, our remote is easy to wipe and keep clean.

Controlați toate dispozitivele cu o singură telecomandă smart

La fel de simplu ca o singură atingere. Toate dispozitivele dvs. conectate pot fi controlate cu telecomanda noastră inteligentă. Accesul cu un singur buton la serviciile video la cerere aduce emisiuni și filme în camera dvs. în câteva secunde.

Gaming

Grafică uluitoare.
Un peisaj sonor imersiv. Game on.

Fiți chiar în centrul acțiunii cu BRAVIA XR™. Scenele impresionante, sunetul atmosferic și noile caracteristici exclusive dau viață jocurilor tale preferate ca niciodată.

Un singur loc pentru toate setările de joc


Niciodată nu a fost mai ușor să vă ajustați cu precizie starea jocului, setările și funcțiile de asistență. Toate elementele esențiale sunt la îndemâna dvs. pentru ușurință și confort

Multi View, noua abordare


Imaginați-vă posibilitatea de a reda un joc pe o parte a ecranului și de a viziona un videoclip de instruire de pe YouTube pe cealaltă parte. Multi View vă permite să faceți exact acest lucru, fără a fi nevoie de un ecran suplimentar.

Dolby Vision® pentru gaming.


Acesta este felul în care ar trebui să fie lumea jocului tău. Culori incredibil de vii, contrast realist, luminozitate intensă. Cu Dolby Vision®, jocurile ating un nou nivel de profunzime și realism.

Perfect pentru PlayStation®5

Imagine simulată

Auto HDR Tone Mapping


Auto HDR Tone Mapping optimizează instantaneu setările HDR în timpul configurării inițiale a PS5™. Chiar și în umbre întunecate și lumini strălucitoare, veți vedea detalii fine și culori reale.

Auto Genre Picture Mode


BRAVIA XR™ trece automat în modul de joc cu PS5™ pentru a minimiza întârzierile și a maximiza capacitatea de reacție. Se comută înapoi la Modul Standard atunci când vizionați filme pentru scene mai expresive.

Diferite caracteristici ale HDMI 2.1

Cu 4K/120fps, o rată de reîmprospătare variabilă și un mod de latență redusă automată, televizoarele noastre vă oferă mișcări netede și clare pentru un joc receptiv.

4K / 120fps

Variable Refresh Rate (VRR)

Auto Low Latency Mode (ALLM)

Design

Un panou. Cu adevărat minimalist.
Complet captivant.

Designul nostru minimalist One Slate reunește ecranul și chenarul într-un singur panou, minimizând zgomotul și maximizând experiența de vizionare. Partea din spate a suportului din aluminiu dispare din vedere atunci când este privit sub unghi.

Seamless Edge. Almost no bezel.

Proiectat practic fără ramă, acest televizor vă concentrează privirea asupra a ceea ce este important - imaginea.

Fără dezordine din orice unghi

Capacul din spate și suporturile pentru cabluri păstrează cablurile bine ascunse, astfel încât televizorul dvs. să nu fie dezordonat și să arate bine din față, lateral și din spate. Chiar și zonele pe care nu le puteți vedea sunt îngrijite și ordonate.

ECO

Divertisment pentru mediu

BRAVIA™ combină calitatea superioară a imaginii și a sunetului cu inițiative care contribuie la reducerea impactului asupra mediului, cum ar fi utilizarea unei energii reduse, a mai puține resurse neregenerabile și o mai bună eficiență a transportului.

Tot eco într-un singur loc


Panoul de bord ecologic păstrează toate setările legate de ecologie într-un singur loc, facilitând modificarea lor individuală sau simultană.

Optimizarea luminozității și a consumului de energie

Detectarea luminii ambientale își optimizează luminozitatea ecranului în funcție de condițiile din încăpere pentru o utilizare eficientă a energiei. Fiecare parte a unei imagini este optimizată pe baza luminozității fiecărei imagini.

Auto Power Saving

Cu BRAVIA CAM™, modul de economisire automată a energiei optimizează consumul de energie prin întunecarea automată a ecranului atunci când nu vă aflați în fața televizorului.

Design frumos. Fabricat durabil. Cu mai puțin plastic nou.

Materialele plastice reciclate SORPLAS™ dezvoltate de Sony sunt utilizate în televizoarele noastre pentru a reduce cu aproximativ 60% cantitatea de plastic virgin, pentru a menține durabilitatea și pentru a obține un finisaj negru frumos și lucios, sinonim cu BRAVIA™. În plus, noul nostru ambalaj utilizează cu aproximativ 48% mai puțin volum de plastic.

Mai puțin ambalaj. Mai puțin CO2.

Noul nostru ambalaj este cu 15% mai mic și cu 12% mai ușor, ceea ce optimizează eficiența transportului și reduce emisiile de CO2 cu până la 15%.

BRAVIA CAM

Fiecare imagine, optimizată în funcție de poziția ta în cameră


BRAVIA CAM™ detectează distanța dintre dvs. și televizor, apoi reglează luminozitatea pentru o calitate a imaginii optimizată în funcție de poziția dvs. în cameră.

Experiența sonoră ideală de oriunde


BRAVIA CAM™ vă urmărește poziția, ajustând echilibrul sonor din stânga și din dreapta pentru o acustică optimă. Oriunde v-ați afla, veți auzi un sunet de aceeași calitate ca și cum ați sta chiar în fața televizorului.

Auziți clar vocile, indiferent unde vă aflați


Detectând distanța de vizionare, BRAVIA CAM™ ajustează automat zoomul vocal pentru un dialog clar. Volumul crește atunci când vă îndepărtați de televizor și scade atunci când vă apropiați.

O modalitate practică de a vă controla televizorul

La fel de ușor ca o simplă mișcare a degetelor. Controlul prin gesturi vă permite să schimbați canalele, să reglați volumul și multe altele prin gesturi simple, fără a fi nevoie de telecomandă.

Alertă de proximitate

Țineți-vă copiii la un pas în spate. Alertă de proximitate vă permite să setați o distanță de vizionare recomandată pentru copilul dumneavoastră și îl avertizează dacă se apropie prea mult de televizor.

Cameră acoperită, confidențialitate protejată

One swipe protects your privacy. Simply use the switch on top of BRAVIA CAM™ to close the camera cover. Attaching and detaching BRAVIA CAM™ is so easy.