Aparat de cafea De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.21.B

Bucurați-vă de o cafea excelentă în confortul casei dvs. cu aparatul de cafea De'Longhi Magnifica Evo. Pregătiți espresso-ul perfect cu boabe proaspăt măcinate - 4 rețete disponibile la apăsarea unui buton. Afișaj intuitiv cu pictograme colorate pentru fiecare rețetă. Finisajul negru elegant este accentul perfect pentru orice bucătărie modernă.

Кофемашина De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.21.B
Насадка для вспенивания молока

Spumator de lapte

Стальная кофемолка с 13-уровневой регулировкой помола

Moară de cafea din oțel cu reglaj de măcinare pe 13 niveluri

Давление 15 бар

Presiune 15 bari

Автоматическое отключение

Deconectare automată

Легкая очистка

Ușor de curățat

Espresso

ESPRESSO

Esență de cafea și clasici italiene. Aromatică, puternică la gust, băutura se caracterizează prin culoarea închisă, consistența de unt cu o cremă de nuci. Este baza pentru toate băuturile de cafea cu lapte.

Coffee

COFFEE

Cafea neagră clasică. Aromatică, cu o aromă mai delicată în comparație cu espresso. Cel mai adesea servită într-o ceașcă sau în cana dvs. preferată. Perfectă pentru a completa micul dejun sau pentru a vă revitaliza energia în timpul serviciului.

Long

LONG

Un proces invers de preparare care începe prin turnarea apei fierbinți într-o ceașcă și adăugarea de espresso dublu, rezultând o aromă superioară de cafea lungă, cu o cremă ușoară de nuci păstrată. Preparată lent, sub presiune scăzută.

Кофемашина De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.21.B
Savurează-ți cappuccino-ul
preferat

Vă place un cappuccino cremos? Pregătiți o spumă de lapte perfectă și groasă cu Cappuccino System. Spumatorul de lapte integrat facilitează prepararea băuturilor italienești cu lapte - de la un cappuccino cremos, la un latte macchiato catifelat, la un Flat White bogat.

Кофемашина De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.21.B
Băuturi de cafea exact așa cum vă plac

Descoperiți panoul de control intuitiv cu butoane tactile pentru selectarea directă a băuturii dvs. preferate. Pentru a vă asigura că cafeaua dvs. este întotdeauna preparată pe gustul dvs. puteți seta aroma și mărimea și apoi le puteți stoca în memoria aparatului. De asemenea, puteți selecta temperatura dorită a apei în setările aparatului.

Кофемашина De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.21.B
Cafea mereu proaspăt măcinată

Mașinile automate de cafea De'Longhi au un măcinător integrat din oțel cu un nivel de măcinare în 13 trepte. Miele sale din oțel sunt extrem de precise, rezistente la deteriorare și nu afectează senzația de gust. În plus, sistemul de preparare fără fir minimizează cantitatea de praf de cafea rămasă în râșniță.

Кофемашина De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.21.B
Bloc de preparare detașabil

O parte importantă a aparatului de cafea este unitatea de preparare, care distribuie și îngroașă cafeaua proaspăt măcinată ca un barista profesionist. Unitatea de preparare patentată De'Longhi este echipată cu o cameră reglabilă care poate gestiona diferite cantități de cafea, în funcție de tipul de băutură selectat. În plus, unitatea de preparare De'Longhi poate fi îndepărtată cu ușurință și clătită cu apă curentă.

Кофемашина De'Longhi Magnifica Evo ECAM290.21.B
Lider mondial în domeniul aparatelor de cafea

Marca De'Longhi este un expert mondial în soluții inovatoare pentru cafea, care garantează fiabilitatea și modernitatea tehnologiilor avansate. De'Longhi este o pasiune pentru calitate și design inovator, dar mai presus de toate este o dragoste pentru cafea - aromată, catifelată și fără compromisuri cea mai bună!