Cele mai puternice aspiratoare HEPA fără fir.ˣ

Prinde virușii cu ajutorul filtrației HEPA¹
Iluminarea evidențiază praful invizibil

Cele mai avansate aspiratoare Dyson fără fir

Explorați tehnologia din spatele aspiratoarelor noastre fără fir Gen5

Cel mai puternic motor

Motorul cel mai rapid și mai puternic de până acum. Se învârte la 135.000 rpm, generând cea mai puternică aspirație Dyson.ˣ

Filtrarea HEPA captează particulele nedorite, chiar și virușii².

Sistemul de filtrare complet etanș Dyson reține particule microscopice atât de mici precum părul de animale de companie, polenul și alergenii. Filtrarea HEPA post-motor prinde particule de până la 0,1 microni (μm),‡ inclusiv viruși.¹

Click and go, pentru curățare la fața locului

Nu pierdeți timpul să treceți la un dispozitiv portabil. Brațul se detașează cu un clic, dezvăluind o unealtă încorporată pentru ștergerea prafului și a crăpăturilor - întotdeauna gata pentru curățarea imediată a spațiilor greu accesibile.

Îndepărtează praful și părul de pe mobilierul moale

Unealta cu filet pentru păr are o bară cu perie conică care îndepărtează și descurcă părul lung și părul animalelor de companie - direct în coșul de gunoi. Proiectat pentru saltele, canapele, paturi pentru animale de companie și scări.

Control de putere cu un singur buton

Putere prin simpla apăsare a unui buton, fără a fi nevoie să țineți apăsat trăgaciul. Pentru o curățare confortabilă și continuă.

Două dimensiuni: Pentru curățări mari. Și pentru curățări mai mari.

Coș mare. Un coș de colectare mai mare.

Dyson Gen5outsize™ are un recipient de aspirare cu 150% mai mare³ - astfel încât puteți curăța și mai mult timp înainte de a fi golit.

Cap de curățare larg. Cap de curățare mai lat.

Aspiratorul Dyson Gen5outsize™ are un cap de curățare Digital Motorbar™ cu 25% mai lat³ pentru a acoperi mai multă podea cu fiecare măturare, pentru o curățare mai rapidă a încăperilor.

Cea mai lungă durată de funcționare*

Dyson Gen5detect™ vacuum

Până la 70 de minute*

Peste o oră de curățare continuă fără întreruperi* pentru sarcini mari.

Dyson Gen5outsize™ vacuum

Până la 140 de minute**

Cu o baterie suplimentară atașată cu un clic, Dyson Gen5outsize™ vă oferă peste două ore de funcționare** - chiar și pentru cele mai lungi operații de curățare.

ˣTestat la intrare în conformitate cu ASTM F558, încărcat cu praf. Cel mai puternic se referă la seria Dyson Gen5.

⁺⁺⁺Acuratețea poate varia. Cea mai bună acuratețe în modul Auto. Funcția de rampă automată numai în modul Auto.

*Durata reală de funcționare va varia în funcție de modul de alimentare, nivelul de praf, tipul de podea și/sau accesoriile utilizate.

**Timp de funcționare bazat pe utilizarea consecutivă a două pachete de baterii. Timpul real de funcționare va varia în funcție de modul de alimentare, tipul de podea și/sau accesoriile utilizate.

‡Testat conform ASTM F3150 în modul Boost.

¹Când este utilizat conform instrucțiunilor. Testat împotriva virusului Influenza A (H1N1) și a bacteriofagului MS2. Testat conform ASTM F3150 în modul Boost.

²În comparație cu capul de curățare original Dyson Laser Slim Fluffy™.

³În comparație cu aspiratorul Dyson Gen5 Detect™.