ZERO OPOZIȚIE

Proiectat cu profesioniști. Proiectate pentru a câștiga. Căștile PRO X 2 LIGHTSPEED dispun de sunet de calitate profesională, sistem wireless LIGHTSPEED și confort suprem pentru cele mai înalte niveluri de competiție. Ascultați fiecare pas, acțiune și tragere de ac cu ajutorul peisajului sonor imersiv activat de driverele din grafenă.

50MM GRAPHENE DRIVERS

AUZIȚI MAI MULT CU AJUTORUL SISTEMULUI AUDIO AVANSAT

LIGHTSPEED WIRELESS

CU PÂNĂ LA 50 DE ORE
DE VIAȚĂ A BATERIEI

DESIGN COMFORTABIL

CU PERNUȚE MOI PENTRU URECHI ȘI CARCASĂ DURABILĂ ROTATIVĂ

CONEXIUNE MULTIPLĂ

LIGHTSPEED
AND BLUETOOTH

DESIGN PRO PREMIAT

Proiectat în colaborare cu cei mai buni jucători din lume pentru a elimina orice barieră între tine și victorie. Duceți-vă jocul la noi înălțimi cu tehnologie de nivel profesionist, sunet de precizie și confort pe tot parcursul zilei.

50MM GRAPHENE DRIVERE

Grafenul este un material nou și revoluționar care oferă un răspuns audio îmbunătățit, o distorsiune redusă și un sunet de neegalat. Driverele din grafenă ale căștilor permit jucătorilor să audă întregul peisaj sonor al jocului - fiecare pas, fiecare acțiune și fiecare tragere de ac, în detalii clare.

LIGHTSPEED
WIRELESS

Câștigați cu viteza și fiabilitatea tehnologiei noastre LIGHTSPEED de încredere în campionat. Obțineți până la 50 de ore de utilizare la o singură încărcare - plus o rază de conectare robustă de până la 30 de metri.

CONFORTABIL ȘI DURABIL

Jucați confortabil în orice unghi, cu o balama rotativă durabilă și cu pernuțele moi din spumă cu memorie - disponibile în piele artificială sau catifea respirabilă. PRO X 2 LIGHTSPEED atinge echilibrul perfect între confort și rezistență cu materiale durabile din aluminiu și un cadru din oțel.

OPȚIUNI MULTIPLE DE CONECTARE

Pregătiți-vă pentru orice situație cu flexibilitatea opțiunilor de conectare fără fir LIGHTSPEED, Bluetooth și cu fir de 3,5 mm.

COMUNICARE CLARĂ

Eliminați pocniturile și șuierăturile în comunicații cu un microfon cardioid de 6 mm pe un braț detașabil și tehnologia avansată Blue VO!CE.