ASPECT.
SUNET. ADUNARE. BETTER.

Obțineți convorbiri video mai bune cu Full HD, balansare automată a luminii și un microfon încorporat - plus un obturator de confidențialitate.

ARĂTAȚI MAI BINE. ARĂTAȚI MAI CLAR.

Rezoluția Full HD 1080p vă oferă o claritate mai bună pentru apeluri mai bune.

ARATĂ CU 50% MAI LUMINOS

RightLight sporește luminozitatea cu până la 50%, reducând umbrele, astfel încât să arăți cât mai bine - în comparație cu generația anterioară de camere web Logitech.

OBȚINEȚI CONFIDENȚIALITATE DEPLINĂ

Proiectat cu grijă pentru viața dvs. de lucru de acasă, oblonul de confidențialitate integrat vă oferă o intimitate sigură. Când ziua este gata, dați oblonului o alunecare pentru a avea liniște sufletească.

SUNĂ MAI BINE

Un microfon încorporat convenabil vă asigură că sunteți auzit în mod clar în apelurile video, astfel încât să arătați și să sunați cât mai bine fără să vă faceți griji.

PLUG & PLAY PE PLATFORMA DVS.

Brio 100 este compatibil cu majoritatea platformelor de apelare, cum ar fi Microsoft Teams, Google Meet și Zoom, precum și cu majoritatea sistemelor de operare, cum ar fi Windows, macOS și ChromeOS.

CREAT DE LOGITECH

Logitech este un brand de încredere în domeniul camerelor web, cu zeci de ani de inovație în materie de design, asigurând o calitate ridicată și o durabilitate de încredere.

OPȚIUNI DE CULORI MODERNE ȘI RAFINATE

Un design atrăgător în culori rafinate vă permite să vă coordonați cu configurația dvs. și să vă arătați personalitatea la locul de muncă.

PERSONALIZAȚI CU APLICAȚIA LOGI OPTIONS+.

Aplicația ușor de utilizat vă permite să personalizați setările vizuale, astfel încât să arătați cât mai bine în apelurile video.

CREAREA UNUI VIITOR POZITIV

Noi proiectăm tehnologia cu gândul la viitorul dumneavoastră, pentru că schimbările importante încep cu oamenii.

Fabricat din plastic reciclat

Piesele din plastic din Brio 100 includ plastic reciclat certificat după consum - 77% pentru Graphite și Black și 34% pentru Off-white - pentru a da o a doua viață plasticului scos din uz de la vechile aparate electronice și pentru a contribui la reducerea amprentei noastre de carbon.

Ambalare responsabilă

Ambalajele din hârtie pentru Brio 100 provin din păduri certificate FSC și din alte surse controlate. Alegând acest produs, sprijiniți gestionarea responsabilă a pădurilor lumii.

CERTIFICAT CA NEUTRU AL EMISIILOR DE CARBON

Brio 100 este certificat ca fiind neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Acest lucru înseamnă că impactul de carbon al produsului și al ambalajului a fost redus la zero datorită investițiilor Logitech în proiecte de compensare și eliminare a emisiilor de carbon.