UN SIMBOL PRO A EVOLUAT

Vă prezentăm următoarea evoluție a unui simbol al jocurilor profesionale - acum mai rapid și mai precis. Mouse-ul nostru de gaming de 60 g, câștigător al campionatelor, a fost proiectat în colaborare cu cei mai importanți jucători profesioniști din lume pentru a doborî orice barieră dintre tine și victorie.

LIGHTFORCE SWITCHES

HIBRID OPTICAL
X MECANICĂ

HERO 2
SENSOR

PRECIZIE
SUB-MICRONICĂ

LIGHTSPEED
WIRELESS

CU O DURATĂ DE PÂNĂ LA 95 DE ORE DE VIAȚĂ A BATERIEI

SWITCH-URI HIBRIDE LIGHTFORCE

Tehnologia noastră exclusivă de comutație optico-mecanică hibridă combină viteza și fiabilitatea comutatoarelor optice cu consumul redus de energie și senzația de clic satisfăcătoare a unui microcomutator galvanic (sau mecanic) tradițional. Obțineți performanța de care au nevoie profesioniștii fără a avea impact asupra duratei de viață a bateriei.

HERO 2 SENSOR

Precizie la nivel profesionist cu cel mai avansat senzor din jocuri. Experimentați fiabilitatea urmăririi peste 500+ IPS și până la 32.000 DPI.

LIGHTSPEED
WIRELESS

Fiabilitatea LIGHTSPEED - acum cu încrederea unei rate de raportare mai rapide decât generația anterioară.

PRO-GRADE TECH

Cel mai popular mouse pentru sporturi sportive, rafinat. Dispunând de interogare 2K, USB-C, autonomie de 95 de ore și compatibilitate cu încărcarea wireless POWERPLAY.

CALIBRARE PRECISĂ A SENZORULUI

Calibrarea precisă a senzorului permite o ajustare independentă și precisă pentru axele X și Y, toleranță de ridicare reglabilă pentru a se potrivi cu aderența și mișcarea ta și este ușor de sincronizat cu setările de sensibilitate ale unui alt mouse - toate acestea prin Logitech G HUB.

ZERO-ADITIVE PTFE

Confortabil. Neted. Fără cusături. Picioarele de mouse PTFE cu zero aditivi oferă o alunecare lină pentru o conexiune pură și fluidă cu jocul.