MODUL ÎN CARE TE EXPRIMI DEPINDE DE TINE

Sfidează banalitatea. Învinge monotonia. SFIDEAZĂ PLICTISEALA.

Adăugați o notă de culoare în fiecare zi cu Pebble Mouse 2. Un mouse cu mai multă culoare și tehnologie și mai inteligentă.

CONCEPUTE PENTRU A FI DIFERIT

Lăsați lumea să vadă cine sunteți cu Pebble Mouse 2 M350s. Un mouse minimalist, subțire și rotund, conceput pentru a ieși în evidență.

PLASTICUL RECICLAT NU TREBUIE SĂ FIE PLICTISITOR

Nu ne oprim doar la un design unic, ci ne asigurăm că produsele noastre sunt realizate în mod responsabil. Pebble Mouse 2 este disponibil într-o gamă de culori realizate din plastic reciclat în proporție de peste 50%, astfel încât să puteți alege o culoare care să se potrivească cu vibrația dvs.

GATA DE LUCRU CÂND SUNTEȚI PREGĂTIT

Compactă și pregătită să facă mișcări mari. Designul său ușor și portabil înseamnă că puteți strecura mouse-ul în geantă, oricând și oriunde.

TRECEREA DE LA UN DISPOZITIV LA ALTUL CU UȘURINȚĂ

Alternați între 3 dintre dispozitivele dvs. printr-o simplă apăsare a butonului Easy-Switch. Compatibil cu Windows, macOS, iPadOS și Android.

SHHH - CLIC MAI SILENȚIOS

Ați auzit asta? Nu? Perfect.
Păstrați un nivel scăzut de zgomot cu tehnologia Silent Touch, care elimină 90% din zgomotul clicurilor, astfel încât să puteți continua să faceți clic fără să vă distrageți atenția.

APLICAȚIILE DVS. LA ÎNDEMÂNĂ

Personalizați butonul din mijloc al mouse-ului cu aplicația Logi Options+ pentru a face mai multe lucruri, cum ar fi trimiterea de emoticoane pe Whatsapp sau amestecarea listei de redare Spotify.

AI OPȚIUNI

Mouse-ul face mai mult decât un simplu clic. Cu aplicația Logi Options+, veți putea personaliza butonul din mijloc al mouse-ului pentru a efectua acțiuni zilnice, cum ar fi copierea/lipirea, capturarea ecranului și deschiderea unei aplicații, astfel încât să puteți face lucrurile în felul dumneavoastră. 

Disponibil pe Windows și macOS

LUCREAZĂ MAI MULT TIMP

Aveți nevoie de mai multă putere? Pebble Mouse 2 M350s este prevăzut cu o autonomie de până la 24 de luni pentru a vă asigura o durată de viață mai lungă și fără griji.

OBȚINEȚI LOOK-UL

Faceți ca întregul birou să se potrivească cu estetica dvs. Completează-ți aspectul alegând o combinație de culori care se potrivește cu vibrația ta.

O ALEGERE DE DESIGN CU CARE VĂ VEȚI SIMȚI BINE

Noi proiectăm tehnologia cu gândul la viitorul dumneavoastră, pentru că schimbările importante încep cu oamenii.

PLASTICUL AR TREBUI SĂ AIBĂ MAI MULT DE O VIAȚĂ

PLASTIC RECICLAT

Piesele din plastic din Pebble Mouse 2 M350 includ plastic reciclat certificat post-consumator - 76% pentru Tonal Graphite, 58% pentru Tonal Rose și Tonal White - pentru a da o a doua viață plasticului scos din uz provenit de la aparatele electronice de consum vechi și pentru a contribui la reducerea amprentei noastre de carbon.

TOTUL ÎNĂUNTRU PENTRU A ELIMINA CARBONUL

CERTIFICAT CA NEUTRU AL EMISIILOR DE CARBON

Pebble Mouse 2 M350s este certificat ca fiind neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Acest lucru înseamnă că impactul de carbon al produsului și al ambalajului a fost redus la zero datorită investițiilor Logitech în proiecte de compensare și eliminare a emisiilor de carbon.

SFIDEAZĂ PLICTISEALA

Pebble Mouse 2 M350s