SUNET DE ÎNALTĂ CALITATE ȘI DESIGN SOFISTICAT

Calitatea legendară Technics asigură că utilizatorii căștilor EAH-A800 se bucură de un sunet superior, de un confort auditiv absolut și de o claritate fără compromisuri pentru conversațiile de acasă, de la serviciu și în călătorii. Bucurați-vă de un sunet de calitate cu adevărat înaltă în căști confortabile.

Ascultați fiecare detaliu

O experiență sonoră clară și captivantă, cu o senzație de amplitudine și profunzime. Driverul de 40 mm cu diafragmă PEEK/Poliuretan în 3 straturi de 40 mm vă permite să vă pierdeți în accente și basuri netede și detaliate.Sistem audio wireless de înaltă rezoluție LDAC™* pentru o calitate a sunetului fără compromisuri.

*Furnizat în 96 kHz/24 bit LDAC atunci când este conectat prin Bluetooth®.

Vorbiți cu Clarificați

Cu 8 microfoane distincte și reducerea avansată a zgomotului produs de vânt, EAH-A800 vă transmite clar vocea la fiecare apel; tehnologia 4 Mic Beamforming și Noise Suppression* izolează și amplifică cuvintele, reducând la minimum zgomotul din jur.

*Variațiile condițiilor de mediu pot afecta performanța.

Sunet imersiv

Cu o anulare a zgomotului de top în industrie*, EAH-A800 combină anularea zgomotului cu dublă hibridare feedforward și feedback cu procesare analogică și digitală pentru o ascultare imersivă.

*As of Oct 31, 2021, According to research by Panasonic Corporation, measured using JEITA-compliant guidelines in the over-ear style noise cancelling headphones market.

Se potrivește confortabil

Concepute pentru a se potrivi confortabil peste ureche, cu pernuțe de ureche pernite și foarte moi, care distribuie uniform presiunea pentru o potrivire stabilă, cu o bandă pentru cap care reduce presiunea pe întregul cap.

CONTROLAȚI SUNETUL DIN JURUL DUMNEAVOASTRĂ

MODUL TRANSPARENT

Modul transparent captează în mod cuprinzător vocile și alte sunete din jur, ceea ce duce la un sunet mai natural, ca și cum nu ați purta deloc căști. Captează o gamă largă de sunete, de la frecvențe joase la înalte.

MODUL ATENȚIE

Modul Atenție reduce zgomotele externe nedorite pentru a facilita auzirea vocilor oamenilor. Este perfect atunci când trebuie să auziți anunțurile de la aeroport etc.

SUNET PERSONALIZAT PENTRU UZURĂ PE TOT PARCURSUL ZILEI

Aplicația Technics Audio Connect*

Noua aplicație Technics Audio Connect* facilitează împerecherea, ajută la adaptarea setărilor de anulare a zgomotului și a modului de sunet în funcție de specificațiile tale exacte.

*Compatibil cu smartphone-uri și tablete echipate cu Android™ 6.0 sau o versiune mai recentă și care acceptă Google Play, sau cu un iPhone®, iPad® și iPod Touch® echipate cu iOS 12 sau o versiune mai recentă.

Baterie cu durată de viață lungă, lider în industrie*.

Obțineți până la 50 de ore la o singură încărcare cu ANC activat, cu încărcare rapidă de 15 minute pentru 10 ore de redare; senzor de uzură pentru oprire automată; se pliază ușor pentru a fi așezat într-o husă de transport compactă.

*La data de 31 octombrie 2021, conform cercetării efectuate de Panasonic Corporation, pe baza timpului de redare publicat (AAC, NC ON) pe piața căștilor cu anulare a zgomotului de tip over-ear.

MutliPoint Pairing

Împerecherea multipunct vă permite să fiți conectat la două dispozitive Bluetooth® în același timp. Cu cea mai recentă actualizare de firmware, conexiunile LDAC sunt, de asemenea, activate pentru împerechere multipunct*.

*Este necesară cea mai recentă versiune a aplicației Technics Audio Connect App.

Dacă primiți un apel pe smartphone în timp ce vizionați un videoclip pe PC*, puteți începe să vorbiți fără a fi nevoie să comutați manual între smartphone și PC.

*În funcție de software-ul de redare video, este posibil ca comutatorul fără întreruperi să nu se activeze.

Atunci când se încheie un apel de pe smartphone, nu trebuie să comutați manual la celălalt dispozitiv utilizat pentru redarea de muzică sau video.

Удобные функции

Perechere multiplă

Împerecherea multiplă este compatibilă cu cea mai recentă versiune a tehnologiei Bluetooth® (Ver. 5.2) și poate fi utilizată cu până la 10 dispozitive.

Purtarea senzorului de redare

Când căștile sunt îndepărtate de pe cap, muzica se oprește. Când sunt puse din nou pe cap în termen de 60 de secunde, muzica se reia. Funcționare confortabilă, fără întreruperi.

Asistenți vocali

Puteți lansa funcția vocală a smartphone-ului pentru a selecta muzică, a regla volumul și a efectua apeluri telefonice, cu ajutorul vocii.

MICROFOANE MEMS DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ