Full Array ”Esențele tari se țin în sticluțe mici” (proverb)

Configurația Mini LED de la Hisense îmbunătățește aceste LED-uri, oferind detalii uluitoare pe ecran. LED-uri strâns grupate pentru o iluminare de fundal infinit mai precisă și un control mai bun al contrastului. În plus, mini-LED-urile emit lumina în linie, în loc de un con difuz, ceea ce îmbunătățește, de asemenea, precizia. Utilizați până la 1000 de zone de atenuare pentru un contrast îmbunătățit și o imagine clară și vie.

Peste un milion de nuanțe și culori vii

Televizoarele cu Quantum Dot utilizează una din cele mai eficiente tehnologii pentru culori luminoase și exacte. Prin utilizarea punctelor cuantice pentru a emite lungimi de unde cu precizie extremă, tehnologia Quantum Dot Color vă oferă posibilitatea de a vedea milioane de nuanțe la un nivel de luminozitate impresionant. Toate acestea asigură un volum și o desfășurare a culorilor care se mărginește cu imposibilul.

Procesor inteligent pentru fiecare scenă

Tehnologia Hisense Hi-View Engine este atât creierul, cât și forța care face ca televizorul să funcționeze fără probleme. Este o rețea neuronală puternică care optimizează în mod constant experiența de vizionare, analizând în timp real fiecare cadru pentru a vă asigura o experiență audiovizuală optimă, având grijă, în același timp, de funcții complexe, cum ar fi conversia 4K și îmbunătățirea culorilor, astfel încât videoclipurile de calitate redusă să arate mai bine ca niciodată.

Luminozitate perfectă pe tot parcursul zilei și al nopții

Reglarea manuală a setărilor televizorului este greoaie și neintuitivă. Senzorul de lumină adaptiv avansat de la Hisense ajustează automat nivelurile de luminozitate pentru a îmbunătăți imaginea prin monitorizarea luminii ambientale din mediul dvs. Astfel, puteți experimenta chiar și cele mai întunecate nunațe de negru pe timp de noapte și cele mai luminoase nuanțe de alb în timpul zilei, cu detalii îmbunătățite atât la umbră, cât și la lumină.

Vizionați filmele și emisiunile TV așa cum au vrut realizatorii acestora

Experimentați mesajul așa cum a fost conceput cu modul Hisense Filmmaker. Ajustați videoul la setările originale, pentru a vedea detalii precum sunetul, raportul de aspect, culoarea, frecvența cadrelor și multe altele, așa cum au fost concepute inițial, pentru o afișare cât mai autentică a capodoperei regizorului dvs. preferat, înainte de a fi modificată pentru o vizionare generică.

Jocuri ultra-ușoare, răspuns incredibil

Jucați cel mai bine cu ajutorul Game Mode PLUS, o colecție de tehnologii combinate pentru a vă oferi o experiență de joc fără întreruperi și fără stres. Un panou de 60 Hz, rata de reîmprospătare variabilă (VRR) și modul de latență redusă automată (ALLM) se reunesc pentru a se asigura că placa dvs. grafică și ecranul lucrează în paralel. Demonstrați-vă abilitățile fără a fi afectat de timpul de așteptare pentru o cale ușoară spre succes.

Distracție la nivel de stadion - chiar la dvs. acasă

Puteți vedea fiecare crăpătură de pe teren, privirea hotărâtă a jucătorilor și entuziasmul publicului.

Optimizarea în timp real a scenariilor specifice AI

Aduceți acasă expertul tehnic TV virtual în timp real pentru a profita la maximum de conținutul dumneavoastră.

VIDAA - Ușor, rapid și sigur de utilizat

Acces ușor la peste 150 de conținuturi prin eter, cablu, satelit, DTV sau streaming, toate într-un singur loc. Comutarea simplă între toate conținuturile dvs. preferate este acum mai ușoară și mai rapidă.

Controlați experiența

Televizorul și bara de sunet Hisense sunt perfect combinate. Bucurați-vă de calibrarea sunetului doar cu ajutorul telecomenzii televizorului dvs. prevăzută cu funcția EZPlay. Personalizați basul și vibrația așa cum vă place, vizualizând totul pe televizorul Hisense.