TOP FEATURES

85UX MINI-LED ULED TV - Hi-View Engine X

Hi-View Engine X

85UX MINI-LED ULED TV - Dynamic X-Display

Dynamic X-Display

85UX MINI-LED ULED TV - Mini-LED X

Mini-LED X

85UX MINI-LED ULED TV - CineStage X Surround

CineStage X Surround

85UX MINI-LED ULED TV - Quantum Dot Color

Quantum Dot Color

85UX MINI-LED ULED TV - IMAX Enhanced

IMAX Enhanced

Marchează locul

Ce înțelegem prin "calitate bună a imaginii"?

Cum rezolvă UX aceste probleme?

Lumina de fundal: Mini-LED X.

Ducând contrastul la extrema sa, cu luminozitate extremă și negru înspăimântător de detaliat încât poți distinge nuanțele, împreună cu toate detaliile fantastice.Poți vedea brațele unui fulg de zăpadă sau puful unui pulover, și toate celelalte detalii pe care le-ai putea fi ratat, pentru o imagine care cu adevărat depășește limitele realității, cu peste 5.000 de zone de luminozitate.

PQ PROCESSOR:
HI-VIEW ENGINE X

Cea mai inovativa tehnologie Hi-View Engine X simulează logica umană  pentru a controla Televizorul fără stres și crează o experiență care va rămâne relevanta pentru mult timp în viitor. Puterea sa de calcul de 16 biți îi permite să afișeze până la 65.536 de niveluri de luminozitate cu o calitate uluitoare pentru o experiență de vizionare optimă.

TECHNOLOGIA:
DYNAMIC X-DISPLAY

Mereu  la-ndemână o experiență la nivel de cinema cu Hisense Dynamic X-Display.  O simfonie de optiuni de înbunătățirea imaginii pentru a vă reda o imagine perfectă oriunde și oricând. Priviți din orice unghi fără a face compromisuri la calitate, pe un ecran care efectiv combate și înlătură refracția lumini fie ziuă sau noapte,  în același timp înbunătățind contrastul.

SĂ LĂNSĂM TERMENII TEHNICI ȘI SĂ VORBIM LA PROPRIU

O IMAGINE BUNĂ NECESITĂ UN SUNET BUN

Cu sunet surround pe mai multe canale și care suportă tehnologia WiSA, UX oferă o experiență cinematică care satisface atât auditiv, cât și vizual. UX captivează toate simțurile tale și te scufundă totalital în experiența audiovizuală. Poți auzi efectele speciale la fel de clar ca și cum ai fi prezent la propriu.

DIFUZOARE INCORPORATE PUTERNICE

Impresioneazăte cu un sunet 4.1.2 surround, cu difuzoare laterale special proiectate și subwoofer incorporat

Vezi ce regizorul a creat, auzi ce tehnicianul audio a intensificat, privește ce a fost preezentat în cinematografe.

Sesizați primul loc cu 144Hz Game Mode PRO și toate funcțiile game-ready de care veți avea nevoie pentru o experiență de gaming excelentă.

Deasemenea, Dolby Vision amplifică efectele vizuale și dezvălue detaliile jocului care altfel nu lea-ți fi observat.

Remarcabil de luminos, clar și moale la mișcările obiectelor redat pe un display uluitor cu rata de reânprospătare nativă de 120Hz. Televizoarele Hisense Identifică detaliile cele mai minuțioase și înlătură zgomotul din imagine folosind un algoritm special creat pentru imagini în mișcare, asigurând că nu veți rata nici un detaliu din momentele de acțiune.

Analizând condițiile de iluminare în cameră televizorul va selecta automat setarile optimale de iluminare a ecranului. Aceasta va garanta că negru va arăta detaliat noaptea și albul va arăta splendid ziua.

Ca oricare televizor, acesta poate fi instalat cât pe suport de masă, atât și pe perete.
Aceasta nu e tot! Subwoofer-ul incorporat suportă setari speciale pentru instalarea pe perete, asigurînd ca bass-ul să fie perfect în dependență de metoda de instalare

2 diferite distanțe dintr-e piciorușe - 461mm & 1725mm, vă permite amplasarea lui pe diferite dulapuri.

PRIVEȘTE. ASCULTĂ. PARTAJEAZĂ. COMANDĂ.

Cu Apple AirPlay, puteți transmite filme, muzică, jocuri și fotografii la televizorul dumneavoastră direct de pe iPhone, iPad sau Mac. Și pentru că televizorul dumneavoastră este compatibil cu Apple Home, îl puteți controla de pe iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod mini sau Mac folosind tehnologia Apple HomeKit.