MX ANYWHERE 3S

Descoperiți performanța și versatilitatea lui MX Anywhere 3S, un mouse compact iconic, acum cu un senzor de 8K DPI ce funcționează pe sticlă și clicuri silențioase.

STĂPÂNEȘTE-ȚI FLUXUL. ORIUNDE.

Descoperiți versatilitatea supremă cu performanțe remarcabile. Un mouse compact avansat care vă permite să lucrați oriunde vă duce munca. Acum, cu precizie și capacitate de reacție de nivel superior, datorită urmăririi pe orice suprafață cu 8K DPI și clicurilor silențioase.

FUNCȚIONEAZĂ PESTE TOT, MERGE ORIUNDE

Mențineți-vă mișcările la fel de fluide ca și fluxul de lucru. MX Anywhere 3S este echipat cu un senzor optic de 8K DPI care urmărește oriunde - chiar și pe sticlă grosimea minimă a sticlei de 24 mm. - ceea ce înseamnă că puteți lucra fără probleme la birou, la cafenea sau chiar pe canapea.

High DPI tracking means you can cover more ground with subtle movements – perfectly suited for work on the go or in small spaces so you hit the right pixel every single time with less effort. Adjustable in Logi Options+.

FLUX MAI ADÂNC CU CLICURI LINIȘTITE

MX Anywhere 3S introduce clicuri silențioase - astfel încât să puteți rămâne în fluxul dvs. și să stăpâniți orice proiect cu mai puține distrageri și mai multă concentrare.
Butoanele Quiet Click oferă o senzație de clic moale și satisfăcătoare - dar cu mai puțin zgomot de clic (decât MX Anywhere 3). Veți beneficia de aceeași performanță, precizie și fiabilitate la care vă așteptați.

RĂSFOIEȘTE 1.000 DE LINII PE SECUNDĂ

Vă prezentăm rotița de navigare MagSpeed: Cea mai rapidă, mai silențioasă și mai precisă experiență de navigare de la Logitech. 
Răsfoiți 1.000 de rânduri pe secundă cu modul hiper-rapid, care este cu până la 90% mai rapid. Iar modul Ratchet este cu 87% mai precis, astfel încât vă puteți opri cu adevărat pe un pixel.

LUCRAȚI CONFORTABIL DE ORIUNDE

Transformați majoritatea suprafețelor în biroul dvs. - fie că vă aflați la cafenea, la birou sau acasă. Am proiectat MX Anywhere 3S pentru a fi aruncat în geantă și ușor de curățat după luni de utilizare. Cu un design compact, cu profil redus și conturat pentru forma mâinii, veți fi confortabil ore întregi, indiferent unde lucrați. Mânerele laterale din silicon înseamnă că este întotdeauna moale la atingere.

MULTI-DEVICE, MULTI OS

MX Anywhere 3S este compatibil cu toate sistemele de operare majore imediat ce este scos din cutie - funcționează cu Windows, macOS, Linux, ChromeOS, iPadOS și Android.

Easily pair MX Anywhere 3S via Bluetooth® Low Energy with up to three devices and switch between them at the push of a button. Bluetooth makes it easy to connect and frees up your USB ports for other devices.

Nu vă place Bluetooth? MX Anywhere 3S este compatibil cu receptorul Logi Bolt USB (vândut separat).

ÎNCĂRCARE RAPIDĂ USB-C,
DURATĂ LUNGĂ DE FUNCȚIONARE

Încărcați în timp ce lucrați cu ajutorul cablului de încărcare USB-C inclus.

70 DE ZILE

CU ÎNCĂRCARE COMPLETĂ

3 ORE

DE UTILIZARE DE LA 1 MINUT DE ÎNCĂRCARE
USB TYPE C

MAI MULTE CALCULATOARE, UN SINGUR FLUX

Asociază-ți MX Anywhere 3S cu aplicația Logi Options+ pentru a lucra pe mai multe computere și cross-OS cu ajutorul funcției Flow.

Este suficient să conectați computerele și să mutați cursorul pe marginea ecranului pentru a lucra între ele. Mouse-ul vă însoțește, nu numai între calculatoare, ci și între sistemele de operare Windows® și macOS. Transferați fără efort text, imagini și fișiere - doar copiați pe unul și lipiți pe celălalt.

PERSONALIZAȚI ȘI OPTIMIZAȚI FLUXUL DE LUCRU CU LOGI OPTIONS+.

Faceți mai multe cu MX Anywhere 3S cu ajutorul aplicației Logi Options+. Preia fără efort controlul asupra fluxului de lucru cu aplicația Logi Options+, concepută pentru a transforma modul în care lucrați. Cu Options+ puteți lucra pe mai multe dispozitive și sisteme de operare utilizând funcția Flow, puteți seta viteza de urmărire, puteți personaliza butoane individuale și puteți utiliza personalizări gata făcute, specifice aplicației, pentru a optimiza aproape fiecare aspect al fluxului dvs. de lucru.

1 – MAGSPEED WHEEL

Rotița de navigare trece automat de la scroll linie cu linie la scroll liber atunci când răsfoiți mai repede.

2 – BUTONUL MODE

Faceți clic pentru a modifica manual între modurile Ratchet și Free-Spin

3 – BUTON LATERAL ÎNAINTE

Progresați cu un buton perfect plasat

4 – BUTON LATERAL ÎNAPOI

Înapoi cu un buton perfect plasat

1 – CLICK MIJLOCIU

Panoramă (țineți apăsat și mișcați)

2 – REDO
3 – UNDO
1 – CLICK MIJLOCIU

Panoramă (țineți apăsat și mișcați)

2 – REDO
3 – UNDO
1 – CLICK MIJLOCIU

Deschideți link-ul într-o filă nouă

2 – REDO
3 – UNDO
1 – START / STOP VIDEO
2 – MUTE/UNMUTE MIC
1 – MIDDLE CLICK

Autoscroll

2 – SCROLLING

Scrolling vertical cu clic pe butonul stânga/dreapta

3 – REDO
4 – UNDO
1 – MIDDLE CLICK

Autoscroll

2 – SCROLLING

Scrolling vertical cu clic pe butonul stânga/dreapta

3 – REDO
4 – UNDO

CONECTIVITATE FĂRĂ ÎNTRERUPERI

Platforma noastră puternică de conectivitate utilizează tehnologia Bluetooth Low Energy. Nu există dispozitive de conectare, cabluri sau complicații.
MX Anywhere 3S a fost testat pentru a îndeplini cerințele stricte ale Intel® pentru a asigura o experiență excelentă a utilizatorului, conectivitate fără întreruperi și fiabilitate. Dispozitivul nostru îndeplinește specificațiile tehnice pentru o conexiune Bluetooth optimă.

Cuplare ușoară

Stabilitate wireless verificată

Timp de reconectare și recuperare mai rapid

Gata de muncă

Funcționează cu receptoarele Logi Bolt USB (nu sunt incluse)

Nu se va asocia cu alte receptoare Logitech USB

O ALEGERE DE DESIGN CU CARE VĂ VEȚI SIMȚI BINE

PLASTICUL AR TREBUI SĂ AIBĂ MAI MULT DE O VIAȚĂ

PLASTIC RECICLAT

Piesele din plastic din MX Anywhere 3S includ plastic reciclat certificat post-consumator - 78% pentru Graphite și 61% pentru Pale Grey și Rose - pentru a da o a doua viață plasticului scos din uz de la vechile aparate electronice de consum și pentru a contribui la reducerea amprentei noastre de carbon.

NU E VORBA DOAR DE CEEA CE SE AFLĂ ÎN CUTIE

AMBALARE RESPONSABILĂ

Ambalajul din hârtie al MX Anywhere 3S provine din păduri certificate FSC® și din alte surse controlate. Alegând acest produs, sprijiniți gestionarea responsabilă a pădurilor din lume.

TOTUL ÎNĂUNTRU PENTRU A ELIMINA CARBONUL

CERTIFICAT CA NEUTRU AL EMISIILOR DE CARBON

MX Anywhere 3S este certificat ca fiind neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Acest lucru înseamnă că impactul de carbon al produsului și al ambalajului a fost redus la zero datorită investițiilor Logitech în proiecte de compensare și eliminare a emisiilor de carbon.