Proiectat pentru curățarea zonelor dificile

Design ușor

Design-ul cu greutate de 2,7 kg face curățarea ușoară. Manevrați aspiratorul pe scări, sub canapele și în toate locurile greu accesibile. De asemenea, este prevăzut cu o cap rotativă la 180 de grade, permițând aspiratorului să schimbe direcția cu ușurință.

Stație de încărcare independentă

Z Station

Depozitează și încarcă aspiratorul mai ușor fără a fi nevoie sa îl montezi pe perete. Stația de încărcare independentă „Z Station” are un design compact și poate fi asezată oriunde.

Eliberează doar aer curat

99.999% eficiență, filtrare în mai multe straturi

Aspiratorul nu doar curăță perfect suprafețele, ci și lasă în cameră doar aer curat. Sistem de filtrare în mai multe straturi captează 99,999% din particulele de praf și reduce alergenii. Un ciclon principal și filtrul cu plasă adună particulele mari de praf, iar Jet Cyclone și micro-filtrul captează praful fin.

Colectează mai mult praf, murdărie și resturi

Recipient pentru praf cu capacitate mare

Recipientul pentru praf cu o capacitate de 0,8 litri colectează mai multă murdărie, praf și resturi, astfel încât să nu fie nevoie să-l goliți atât de des. Complet lavabil, făcând curățarea lui o joacă de copii.

Autonomie de până la 60 de minute

Baterie detașabilă și de lungă durată

Bateria aspiratorului Samsung Jet™ rezistă la ture lungi de curățenie, fără alte încărcări. Acumulatorul performant de 3000mA îți permite o aspirare continuuă de până la 60 minute și poate fi înlocuit cu ușurință cu o baterie de rezervă pentru a prelungi timpul de aspirare cu încă 60 minute. În plus, își păstrează 70% din eficiența inițială până la 500 de cicluri.

Mult mai confortabil

Tub telescopic

Uită de durerile de spate atunci când aspiri! Lungimea tubului telescopic poate fi ajustată pe 4 niveluri, astfel se adaptează perfect înalțimii dorite pentru un confort sporit în utilizare.

Surprinzător de puternic, curățare meticuloasă

Performanță de curățare ultra avansată

Nicio podea nu rămâne necurățată cu Samsung Jet™ . Este ușor de manevrat prin toată casa, indiferent de suprafață și are putere să aspire aproape orice, datorită motorului Invertor Digital cu o putere de 550W. Fluxul de aer este optimizat prin sistemul de aer complet aerodinamic, iar filtrarea multi-ciclonică captează chiar și cele mai fine particule de praf.

Aspirare excepțională cu efect de ciclon

Jet Cyclone

Cum ar fi dacă după o aspirare în profunzime, încăperile ar avea cel mai curat aer? Cu sistemul Jet Cyclone e posibil. Sistemul multi-ciclonic aspiră excepțional chiar și cele mai mici particule, iar cele 27 de lame minimizează pierderea puterii de aspirare. În plus, captează chiar și praful fin, așa că mirosul de praf dispare, iar aerul din camera ta miroase proaspăt.

Putere extremă de aspirare

Motor Digital Inverter

N-ar fi super dacă ai curăța totul la putere maximă? Aspiratorul Samsung Jet™ curăță mult mai eficient, datorită puterii de aspirare de până la 200W. Motorul Invertor Digital are rolul principal de a optimiza fluxul de aer cu ajutorul lamelor sale îmbinate ultrasonic, având o putere de până la 550W și menținând un nivel ridicat de eficiență energetică. 

Verifici totul dintr-o privire

Afișaj digital

Cel mai simplu mod prin care te asiguri că aspiratorul tău merge cum trebuie e să arunci un ochi pe ecranul său digital integrat. Cu o simplă privire, verifici intuitiv statusul aspiratorului, nivelul de putere și tipul de perie atașat. Mai mult, afli direct dacă există probleme sau dacă peria a rămas blocată, printr-o notificare. Așa îl controlezi și îl păstrezi mereu performant și eficient.

Praf, întâlnește-ți adversarul.

Cu ușurință curățați resturile de pe orice suprafață. Aspiratoarele cu acumulator Jet Cordless gestionează pardoselile din lemn, gresie și covorul cu o putere de aspirație intensă și neîntreruptă.